In de 21e eeuw heeft de medische wetenschap veel ontwikkeld. Ze hebben veel nieuwe medicijnen ontdekt en de behandeling is veel veranderd. Zwangerschap is een kritieke levensfase voor vrouwen. Ze moet goed voor zichzelf en voor een baby in haar baarmoeder zorgen. De pijn die ze tijdens deze 9 maanden ondergaat, is met niets anders ter wereld te vergelijken. Dankzij Medical Science die nieuwe apparatuur heeft opgericht om de pijn van dames enigszins te verlichten. Een van de uitrustingen is de zwangerschapsgordel die een vrouw tijdens de zwangerschap kan dragen om haar rugpijn, pijn in de benen te verlichten en om haar buikgewicht op peil te houden. Een dame mag het alleen gebruiken na advies van Gynec Doctor. Ze moet zich ervan bewust zijn dat het dragen van een zwangerschapsgordel niet schadelijk is voor een baby.

Beste zwangerschapsmoderiemen voor buikondersteuning

Verschillende soorten riemen tijdens de zwangerschap:

Zwangerschapsgordel is zalig voor een dame die aan het werk is tijdens de zwangerschap. Het is noodzakelijk om de hulp van een arts te vragen bij het gebruik van een riem en hoe lang ze deze moet dragen. Het kan tijdelijke verlichting van pijn geven. Men mag er echter niet afhankelijk van zijn. Het is slechts een extern hulpmiddel. Zelfs iemand kan een zwangerschapsriem na de zwangerschap dragen, wat helpt om haar buikgedeelte van het lichaam te verminderen.

1. Buikgordel tijdens de zwangerschap:

Buikgordel tijdens de zwangerschap

Deze buikriem helpt het hele midden van het lichaam te bedekken, d.w.z. een baarmoeder. Het geeft bescherming aan de buik zodat vrouwen comfortabel kunnen buigen. Het geeft ondersteuning aan de onderrug waardoor de pijn wordt verminderd.

2. Prenatale wiegriem:

Prenatale wiegriem

Wanneer je niet in je broek past, helpt deze riem je daarbij. Het moet in je broek worden gedragen. Het geeft comfort aan het lichaam en helpt bij het verminderen van de zwelling van de voeten die veel dames krijgen.

3. Zwangerschapsgordel plus maat:

Zwangerschapsgordel in grote maten

Deze riem is breder aan de achterkant, wat helpt bij het verlagen van het gewicht van de volwassen buik die rugpijn veroorzaakt. Er is een extra riem aan de voorkant en de onderste riem helpt bij het optillen van de buik.

4. Zwangerschapssteunriem:

Zwangerschapsondersteunende riem

Veel vrouwen klagen over rugpijn naarmate de maanden verstrijken. Het wordt veroorzaakt door een toename van het gewicht van de buik. De steunriem vermindert de pijn en geeft vrouwen tijdelijke ontspanning.

5. Post-zwangerschapssteunriem:

Ondersteuningsgordel na de zwangerschap

Post Maternity Support Belt zorgt ervoor dat u na de zwangerschap uw oorspronkelijke figuur terugkrijgt. Tijdens de zwangerschap komt het vaak voor dat vrouwen zwaarder worden door de grootst mogelijke zorg. Dus na de zwangerschap helpt deze riem bij het verminderen van je buik- en buikgedeelte.

6. Mini-wiegriem:

Mini-wiegriem

Deze riem helpt bij het verminderen van de zwelling veroorzaakt op de benen en het enkelgedeelte door de bloedsomloop te bevorderen. Het is ontworpen voor dames die last hebben van heuppijn, ischias en rugpijn.

7. Zwangerschapsgordels:

Zwangerschapsgordels

Deze riem is aan te raden om te dragen tijdens de eerste maanden wanneer de bult begint aan te komen. Het geeft een correcte figuurlook. Het moet in je broek worden gedragen om je buik er netjes uit te laten zien. Het is dunner aan de achterkant en breder aan de voorkant. Het biedt ondersteuning aan groeiende bult.

8. Prenatale heupbrace:  

Prenatale heupbrace 

Het is verstelbaar volgens uw lichaamsvorm en grootte. Het biedt ondersteuning aan het heup- en bekkengebied. De stof die erin wordt gebruikt is polyester en katoen. Het geeft maximaal comfort. Het helpt bij het stabiliseren van je heupen.

9. V2-supportersriem:

V2 Supporter-riem

De V2 Supporter-riem is klinisch bewezen door de artsen. Het helpt zwelling te voorkomen. Het is een soort compressietherapie. Het is een veilige en effectieve riem om tijdens de zwangerschap te gebruiken. Je kunt het ook ‘s nachts dragen.

Zwangerschapsgordel is een effectief, nuttig en geavanceerd onderzoek in de medische wetenschap. Het blijkt zalig te zijn voor zwangere dames. Het helpt hen veel om wat verlichting van pijn te krijgen. Tijdens de zwangerschap ondergaat een dame veel moeilijkheden. Ze hebben last van rugpijn, pijn in de benen, zwelling in het lichaam, buikpijn, enz. Het is raadzaam om goed advies en hulp te krijgen tijdens het gebruik van de kraamgordel om ongemak te voorkomen.