Искате ли да спортувате помпадур? Но малко се страхувате как да се грижите за него или да продължите да създавате този стил за вас? Без пот, имаме всичко покрито по отношение на прическата с помпадур. От неговите видове до грижа плюс също как да подобрите вашия помпадур – ние разгледахме всичко тук. Така че, без да губите повече време, нека се задълбочим в красивия и творчески свят на оформянето на коса от помпадур. Няма да съжалявате за това.

Прически за мъже Pompadour

30 модерни прически Pompadour за мъже 2021:

Е, може да не отговорим точно как може да изглежда правилната и перфектна прическа от помпадур! Защото няма нищо правилно и грешно в тенденцията на помпадур, като се има предвид, че външният вид винаги варира. Като цяло обаче помпадурът може да се отличи с други стилове – те изглеждат обемни и дълги/подпухнали отпред и отстъпващи отстрани и отзад. Ето новите и лесни световноизвестни визии в тенденция в момента, които могат да ви помогнат да изберете правилния и подходящ за себе си!

1. Помпадурът на Брад Пит:

Помпадурът на Брад Пит

Любимата ни актьорска знаменитост, Брад Пит, също се отличава с този прекрасен чист вид на помпадур в много събития. С елегантния стил чрез восък от помада и достоен стил, не можем да откъснем очи! Независимо дали става въпрос за официални партита или коктейлни събития, изпробвайте тази прическа и се обзалагаме, че можете да изглеждате по -меки и умни едновременно.

 • Мъжете с овална и кръгла форма на лицето могат да изпробват тази модерна мъжка прическа от помпадур
 • Носете това за тези с права и вълнообразна коса.
 • Тези на възраст между 40 и 50 години могат да изглеждат красиви и освежаващи в това стилно изявление.

2. Крис Браун в кратък Помпадур:

Крис Браун в кратък помпадур

Ние абсолютно обичаме как Крис Браун безпроблемно носи този кратък помпадур. С избледнели вибрации отстрани и боховиден външен вид, прическата помпадур е свързана с нахален, модерен външен вид и модерни нюанси. Тази подстригване може да бъде идеално подходяща за всякакви партита или вечерни събития, предвид начина, по който изглежда съвременно и остро за всеки. Какво мислиш за това?

 • Мъжете с удължена и овална форма на лицето могат да бъдат идеални в тази визия.
 • Опитайте тази прическа за тези с всякаква текстура на косата; може да се побере лесно на всеки.
 • Мъжете в края на 20 -те до края на 30 -те години могат да бъдат остри и умни в тази прическа.

3. Разхвърляният Помпадур на Дейвид Бекъм:

Разхвърляният Помпадур на Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм винаги е известен с това, че спорта най -новите стилове и тенденции без пропуск. Този разхвърлян помпадур беше един такъв и феновете му се влюбиха в тази нова уникална прическа. Перфектното съчетание на разхвърлян допир с помпадур и външен вид с подстригване е нещо, което всички обичаме да имаме. Той доставя без усилие такъв освежаващ и горещ външен вид за всеки мъж! Добавете комбинацията от здрава брада, за да подобрите модните нива до следващото ниво!

 • Мъжете с овална и правоъгълна форма на лицето могат да бъдат перфектни в тази прическа.
 • Опитайте този стил за тези с вълнообразна коса за безпроблемно и идеално изявление на стила.
 • Всички мъже на възраст над 40 години могат да изглеждат млади без усилие в тази прическа.

4. Класическият Помпадур на Джони Кеш:

Класическият Помпадур на Джони Кеш

В случай, че не познавате Джони Кеш, трябва – като се има предвид как изглежда неговият помпадур, се рекламира като една от най -класическите тенденции на помпадур, която е отбелязана като едно от началото на тенденцията. Видян около него през 50 -те и 60 -те години на миналия век, естетическият и винтидж вид, представен в тази прическа, е непобедим. С подпухнала предна част и изпъкнал изглед в краищата, не можем да се съгласим повече, че този традиционен помпадур е вечна тенденция, която винаги ще остане в света на модата!

