Als je wordt verteld over je zwangerschap en hoe je voor jezelf moet zorgen, moet je je garderobe veranderen. Voeg wat comfortabele, praktische kleding toe, zoals T-shirts van zacht katoen. Deze kunnen worden gemixt en gematcht met zwangerschapsshorts, bermuda’s. Je kunt ze gebruiken om te loungen, wandelen of een lichte oefening. Bovendien kun je het naar het winkelcentrum of winkelwinkels dragen, informele bijeenkomsten bezoeken.

Grappige zwangerschaps-T-shirts voor zwangere moeders:

Hier zijn 9 comfortabele en coole zwangerschapst-shirts met grappige quotes en afbeeldingen.

1. Gluren baby moederschap T-shirt:

Gluren Baby Zwangerschaps T-shirt

Dit speciale zwangerschaps-T-shirt met lange mouwen laat de baby naar buiten gluren door de opening met rits. Als je goed oplet, is er nog een ander dat gluren de babybuil van de moeder is. Dit ontwerp is heel schattig en het T-shirt is gemaakt van zacht katoen.

2. Zwangerschapsshirt met honkbalveters:

Zwangerschapsshirt met honkbalveters

Dit T-shirt met je babybuik lijkt op een honkbal. Als je van het spel houdt en je wilt je kind, vooral je zoon, opvoeden tot honkbalspeler, dan is dit shirt wat je wilt dragen om op te vrolijken.

3. It’s a Girl Hearts & Sterren zwangerschapsshirt:

Het is een Girl Hearts & Sterren zwangerschapsshirt

Als je weet dat je een dochter verwacht, dan is dit het beste T-shirt om je vrienden en familie op de hoogte te stellen. Draag dit T-shirt eenvoudig over een rok of legging of zwangerschapsshort. In veel landen zijn meisjes even welkom als jongens, dus artsen informeren ook over het geslacht van het kind. Ouders zijn goed voorbereid als hun kind wordt geboren met roze voor meisjes en blauw voor jongens.

4. Hands off The Bump Pink Hand Prints Zwangerschapsshirt:

Hands off The Bump Roze handafdrukken Zwangerschapsshirt

Dit nieuwe zwangerschaps-T-shirt kan worden gedragen door vrouwen die een meisje of een jongen verwachten. Het T-shirt vermeldt alleen handen af ​​van de bult. Je bent beschermend voor je kind en daarom wil je dit T-shirt dragen. Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende maten en is gemaakt van zacht Tee-materiaal.

5. Grappige Zwangerschaps Zwart T-shirt:

Grappige Zwangerschaps Zwart T-shirt

Dit zwarte zwangerschaps-T-shirt van Halloween is interessant en verfijnd. Er is een onderling verbonden schilderij van een ribbenkast en een rood hart en aan de onderkant van het ruggenmerg is er het skelet van de baby compleet met hoofd, vingers, voeten en tenen. Ook is er een suggestie van het hart van de baby. Dit shirt gaat helemaal over hoe een kind zich ontwikkelt van de moeder.

6. T-shirt voor het laden van baby’s:

Baby Loading T-shirt

Dit interessante T-shirt heeft de print die lijkt op de voortgang van het laden of installeren van software op de computer. Afdrukken geeft aan dat de baby wordt geladen, ongeveer 80% van het werk is voltooid, dus wacht alstublieft tot het werk is voltooid.

7. Zwanger, niet dik:

Zwanger Niet dik

Vrouwen zijn zich over het algemeen erg bewust van hun figuur en uiterlijk. Daarom is dit T-shirt ideaal om aan de wereld aan te kondigen dat je zwanger bent en niet dik. Zwangerschap is de tijd waarin je een gezonde babybuik hebt.

8. Zwangerschaps zwart-wit T-shirt:

Zwangerschaps zwart-wit T-shirt

Het schrijven zegt dat dit meisje een mummie gaat worden, bevestigt dat het T-shirt speciaal is gemaakt voor een vrouw die in verwachting is. Deze maanden zijn de beste maanden voor elke vrouw, omdat ze altijd speciaal is als ze haar kind draagt.

9. Peek a Boo – roze of blauw:

Peek a Boo - roze of blauw

Dit soort zwangerschapst-shirts is bedoeld voor elke vrouw die zwanger is en haar niet is verteld over het geslacht van het kind of voor vrouwen die het geslacht van de baby niet willen onthullen. Baby kan een jongen of een meisje zijn.

De maanden van het dragen van je kind kunnen lang zijn en tien maanden slepen. Deze zwangerschapst-shirts zijn goed bedrukt om je op te vrolijken. Zelfs mensen die je tegenkomen, vrienden en familieleden die je in deze hilarische prints zien, zouden lachen.