Изцяло новите високи и стегнати прически са всичко друго, но не и красиви и уникални. За всички съвременни мъже, които предпочитат нещо уникално и прекрасно, но все пак различно, какво е най -доброто от тези прически? Те могат да бъдат универсални, подходящо да се поберат между класически външен вид и парти събития и да подхождат на мъже във всички възрастови групи и предпочитания.

Развълнувани ли сте да проверите най -новите високи и стегнати прически, също като нас? Ето ни!

9 съвременни мъжки високи и стегнати прически с изображения:

Следват Топ 9 мъжки високи и стегнати прически, които са уникални и прекрасни, давайки най -доброто от подстригването,

1. Черни шипове Висока и стегната прическа:

военна висока и стегната прическа

Това е кройка, която изглежда свежа всеки ден, от която няма да имате време да се потопите в пот. Тази прическа е точно подобна на всички други военни кройки. Горната част на тази подстригване е подрязана на по -малко от средния размер.

2. Тъмна висока и стегната прическа:

мъжка висока и стегната прическа

Това е доста ласкателен тип подстригване с избледнял модел. Тази прическа с избледняване има най -късата скала Mohawk, която е подходяща за военни стилове. Този тип прическа е предпочитан най -вече от фитнес модели или културисти.

3. Избледняване на висока и стегната прическа:

високо и плътно избледняване

Разглеждате най -търсените и популярни стилове на високите и стегнати мъжки прически. Те имат по -остри ръбове по страничната част на разфасовките на лицето ви. Тези видове също се нуждаят от най-ниската поддръжка, когато имате нужда от проход.

4. Висока и стегната прическа с ресни Wave Fringe:

висока и стегната прическа с дълъг връх

Този тип подстригване с висока и ниска коса има най-късата и близка коса, за да изглежда страхотно. Те имат вълнообразни ресни със странични движения, които са изчистени отстрани, но не са напълно подрязани до оголване. Горната част е размахана от предната страна. Изглежда добре, ако сте придали хладна форма на брада.

5. Висока и стегната прическа на къдрава коса:

висока и стегната избледняваща къдрава коса

Тази високо прилепнала прическа е предназначена единствено за къдрава коса и е с модерен модерен вид. Горната част е малко по -дълга и този висок разрез остава да придаде чорапогащи отстрани. Това също помага за поддържане на текстурата на косата.

6. Странична част Висока и стегната прическа:

висока и стегната прическа отстрани

Тази кройка добавя малко чар към вашия висок и стегнат модел на избледняване на прическата. Той се изтегля към хладно обръсната странична част и има малко по -голяма дължина на машинката за подстригване на горната си част. Той ви помага да покажете своята личност по уникален начин.

7. Прическа Cliff Magic

висока и стегната прическа с брада

Това е магически стил на скала, който има три пластови шарки и е популярен сред мъжете в модните тенденции. Това е висока плътна прическа, чиито страни са почти прекалено ясно избръснати. Те остават високи и стегнати със стил с леко подстригване.

8. Оформете подстригване на Buzz Fade:

високо и стегнато бръмчене

За да получите най -популярния и поразителен вид на грубите и корави момчета, трябва да изберете този от тези типове номера на подстригване. Те са оформили модел с избледняване на бръмчене, подобно на разфасовките в стил скала.

9. Елегантна класическа висока и стегната прическа:

снимки на високи и стегнати прически

Тази нова елегантна и класическа прическа е на страната на най -близката кройка. Те също така получават най -близкото бръснене в долната част. Това прекрасно подстригване също е подобно на подстригването със силно избледняване.

Имате многобройни възможности за избор между високите и стегнати прически, които са ненужни или с най -ниските разходи за поддръжка. Например, можете да изберете черни шипове, тъмен стил или избледняване, когато имате нужда от по -малко горна част от косата. Освен това имате възможност за странична част, скална горна част и оформяне на бръмчене, за да изглежда външността специална и забележителна.