Er is één spreekwoord in het Engels dat “God niet voor iedereen kon zorgen, daarom schiep hij een moeder”. Moeder toont een eeuwige liefde aan haar kind. Als ze bevestigt dat ze verwekt is, besteedt ze veel zorg aan het verwelkomen van haar baby op deze wereld. Welk voedsel moet worden ingenomen, kleding die moet worden gedragen enz. Op deze manier welk type borstbeha moet worden gedragen totdat ze een baby op deze wereld brengt.

Is het nodig om een ​​beha te dragen tijdens de zwangerschap, zo ja, dan waarom: Na de zwangerschap vinden er verschillende veranderingen plaats in het lichaam van de vrouw en zelfs de cupmaat van haar beha kan groter worden na de zwangerschap.

Verschillende en beste zwangerschapsbeha’s in India:

1. Belabumbum-bh’s:

Belabumbum-bh's

Het is een slaap-bh die een zogende moeder verwacht. Het is een milieuvriendelijke bamboe-bh die zijdezacht aanvoelt en comfortabel en droog blijft. Het is een antibacteriële stof die vochtvrij is. Deze merkbeha is gemaakt van 97% rayon gemaakt van bamboe en 3% van spandex voor zwangere vrouwen.

2. Bravado voedingsbeha’s:

Bravado voedingsbeha's

Bravado voedingsbeha’s kunnen worden beschouwd als een van de beste beha’s die vrouwen kunnen kiezen terwijl ze zwanger raakte. Het is de meest ondersteunende, comfortabele en toch licht draagbare bh die een vrouw graag zal dragen als ze borstvoeding geeft of zwanger is. Het heeft speciale eigenschappen, zoals het perfect is voor het verbergen van borstkompressen en discretie van de tepels. Het is gemaakt van 88% polyester en 12% spandex. Het bevat zelfs verschillende modellen voedingsbeha’s. Dus er is keuze om dienovereenkomstig te kiezen.

3. Buik BH:

Buik BH

Buikbeha is een aantrekkelijk ondersteunend kledingstuk van hoge kwaliteit dat een zachte ondersteuning biedt aan rug, groeiende buik en buste. Het is ontworpen om ondersteuning te bieden voor onderrug en buik. Het is gemaakt van nylon en spandex. Het kan drie trimesters worden gedragen. Het blijft comfort voor een persoon en is wasbaar in de machine.

4. Anita Brand-bh voor zwangere vrouwen:

Anita Brand-bh voor zwangere vrouwen

Anita zwangerschaps-voedingsbeha’s zijn gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten en ondersteunen de borst ook wanneer de cup open is. Het bevat nikkelvrije regelaars die huidirritatie voorkomen. Het heeft comfortabele banden die breder zijn om de schouders te ontlasten. Oprichters van Anita zeggen dat ze van ontwerp tot product alle soorten bh’s hebben gemaakt.

5. Melinda G Zwangerschap & Voedingsbeha’s:

Melinda G Zwangerschap & Voedingsbeha's

Melinda-bh’s zijn naar verluidt het meest comfortabel om te dragen tijdens de borstvoedingsperiode. Het beschikt over niet-rekbare comfortriemen en is gemakkelijk te verstellen, gemaakt van prachtige stoffen met geweldige stijlen met naadloze cups. Deze bh bevat diepe decolletés zonder pads. Het heeft clips met één hand voor gebruiksgemak. Het is gemaakt van nylon en spandex die in de VS zal worden gemaakt.

6. Bella moederlijke altijd bralet:

Bella Maternal Anytime Bralet

De Bella biedt comfort en dekking tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is speciaal ontworpen om wijzigingen aan te passen als dat nodig is. Het heeft verstelbare banden met verwijderingskussen voor een soepele vorm zonder lekkage. De stoffen zijn nylon en lycra en worden gebruikt volgens de vereisten. Het heeft ultrazachte stoffen die het vocht afvoeren. Het is heerlijk zacht en wasbaar in de machine. Het is afkomstig uit de VS.

