Топ 10 на традиционните дизайни на Khaleeji Mehndi 2021

Дизайнът на Khaleeji Mehndi изглежда много сладък. Изглежда страхотно в ръцете и краката на жените. Най -новите дизайни на Khaleeji mehndi също са спретнати, чисти и привлекателни. Това съдържа празнина между дизайните. Ръката и кракът не се пълнят с мехнди. Умишлено остава празно място, за да се подобри дизайна на мехнди. Дизайнът на къна от халееджи е форма на изкуство, която украсява ръката и краката на дамите.

Дизайн на Khaleeji Mehndi

10 атрактивни дизайни на Khaleeji Mehndi:

Нека да разгледаме дизайните на Khaleeji Mehndi за сватби.

1. Floral Khaleeji Mehendi Design от Maseera:

Floral Khaleeji Mehendi Design от MaseeraИзпълнител: maseeramehndi

Това е наистина хубаво khaleeji mehndi по цветен начин. Във флоралния дизайн има добра нотка на креативност. Това е бекхенд дизайн. Въпреки че има известна разлика между дизайна, той блести. Този дизайн ще изглежда нов под ръка.

2. Дизайн на Khaleeji Mehendi:

Дизайн на Khaleeji MehendiИзпълнител: maseeramehndi

Това е наистина красив дизайн на Khaleeji къна Менди. Дизайнът е толкова завладяващ. Пръстите са толкова великолепно декорирани с мехнди дизайн. На китката е направен декоративен флорален дизайн. Дамите ще останат очаровани, като видят този дизайн.

3. Khaleeji Mehndi за крака:

Дизайн на Khaleeji Mehndi за крака

Този дизайн е направен пеша и украсен с камъни в лилав цвят. Близо до пръстите е направен страхотен минутен дизайн. Лилавият камък блести с черен дизайн на къна. Тези камъни не са постоянни. Може да бъде полезно за една вечер.

4. Стилен дизайн на Khaleeji Mehndi:

Стилен дизайн на Khaleeji MehndiИзпълнител: минашена

Това е елегантен дизайн на най -новия дизайн на khaleeji mehndi. Това е толкова привлекателно, за да грабне сърцата на дамите. Трудно е да се намерят самотни жени, които да не обичат този дизайн. Дизайнът е стилен и модерно модерен.

5. Фантастична Khaleeji Mehndi:

Най -добрите дизайни на Khaleeji Mehndi

Това е създадено толкова внимателно. Подобно на други, и тук има пропуски между дизайните. Но пропуските са направени толкова правилно, че дизайнът не се отделя. С фантазия, това е интелигентен дизайн.

6. Бляскав дизайн на Khaleeji Mehandi:

Бляскав дизайн на Khaleeji MehandiИзпълнител: chaahath_mehandi

Този дизайн на мехнди може да бъде идеален за булка. Изработен е много тънък дизайн, който да донесе булка. Съвременният вид е придаден на типичен модел на проверки, за да се изясни красотата на мехнди. Той представлява популярен в момента стил.

7. Най -новият дизайн на Khaleeji Mehndi:

Най -новият дизайн на Khaleeji MehndiИзпълнител: maseeramehndi

Това е най -новият дизайн на khaleeji mehndi. Този дизайн се среща рядко. Просто обикновени подплати и малки цветя са направени с къна, което води до великолепен дизайн. Изпробвайте веднъж този дизайн и ще получите много комплименти за този дизайн.

8. Бангъл стил Khaleeji Mehndi Design:

Стил на гривна Khaleeji Mehndi Design

В този дизайн има нов дизайн, направен на китката с къна. Изглежда, че сте носили самата гривна. Дамите ще го харесат само като златни гривни. Този дизайн на къна от къна е прост на вид и изчистен дизайн.

9. Дизайн на Khaleeji Mehandi със сърца:

Дизайн на Khaleeji Mehandi със сърцаИзпълнител: henna_by_pamshi

Това е красив дизайн с цветя, отличен дизайн на мехнди. Това може да бъде добре за открито. Направена е хубава флорална форма, а от външната страна има минутен дизайн с листа и цветя. Това е омайващ дизайн.

10. Дизайн на Khaleeji Mehndi Rose:

Дизайн на Khaleeji Mehndi Rose

Много красива корица е направена с розово цвете в този мехнди. Този нов дизайн на khaleeji mehndi ще открадне вниманието на момичетата. В средата има цветя и дизайн на листа. Младите момичета ще харесат този дизайн.

Преглед:

khaleeji mehndi е по -популярен в района на Персийския залив. Дамите обичат мехнди в Персийския залив. Няма да намерите ръка на дама без мехнди. Винаги има нещо ново в дизайна на мехнди. Khaleeji Mehndi е наистина привлекателна и печели вниманието на дамите. В този дизайн винаги има ново разнообразие. В днешно време той става все по -популярен сред индийските дами.