Mehendi с нов дизайн и стил добавят блясък към церемонията. Въпреки че е широко известен като предсватбеното тържество, той се носи и по фестивали. С промяната на модата жените проявяват интерес към дизайна на ранна къна. Материалът къна се използва главно за дизайн в рамото. Може би това е нещо много ново и модерно, но е много прието от днешното поколение.

Раменни дизайни на Менди за допълнителен блясък

Изключителен дизайн на рамото Менди със снимки:

Тук можете да отидете с различни дизайни на менди за раменете, заедно с изображения, които ще разтърсят партито или повода.

1. Невероятни дизайни на рамена от гинляндска къна:

Дизайн на къна за рамо-Невероятен дизайн на рамо от къна

Дизайнът на къна за рамото е нещо много уникално. Освен ръцете и краката, хората проявяват интерес и към раменете. Може да се разглежда като част от модата. Без значение, че се нуждае от експертна ръка, за да нарисува дизайн на рамото. Това е изключително изключително.

2. Птичи Менди като дизайн за раменете:

Ранна къна проектира-къна за птици като дизайн

Има различни видове нюанси, които можете да търсите за рамото си. Птичи паун е най-често срещаният дизайн, който момичетата обикновено правят. Това ще направи рамото ви по -светло от преди. Дизайнът не е толкова тежък и тромав. Наистина е хубаво нещо да се покажете.

3. Изключително етично Менди изкуство за раменете:

Раменна къна Дизайн-етично изкуство за рамо

Освен различни структури, човек може да проектира нещо, което е много етническо. Изключително изкуство като това е много привлекателно като опция за рамо. Като дизайн на къна за рамото, той не е толкова популярен, но изглежда много изящен. Ето защо, ако искате да изглеждате различно от другите, опитайте.

4. Проектирайте Lotus Mehandi на рамо:

Раменна къна Дизайн-лотос в рамото

Lotus като дизайн ще направи рамото ви грациозно и чувствено. Дизайнът му е много прост. Така че добавя успокояващ ефект към приложената част. Lotus е много популярен като флорален дизайн, който прави мястото много деликатно с един поглед.

5. Хена за пеперуда за рамо:

Хена за рамо с дизайн на пеперуда

Пеперудата е много търсен дизайн, особено за жените. Днешното поколение проявява интерес най -вече към този дизайн за рамото си. Без значение това е символ на прераждането. Разкошните му крила и форми отразяват образ на елегантност. Този дизайн на къна е много сложно произведение на изкуството.

6. Къна за рамо от Sun Designs:

Sun Designs раменна къна

Слънцето е символ на енергия и затова дава положителен ефект. Като дизайн на къна, той носи силно значение като безсмъртие и знания. Без значение дизайнът е много прост и прост, но присъствието му е много силно.

7. Дизайн на арабска къна за рамо:

Дизайн на рана къна-дизайн на арабска къна

Не е чудно, че колко дизайн на къна се признава в наши дни. Предимно арабските дизайни са в голямо търсене дори за раменете. Изглежда черен на цвят и така остава за дълъг период от време. Но е напълно безопасен за кожата. Самите дизайни се отнасят до дебели очертания на цветя, листа и лози.

8. Механди от влечуги за раменете:

Дизайн на рана с къна-Оформете влечуго

Този дизайн изобщо не е за булки. Тези, които са много запалени по татуировките, могат да опитат това. Много момичета харесват тази опция за рамото си, тъй като тя дава смисъл на просветление. Структурата на дизайна е като змия или гущер. Въпреки това придава стилен вид.

9. Очарователен дизайн на рамото на бухал Мехенди:

Дизайн на раната с къна-Очарователен дизайн на бухал

Това е напълно забележителен и огромен дизайн на къна. Дизайнът в рамото ще добави изискан вид. С един поглед дизайнът изглежда много модерен, което ще ви накара да изглеждате по -стилни и умни. Изисква се много силна ръка за завършване, както е изображението на татуировката.

Изкуството на раменна къна е Mehendi, което вече не е ограничено в ръцете и краката. За различен вид, дизайните могат да бъдат нарисувани и в рамото. Това прави мястото светло с различни нюанси на дизайна. Така че освен дизайна в ръка, можете да мислите да го пробвате в рамото си.