 • Тези с всякаква форма на лицето могат да опитат тази прическа бързо.
 • Мъжете с вълнообразна и къдрава коса могат да работят без усилие върху този помпадур.
 • Ако сте над средата на 40-те до 50 години, опитайте този винтидж външен вид, за да изглежда освежаващо.

5. Бруно Марс в Помпадур:

Бруно Марс в Помпадур

Сред тенденциите за подстригване на знаменитости, този помподур на Бруно Марс е и една от най -забележителните стилни тенденции. Вариантът е с дебела сресана отпред с добре подстригани къси страни и восъчен вид в косата. Това е доста универсален стил на помпадур – тъй като може да се побере в няколко случая – от официални срещи до партита или излети! Изглежда супер чист и елегантен и може да бъде оформен съответно по няколко начина.

 • Тези мъже с овална и удължена форма на лицето могат да опитат тази идеална гледка.
 • Носете този стил за мъже с вълнообразна текстура на косата – тъй като може да е идеално подходящ!
 • Поработете върху този външен вид за мъжете от 30 -те до началото на 40 -те, за да изглеждат нервни и умни!

6. Помпадур Fade:

Pompadour Fade

Тази прическа силно разчита на избледняване на помпадур. Стилът на избледняване е свързан с много прически на човека. Тази популярност идва от способността на помпадура да придаде стабилност и чистота на разхвърлян стил. Той съчетава всички основни стилове със заострени ръбове на класическия дизайн. Поради късата дължина над ушите, тя ще създаде вид с по -голямо тегло и обем отгоре.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Това избледняване на помпадур създава много стилен външен вид. Той съчетава както помпадура, така и куифа. Придава много обем в горната част на главата. Изглежда също много красиво. Куифът също може да бъде опростен, като го направите по -малък или по -голям. Този чист quiff изглежда много силен в сравнение с по -мек quiff, който изглежда мек.

8. Мини Помпадур:

Мини Помпадур

Този по -малък от къс помподур създава избледняване на помпадур. Нарича се още мини помпадур. Това е чудесно за мъже с къса коса и по този начин не могат да направят класическия помпадур. Този тип помпадур може да се ползва от тези хора и може да изчака, докато косата започне да расте. Въпреки че тази прическа няма да спечели много внимание, тя все още е чудесна за съвременния мъж.

9. Прав Помпадур:

Прав Помпадур

Този вид избледняване на помпадур създава много остър и класически вид. Дори ако тази подстригване може да се направи на вълнообразна коса, най -добри резултати се постигат при прави коси. Така че, ако нямате вълнообразна коса, можете да опитате тази. Също така изглежда много професионално и спортно много чист, спретнат вид.

10. Съвременен Помпадур:

Модерен Помпадур

Въпреки че pompadour е вечна класика, той получава обрат на 21-ви век, за да изглежда като модерен pompadour. Това му придава по -елегантен, зашеметяващ и остър вид. Докато човек има самочувствие, той може да извади този поглед. Тази версия на pompadour е по -дефинирана от оригиналната версия и по този начин може да направи лицето да изглежда по -дълго. Хората с кръгли лица също са подходящи за това. тип модер

11. Помпадур и брада:

Помпадур и брада

Това е вид модерен външен вид на помпадур, където се комбинира с брада, за да придаде най -добрия вид. Тази комбинация наистина ще обърне главите и очите. Не е лесно обаче да се отървем. Първо, размерът на брадата трябва да е във форма с вашия помпадур, в противен случай наистина би изглеждал странно. Освен това редовната поддръжка и подрязването са много важни, за да се поддържа красива.

12. Помпадур с една дължина:

Помпадур с една дължина

В днешно време мъжкият помпадур е изцяло свързан с подбиване. Но някои все пак показват по -дълги страни. Този помпадур с една дължина няма да създаде разлика между дължината на страните и горната коса. Това придава по -класически вид. Страничните части на косата също могат да бъдат взети за създаване на помпадур. Този вид придава много полиран блясък, но височината на косата тук е по -малка. Ако е необходимо, към този стил може да се добави и странична част.

