Het moderne leven is gevuld met stress. Werkdruk, levensstijlproblemen en bepaalde gezondheidsfactoren kunnen je leven vullen met angstproblemen. Toevoegen aan de ellende zijn seksuele problemen, die behoorlijk frustrerend kunnen zijn. Een van de mudra’s die je kunnen helpen seksuele krachten te ontwaken, is Kundalini Mudra. Kundalini Mudra is een handhouding die de eenheid van vrouwelijkheid en mannelijkheid symboliseert. Het symboliseert de vereniging van het individu met het universum. Mensen met seksuele problemen zoals gebrek aan interesse, vroeg orgasme en reproductieve problemen, kunnen baat hebben bij de beoefening van Kundalini Mudra. Bekijk dit artikel om de Kundalini Yoga-mudra’s, hun voordelen en stappen om te presteren te leren kennen.

Kundalini Mudra en stappen om het uit te voeren

Een gezond seksueel leven is de sleutel tot geluk. Stel je voor dat als je geen gezond seksueel leven hebt, hoe je ‘s ochtends zou opstaan ​​en je best zou doen op kantoor. Je blijft achter met alleen een irritant gevoel en niets meer.

Kundalini Mudra Betekenis, stappen en voordelen:

Dus hier zijn we met Kundalini mudra betekenis, stappen om te presteren en voordelen die je zullen helpen bij het wegwerken van die seksuele spanningen.

Kundalini Hand Mudra Betekenis:

Heb je ooit gehoord van Kundalini Mudra? Welnu, het is een eeuwenoude praktijk die wordt geassocieerd met het ontwaken en activeren van de seksuele genoegens in je lichaam. Het zal de seksuele krachten stimuleren en al dergelijke seksuele spanningen uit je lichaam verwijderen. Veel yogascholen, trainingscentra voor vechtsporten en zelfs gynaecologen hebben deze Kundalini-yogamudra aanbevolen. Kundalini mudra is als een samensmelting of associatie tussen mannelijke en vrouwelijke krachten.

Dus nu zijn jullie misschien allemaal super geïnteresseerd in hoe je deze mudra Kundalini kunt doen? Nou, maak je geen zorgen, we zijn ons er allemaal van bewust dat deze mudra’s Kundalini yoga een wezenlijk onderdeel van de dagelijkse levensstijl is geworden. Seksuele spanningen zijn geëscaleerd als nooit tevoren. En het is beter om de hulp van een kruiden- en levenslange techniek te gebruiken dan toevlucht te nemen tot sommige medicijnen.

Hoe Kundalini Mudra te doen:

 • Zit in een comfortabele of halve lotushouding. Je kunt op een lichte mat of op een gewoon tapijt zitten. Veel experts hebben sterk afgeraden om direct op de grond te gaan zitten. Dit komt omdat men gelooft dat er enkele stralingen van de vloer zijn die niet goed zullen zijn tijdens het beoefenen van enige vorm van yoga of mudra. Je kunt met je ogen dicht zitten en je keuze volledig openen, maar gesloten ogen kunnen helpen om je beter te concentreren.
 • Beide handen moeten de vorm hebben van een losse vuist.
 • Strek nu geleidelijk de linker wijsvinger van onderen in de rechter vuist en plaats deze op de pad van de rechter duim.
 • De andere vinger van de rechterhand moet de vingers van bovenaf bedekken. Het moet van een losse en vlezige vingerhandschoen van boven houden.
 • Nu moet je deze positie zo lang mogelijk voor je onderbuik houden.

Dat is het over de stappen van mudra. Was het niet heel simpel?? Je kunt dit op elk moment van de dag doen. Of het nu ochtend of avond is. Tijd is niet de beperking. Wat betreft de frequentie, doe het drie keer per dag gedurende minimaal een kwartier.

Voordelen van Kundalini Mudra:

Er zijn enorm veel Kundalini mudra-voordelen. Enkele van de belangrijkste voordelen worden hieronder opgesomd:

1. Wis seksuele spanningen en angsten weg.

2. Wekt de seksuele kracht of energie in jezelf.

3. Helpt bij het bereiken van een natuurlijk en gezond orgasme.

4. Brengt een nieuwe set van regeneratie en energie in jezelf.

Bijwerkingen van Kundalini Mudra:

Kundalini Mudra heeft enkele spirituele en fysieke bijwerkingen, waaronder:

 • Energiestromen
 • Onvrijwillige schokken of bewegingen
 • Intense hitte of koude
 • Depressie
 • Plotseling besef van liefde
 • Dominante emoties voor een korte tijdspanne
 • Visioenen of geluiden van chakra’s

Kundalini Mudra heeft tal van voordelen wanneer het regelmatig wordt uitgevoerd. Het kan u helpen een verbeterde seksuele gezondheid en een gezond voortplantingssysteem te bereiken. Voor mensen die seksuele problemen hebben met hun partner, kan Kundalini Mudra heel lonend zijn. Regelmatige beoefening van de mudra kan resulteren in een plotselinge afgifte van energie, die uw seksuele verlangens kan opwekken. U zult een gezond en natuurlijk orgasme opmerken. Men moet weten dat mudra’s niet louter handhoudingen zijn. Elke houding heeft een specifiek doel en kan helpen bij het kanaliseren van de energiestroom in het lichaam. We hopen dat je de geweldige voordelen van mudra’s hebt begrepen, die je kunnen helpen bij het oplossen van zowel fysieke als psychologische problemen.