7. Lichtgevende voedingsbeha met warme melk:

Lichtgevende voedingsbeha met warme melk

Het bijzondere aan deze bh is dat hij dubbellaagse cups heeft die ook zonder uitneembare foamcups of voedingspads gedragen kunnen worden. Het heeft een diamanten middenstuk dat een vrouwelijke touch toevoegt aan de perfecte bh. Er is een framesteun met zijkapje voorzien en voorzien van stretch voor een groei van de cup. Gemakkelijk toegankelijk met één hand voor borstvoeding. De meegeleverde stoffen zijn katoen, nylon en elastaan ​​en worden gebruikt volgens de productie. Het bevat kant met een microvezel omhulsel dat is bekleed met katoen. Het heeft zes positiehaken en oogbevestiging. Gemakkelijk te wassen in de machine en verkrijgbaar in alle maten.

8. Lamaze voedingsbeha’s:

Lamaze Voedingsbeha's

Het is een microvezel met kanten perfecte beha op het moment van borstvoeding voor een zwangere dame. De bandjes zijn verstelbaar met rugsluitingen om van lichaam te veranderen tijdens de zwangerschap. Het is draadvrij en geeft goede ondersteuning. De stoffen zijn katoen en spandex. Het is ontworpen met perfecte afmetingen in termen van breedte en lengte. Er wordt gezegd dat het een geweldige comfortabele voedingsbeha is en zelfs om te slapen. Sommige beoordelingen zeggen dat Lamaze de beste is, zowel qua kwaliteit als qua ondersteuning. De sluitingen aan de voorkant zijn gemakkelijk en duurzaam in gebruik.

9. Moederkap voedingsbeha’s:

Voedingsbeha's met moederkap

Op de markt zijn veel voedingsbeha’s beschikbaar voor het dragen van zwangerschapstijd. Elk product van hun bedrijf is uniek. Verschillende modellen, ontwerpen worden ontworpen om aan de eisen van de klanten te voldoen. In dit soort bedrijven is Motherhood voedingsbeha er ook een van. Omdat alle beha’s zijn gemaakt van stoffen zoals katoen, nylon en spandex, gebruikte dit bedrijf ook dezelfde stoffen erin. Maar het bijzondere van deze moederschap voedingsbeha is dat hij de beste ondersteuning geeft tijdens de slaap. Omdat het geen sluitingen bevat, kan een vermoeide moeder de kopjes gemakkelijk naar beneden trekken en een hongerige baby ook gemakkelijk tijdens haar slaapuren voeden. Het is ook zeer licht ondersteunend en kan met de vrije hand worden gewassen. Recensies zeggen dat 80-90% van de klanten tevreden is met voedingsbeha’s.

Hoe een beha te kiezen en te dragen:

Enkele draagtips voor het kiezen van beha’s tijdens de zwangerschap en het gebruik ervan. Enkele punten om te onthouden voor beha’s:

  • Probeer losse beha’s te dragen die zacht zijn geworden door herhaaldelijk wassen.
  • Kies beha’s die zijn gemaakt van rekbaar materiaal.
  • Draag liever bh’s als je het huis uit gaat.
  • Kies beha’s met extra haken die indien nodig kunnen worden verlengd.
  • Geef de voorkeur aan bh’s van katoen of synthetisch die zacht aanvoelen.
  • Kies de beha die gemakkelijk is voor het openen en sluiten van clips na het voeden van de baby.
  • Geef de voorkeur aan beha’s met borstkompressen omdat het helpt als de melk op is, enz..

Zoals deze zijn er veel tips voor het dragen van bh’s tijdens de zwangerschap en hun lot van merken die aan alle bovenstaande vereisten voldoen. Enkele van de merkbeha’s die door een vrouw worden gedragen toen ze zwanger werd, zijn: