Zwangerschap is de meest bijzondere levensfase in het leven van een vrouw. Je gaat door veel gemengde emoties samen met fysieke veranderingen. We kunnen niet veel aan emoties doen vanwege hormonen, maar designer zwangerschapskleding kan je zeker helpen om te gaan met je fysieke veranderingen. Ze helpen je prachtig te grazen door al je trimesters.

9 stijlvolle designer zwangerschapskleding in India

Designerjurken voor zwangere vrouwen:

Hier zijn top 9 populaire designerkleding voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

1. Wikkel rond designer zwangerschapsjurk:

Wikkel rond designer zwangerschapsjurk

Een zwangerschaps wrap around designer jurk is net als onze reguliere zwangerschapsjurk. Het is slim en stijlvol. Het kan worden gedragen met je blazer voor formele vergaderingen. Normaal hebben ze riemen; dus je kunt het dragen tot het einde van je zwangerschap. Het is de eenvoudigste outfit die elke moeder kan dragen en ziet er tegelijkertijd warm en stijlvol uit.

2. Zwangerschapsontwerper korte jurk:

Zwangerschaps designer korte jurk

Zwangerschaps korte designerjurk is meestal tot halverwege de dij tot knielengte. Ze zijn normaal gesproken vloeiend voor het comfort van moeder. Soms zijn ze ook body hugging. Je kunt het dragen voor een avondfeest of een eenvoudig stranduitje. Dit is een leuke outfit voor aanstaande moeders.

3. Zwangerschaps maxi-designerjurk:

Zwangerschaps maxi-designerjurk

Zwangerschaps maxi-designerjurken zijn jurken tot over de knie tot op de grond. Ze zitten meestal strak op de buste. Ze zijn vloeiend en soms recht onder de taille. De meesten van hen hebben gesneden voor gemakkelijk traplopen en zitten voor diners.

4. Zwangerschapsontwerpervesten:

Zwangerschaps Designer-vesten

Zwangerschaps designer vesten zijn vergelijkbaar met onze normale vesten. Ze hebben openingen aan de voorkant. Ze hebben meestal een riem om te sluiten. Normaal gesproken wordt er een T-shirt met V-hals in gedragen. Meestal zijn ze kleurrijk om de toekomstige moeder op te vrolijken.

5. Zwangerschaps Designer Tunieken:

Tunieken voor zwangerschapsdesigners

Zwangerschapsdesignertunieken zijn lange tunieken. Ze zijn normaal gesproken recht gemonteerd of hebben een A-lijn. Ze zijn van vele soorten, meestal kromgetrokken en geplooid, voor extra ruimte voor de groeiende buik. Ze zijn ook gemaakt met opening aan de voorkant om borstvoeding te geven, dus je kunt het gebruiken nadat de baby is aangekomen.

6. Zwangerschapsontwerperrokken:

Designer-rokken voor zwangerschap

Elke zwangere vrouw wordt gered door de rok, vooral als je spijkerbroek je niet past. Een zwangerschapsdesignrok is speciaal ontworpen om je buik te ondersteunen. Je kunt het dragen naar je werk, of naar een feestje of zelfs voor een eenvoudig diner. De meeste zijn lang. Het geeft een zeer casual en stijlvolle look.

7. Zwangerschapsontwerperbroek:

Designer zwangerschapsbroeken

Elke werkende zwangere vrouw worstelt met de vraag ‘wat moet ik naar mijn werk dragen’. Normale broeken passen niet bij je, omdat je taille elke dag groter wordt om in je baby te passen. De oplossing hiervoor is een zwangerschaps-designerbroek. Ze worden geleverd met een elastische, rekbare ademende riem om je buik te ondersteunen. Ze zijn gemaakt van comfortabele stof, waardoor het ieders favoriete formele kleding is.

8. Zwangerschaps Designer-jeans:

Designer-jeans voor zwangerschap

Net als een zwangerschaps-designerbroek, wordt een zwangerschaps-designerjeans geleverd met een buikband rond de taille. Je hoeft hem alleen maar onder je top te schuiven. Ze zijn van alle snitten en pasvormen. Meestal zijn ze uitgesneden of uitlopend, zodat je niet hoeft te worstelen door veel te bukken om ze te dragen.

9. Zwangerschaps actieve designerkleding:

Zwangerschapskleding voor actieve ontwerpers

Tijdens de zwangerschap wordt de meeste vrouwen geadviseerd om wat lichte lichaamsbeweging en wandelingen te doen. Hiervoor wordt actieve zwangerschapskleding gemaakt. Ze zijn bedoeld om je buik te ondersteunen en zijn flexibel, zacht en laten je er alles in doen. De meeste zwangere dames leven er letterlijk in.

Meestal bezorgt zwangerschapskleding ons een vreselijke nachtmerrie, over ‘wat te dragen’. Maar met de nieuwe innovatieve ontwerpen wordt aan onze behoeften voldaan door middel van hun creaties. Ze zijn comfortabel, stijlvol en elegant.