13. Помпадур с пълен обем:

Помпадур с пълен обем

Това е вид мъжки помпадур, където целият обем на косата се тества и използва. Всичко е свързано с извеждането на оригиналната концепция на изцяло ново ниво, чрез увеличаване на ширината и дължината на помпадура. Този вид може да бъде спортен от всеки, но човекът с най -дебелата коса ще се възползва най -много. Можете да обръснете отстрани, за да създадете цялостен вид на помпадур, а също така да използвате сешоар, както и необходимия продукт, за да получите желаните резултати.

14. Текстуриран Помпадур:

Текстуриран Помпадур

Този тип помпадур включва подрязване на помпадур по много елегантен начин. Този текстуриран стил ще придаде малко структура и цялост на цялото нещо. Това е идеално както за офиси, така и след работно време. Тази текстура също е лесна за създаване. Но ако имате права коса, може да е трудно да издърпате този поглед. Затова се препоръчва използването на текстуриращ крем.

15. Азиатски Помпадур:

Азиатски Помпадур

Този азиатски помпадур има подбиване на помпадур. Тази прическа изглежда фантастично на различни видове хора. Елегантната и тъмно изглеждаща азиатска коса е напълно годна за приготвяне на помпадур. Ще изглежда много зашеметяващо и великолепно. Ако обемът на косата е огромен, тогава помпадур може лесно да се постигне. Но ако косата е тънка, обемът на косата може да се увеличи с използването на различни продукти.

16. Елвис Помпадур:

Елвис Помпадур

Класическият помпадур е възникнал през 1700 -те години, но не е популярна прическа, докато не е била използвана от рок културата от 1950 -те и самия Елвис Пресли. Само по този начин популярността на помпадура набира скорост. В предишните дни pompadour е бил елегантен и напълно прав, докато в днешно време всичко е свързано с обем и текстура. За да получите този вид, трябва да използвате различни продукти, за да получите този гладък дизайн.

17. Отрязан Помпадур:

Отрязан Помпадур

Това е вид класически помпадур, където ако косата ви е гладка и лъскава, вие заслужавате тази прическа. Този помпадур изглежда полиран в сравнение с текстурираните. Той също така придава ретро вид на старо училище. За да получите този красив външен вид, се препоръчва да използвате восък или гел за коса или дори сешоар, преди да пристъпите към оформянето.

18. Прекъснат Помпадур:

Прекъснат Помпадур

Тази специална мъжка прическа от помпадур наистина е настроена да въведе допълнителен живот във вашия живот на подстригване. Тази прическа трябва да бъде начин за това вълнение. Прекъснатото подрязване сега се комбинира с добре изглеждащ помпадур и по този начин изглежда идеално за мъжа на 21-ви век. Тази много добре изглеждаща прическа също ще бъде много привлекателна.

19. Текстуриран релаксиран Помпадур:

Текстуриран релаксиран Помпадур

Тази спокойна прическа от помпадур, специална мъжка прическа, наистина ще ви накара да се почувствате уверени. Този външен вид, комбиниран с нормален помпадур, тази подстригване ще покаже на другите определението за хладно отпуснато покритие. Това е чудесно и за хора с гъста и вълнообразна коса. Ако някой няма гъста или вълнообразна коса, използването на различни продукти може да помогне.

20. Помпадур с блясък:

Помпадур с блясък

Тази прическа от помпадур за мъже изглежда много лъскава. Също така, за да сте сигурни, че имате достатъчно блясък, това е критерий, за да направите косата си много естествена. След това трябва да го изсушите със сешоар и след това да използвате помада за оформяне. След това използването на блестящ спрей ще увеличи фактора на блясък.

21. Помпадур с допълнителен обем:

Помпадур с допълнителен обем

Тази прическа от помпадур за мъже се нуждае особено от допълнителен обем. Pompadour вече е страхотна стилна прическа, но ако имате по -голям обем на косата, тази красота може да отиде много по -високо. Трябва да използвате различни продукти, включително използването на продукти за увеличаване на обема, помада и т.н. И накрая, можете да опитате крайните резултати.

