Avon is een van de grootste Amerikaanse internationale fabrikanten op het gebied van schoonheid, persoonlijke verzorging en huishoudelijke artikelen. Al meer dan 130 jaar streeft het bedrijf ernaar om de beste producten te leveren op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid. Naast een gevestigd merk op het gebied van schoonheid, heeft Avon ook een reeks stijlvolle horloges voor dames en heren gelanceerd. Elk van de Avon-polshorloges is uniek in hun ontwerp en stijl. Op de Indiase markt is het horlogemerk Avon een van de beste van alle Avon-producten.

Avon Horloges Catalogus 2021:

Hier is een verzameling van de beste avon-polshorloges voor mannen en vrouwen die verkrijgbaar zijn in India, samen met de prijzen die je zeker zullen laten kwijlen.

1. Heren analoog – digitaal horloge:

Avon Horloges

Dit is een ideaal horloge voor de mannen die altijd onderweg zijn. Het zit boordevol functies en is ook een horloge met dubbele functie met zowel analoge als digitale aflezing. De wijzerplaat toont datum, AM/PM samen met uur, minuut en seconden. Dit flexibele siliconen horloge in zwart met de rode rand is spatwaterdicht en is optimaal geprijsd op INR 3350.

2. Dames Zig Zag-manchethorloge:

Avon Horloges 2

Dit is een van de stijlvolle Avon-horloges voor dames die haar arm vol armbanden complimenteren. De brede metalen manchet met zigzag design is verkrijgbaar in levendige kleuren zoals framboos, vanille en drop. U kunt dit spatwaterdichte horloge van Avon kopen door slechts INR 2010 te betalen.

3. Herenhorloge met diamanten accent:

Avon horloges 3

Dit is een must-have voor mannen met een weelderige stijl. Gemaakt in zilverkleurig, het belangrijkste hoogtepunt van dit Avon-polshorloge is de geaccentueerde diamant op de 12 uur-markering. Er zijn ribbels rondom de bezel van het horloge en de wijzerplaat valt op door zijn zwarte zandstraalstrepen. Dit diamanten accenthorloge voor heren is van jou voor slechts INR 3350.

4. Patriottisch herenhorloge:

Avon horloges 5

Dit is een van de stijlvolle herenhorloges van Avon die geprijsd is op INR 2680. De wijzerplaat van het horloge pronkt met de Amerikaanse vlag in blauwe, witte en rode kleuren. Je kunt het adelaarsontwerp op de bovenkant niet missen. Pak dit stijlvolle herenhorloge met de bruine leerachtige band met gespsluiting.

5. Pop van kleurenhorloge:

Avon horloges 7

Dit heldere sportieve horloge is voor het meisje dat zich graag verkleedt. De ronde wijzerplaat met de leerachtige band is verkrijgbaar in de kleuren paarsblauw en limoengroen. Het heeft ook een bijpassende verfraaide rand om het er nog helderder uit te laten zien. Het horloge kost INR 1340.

6. Herenteam Batman-horloge:

Avon Horloges 8

Een uniek horloge met wijzerplaat met batmanlogo, dit Avon-polshorloge is een must-have voor elke filmfanaat. Dit complete horloge met siliconen band in het zwart is perfect als feestkleding. Een perfect cadeau voor je man met een ideale prijs van INR 2680. Dit is een van de beste en voortreffelijke Avon-horloges voor mannen met de rockende stijl die beschikbaar is op de Indiase markt.

7. Gewatteerd dames bandhorloge:

Avon horloges 4

Als u op zoek bent naar een stijlvol horloge dat uw hoge smaak in mode definieert, dan is dit Avon-polshorloge voor dames waar u al lang naar op zoek bent. Dit modieuze horloge met rechthoekige gouden stenen wijzerplaat heeft een leerachtige gewatteerde band in de kleur rood en wit. Grijp het voor slechts IMR 1340. Dit is een van de beste en mooiste dameshorloges van Avon die gemakkelijk in India verkrijgbaar is.

8. Horloge met gegraveerde kanten manchet:

Avon Horloges 9

Nog een groenblijvend stuk uit de collectie van Avon horloges voor dames. Gemaakt in goudkleurig, het heeft een kleine ovale wijzerplaat met gegraveerde ontwerpen over de hele manchet. Het is een perfect horloge voor gelegenheden waarbij je er op je best uit wilt zien. Een klassiek horlogeontwerp voor elke vrouw. Betaal slechts 35 INR 2345 en grijp oogappels waar je ook gaat.

9. Zomertijd horloge:

Avon horloges 6

Dit is weer een van de Avon-horloges voor dames met een prachtig zomers ontwerp op de wijzerplaat. Pak dit horloge met ronde wijzerplaat in de kleuren Melon, White en Aqua naar keuze voor slechts INR 1340. Je kunt rocken in stijl met dit prachtige Avon-horloge.

Vooral de beste en mooiste Avon-horloges voor zowel mannen als vrouwen in India, samen met hun prijzen. Je kunt de Avon ring ook horloges op de markt krijgen. Probeer een van hen en pak alle looks.