Велурените мокасини са любимата колекция за всички времена на мъжете поради причината, поради която лесно подхождат на всички видове облекла. Мъжката колекция също има ярки нюанси с ексцентричен дизайн и модели. Има диапазони и за жени. Велурените мокасини имат разнообразие от дизайни на пръстите на краката, които го правят достъпни за всякакъв вид и освен това са изключително удобни.

Най -добрите велурени мокасини в различни цветове:

Ето топ 9 на дизайна на велурени мокасини.

1. Мъжки велурени предни мокасини:

Мъжки велурени предни мокасини

Това е интелигентен небрежен мъжки велур, който се приплъзва, който се предлага с велурени дрехи с детайли отпред. Изработен е от премиум мек бебешки велур, за да добави междусезонен стил за всяка стъпка. Тези мъжки велурени мокасини имат подплата и стелка от кожа.

2. Кожени и синтетични велурени мокасини:

Кожени и синтетични велурени мокасини

Това са креативно проектирани черни велурени мокасини за мъже, които осигуряват изключителен комфорт и също са леки за краката ви. Изработена е от кожа и синтетични материали. Тези мъжки черни велурени кожени мокасини се състоят с подплатена стелка и лесна за почистване горна част.

3. Мъжки велурени мокасини с гъвкава подметка:

Мъжки велурени мокасини с гъвкава подметка

Това е модерният хладен и непринуден стил на мъжки сини велурени мокасини, които ви придават гъвкавата подметка. Това е лек кожен велур, изработен от подплата от овча кожа. Тези мъжки сини велурени мокасини са изработени с подметка от етилен-винил ацетат, за да осигурят водоустойчивостта.

4. Винтидж износени велурени мокасини:

Винтидж износени велурени мокасини

Тук можете да разгледате мъжки кафяви велурени мокасини, които имат кожена подплата и горна част от велур. Това е очарователният кафяв велурен мокасин, който е направен с класическия силует с ниска кройка. Има кожена стелка и гумена подметка.

5. Тонално зашити горен велурен мокасин:

Тонално зашит горен велурен мокасин

Прекарайте секунда, за да разгледате тези луксозни и модерни мъжки мокасини с пискюли с уникални тонални шевове. Изработен е ръчно с подплата от 100% кожа със заоблени пръсти. Този велурен мокасин с пискюл има еластичния велур, който ви осигурява редовното прилягане.

6. Остри контрастно зашити мокасини:

Остър контрастен шев

Направете някое от вашето облекло костюм на тези мъжки велурени мокасини, които са класически изработени с резки контрастни шевове. Той се отличава с кожена подплата с гумена подметка и има естествена кожа от клас А, използвана за стелката. Тези велурени мокасини са чудесен избор за всички ваши ежедневни тоалети.

7. Шофиране на дамски велурени дамски мокасини:

Шофиране на дамски велурени дамски мокасини

Открийте тази великолепна колекция от дамски червени велурени мокасини, която предлага страхотен и причудлив стил сред всички други жени от велурени мокасини. Той има пръст във формата на мокасин с използвани велурени и гумени материали. Той е изключително издръжлив и идеален за работа, на открито и за всички подобни случайни.

8. Велурени мокасини с латексова подложка:

Велурени мокасини с подплата

Разгледайте този светлокафяв велурен мокасин за мъже, който е с латексова подложка, изработена от човешки крака. Изцяло серия италиански стил със 100% велурена кожа. Той има пръст мокасин и се състои от шевове вамп.

9. Мъжки велур с кичури:

Мъжки велур с кичури

Направете своя избор този сезон с тези мъжки велурени мокасини на пискюли, които бяха популярни със своя велур на пискюли с поздравена конструкция. Изработена е ръчно с превъзходна подметка и с италианска горна подметка. Освен това, той е снабден с рог за обувки, който ви придава сравнително хладен и удобен вид.

Колекцията за мъже и жени е изключително автентична, когато отидете на такива велурени мокасини. Те ви осигуряват най -добрия стил, заедно с лекота при носене. Налични са и стотици нюанси, които имат елегантния външен вид по всякакъв начин. Най -доброто нещо, което трябва да направите, е да поставите един такъв велурен мокасина в гардероба си и да се украсите, като се съчетаете с любимите си дрехи.