22. Помпадур с руса коса:

Помпадур с руса коса

Наред със спортния помпадур, има и много различни неща, които можете да изследвате повече. Можете да играете с размера, текстурата и дори цвета на косата си. Това ще направи вашия помпадур още по -зашеметяващ и елегантен. Можете също да използвате помада за коса, за да увеличите нейния стил.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

Това е много различен подход към маршрута на помпадур. Ако комбинирате оригиналния помпадур със средно избледняване, тогава всичко ще изглежда просто вълнуващо. Има по -дълга коса в средата на главата до по -късата коса около нея. Това придава много уникална форма и размер на външния вид. Това също ще изглежда много остро и остро. Можете също да използвате помада за коса, за да увеличите фактора си за стил.

24. Къс къдрав помпадур:

Къс къдрав Помпадур

Когато косата ви е къдрава, това е прическата, която трябва да направите. Тази прическа ще ви даде къдрав помподур. Това също е напълно стилно и красиво изглеждащо. Също така се нуждаете само от гребен с широки зъби, за да оформите прекрасната си коса. Можете също да използвате продукти за прическа pomade, за да увеличите фактора си за стил. Ако искате допълнителен обем, просто изсушете корените на космите.

25. Къс Помпадур с висока степен на затихване:

Кратък Помпадур с висока степен на затихване

Този тип подстригване от помпадур ви придава стилен външен вид от военен тип. Но не забравяйте да запазите и пропорциите. Твърде многото избледняване може да удължи лицето твърде много, но високото избледняване с къс помподур ще изглежда най -добре. Също така, използвайте продукти за прическа pomade, за да увеличите коефициента на стил.

26. Помпадур от странична част:

Странична част Pompadour

Това е много различен подход към подстригването на помпадур. Pompadour се фокусира главно върху излизането на гърба от косата. Тук линията на страничната част ще действа като основа на косата. Това ще придаде много красив вид и определено ще изглежда стилно. Препоръчва се да използвате добър матов продукт с приятна текстура. Страничната коса ще бъде достатъчна, ако използвате гел за мокра коса.

27. Кратък Помпадур:

Кратък Помпадур

Това е чудесна подстригване от помпадур, където можете да я разпънете с традиционните си характеристики на прическата. Това може да се постигне с къса коса и може да отговаря на почти всяка ситуация. За да получите модерен външен вид, препоръчително е да оформите косата от линията на частите. Също така, ако искате да получите чист вид, вземете добър гел за мокра коса.

28. Подрязан Помпадур:

Подбийте Помпадур

Този тип прическа от помпадур е чудесен за изпробване. Този подрязан помподур изглежда наистина добре и дава по -голямо въздействие от избледнелите страни. Горната част на главата става обемна, което й придава силен стил. Освен това има много гъвкавост, така че не сте се погрижили много за стилизирането. По -дългата коса също изглежда добре отстрани.

29. Къдрав Помпадур:

Къдрав Помпадур

Подстригването Pompadour не винаги е свързано с къдрава коса. Всичко е за права коса. Изгледът, който получавате с права коса, е напълно невъзможен с къдрава коса. И все пак, с добра текстура, обем и правилната кройка може да ви придаде страхотна къдрава разфасовка от помпадур. Ще изглежда страхотно и ще прегърне фантастичната изтънченост на стиловете на помпадур. Можете също да включите подрезани или къси страни.

30. Вълнообразен Помпадур:

Вълнообразен Помпадур

Класическа прическа от помпадур ще ви придаде остър и остър външен вид. Но този вълнообразен ще ви достави радост и изпълнен с младост. Страхотно за модата, тъй като този стил не се приема много сериозно. Този външен вид също е лесен за подход и създаване.

Този огромен списък ни дава яснота как да оформяме помпадур. Също така, ние опознаваме много видове стилове, свързани с помпадур. Това не само ще ви помогне да решите коя ще бъде следващата ви прическа с помпадур, но също така ще ви накара да знаете как да я държите редовно под контрол.