Понякога подстригването може да бъде скучно. Същият стар стил всеки път може да бъде гаден и по този начин креативността е ключът към добре изглеждащата коса. Прическите с обръснати страни са новата сделка в днешно време, с толкова много уникалност, прикрепена към тях. Почти всеки иска да се подстриже с обръсната прическа отстрани. Така че, без много да говорим, нека започнем стиловете.

Най -добрите обръснати странични прически за мъже и жени с изображения:

Ето 9 -те най -популярни обръснати странични прически през 2018 г. За да изпробвате тези прически и да получите уникалния поглед към тълпата.

1. Man Bun Fade:

Man Bun Fade

Ако искате прическа тип бръснене с дълга коса, не търсете повече. Страните по главата са перфектно обръснати до съвършенство, с хубаво бръснене. Освен това ще ви трябва умерено дълга горна коса, за да завършите този стил. След това горната коса се оформя заедно на опашка и след това се връзва в задната част на главата, създавайки красив мъжки кок. Наистина, една от най -фантастичните обръснати прически за мъже.

2. Прическа за регулиране:

Прическа за регулиране

Ако обичате хубаво обръснат дизайн на косата, тази подстригване ще ви направи щастливи. Тази прическа се отличава с хубав военен стил, с обръснати страни около главата, със стесняваща се към върха. След това косата се разделя отстрани нагоре, заедно с линията на разделяне. Тази кройка напълно придава много здрав вид и ще подхожда и на хора с къдрава коса. Определено една от най -страшно изглеждащите прически с обръснати страни, за които можете да се сетите.

3. Разхвърлян Помпадур с обръснати страни:

Разхвърлян Помпадур с обръснати страни

Ако искате бръснати странични коси с дълга коса, вземете тази прическа. Страните са почти плешиво обръснати, като горната част на главата е оформена с умерено дълги косми, с хубава нагоре форма отпред. Това подстригване изглежда страхотно с добре оформена брада и по този начин може да бъде любимата ви мъжка коса, обръсната отстрани, тип прическа.

4. Бръмчащи страни с дълга коса и брада:

Странични страни с дълга коса и брада

Това наистина е една от най -страхотно изглеждащите бръснати от едната страна прически, които някога ще намерите. Едната страна на главата е бръмчена, а горната част на косата е пометена към другата страна. Горната коса е дълга и изглежда страхотно с хубава дълга брада. Тази кройка ще ви даде перфектната мъжка визия, която винаги сте искали.

5. Къса прическа със средно избледняване:

Къса прическа със средно избледняване

Ако абсолютно обичате къси обръснати прически, това е за вас. Тази подстригване има средно избледняване по страните на главата, съчетано с гъста и текстурирана коса в горната част на главата. Тази подстригване може да ви даде и страхотно изглеждащ quiff отпред. Изрезката изглежда много готина и лесна за поддръжка.

6. Средно избледняване с подстригване:

Средно избледняване с прическа Line up

Това е една уникална прическа за къса коса, обръсната отстрани. Тази остра прическа има много високо избледняване, заедно с подреждане, което изглежда страхотно. Горната част на главата е оформена на къдрава коса. По този начин това подстригване е най -подходящо за хора, които имат къдрава коса. Това е много хубав и креативен стил на подстригване.

7. Половинно обръсната глава с дълга коса:

Полуобръсната глава с дълга коса

Ако винаги сте мечтали за обръснати прически за жени, това е най -добрият ви залог. Тази подстригване обръсва едната страна на главата, докато дългата коса покрива другата страна. Тази прическа изглежда много женствена и красива. Това определено е най -смело изглеждащата обръсната страна прическа в женски стил.

8. Булка със защитен стил с полубръсната глава:

Защитен стил кок с полубръсната глава

Това е една от най -различно изглеждащите обръснати прически за черни жени. Страните около главата са перфектно обръснати, с хубав дизайн около тях. Косата е извита напълно до върха на главата, създавайки хубав кок на висок връх в средната част на главата. Този разрез определено ще накара някои очи да се изтъркулят.

9. Подстригване Pompadour:

Подстригване Pompadour

Ако сте в подстригване на обръснати страни, тази прическа може да подхожда на външния ви вид. Страните на главата са перфектно обръснати със стесняващо се докосване към върха, а горната част на косата е оформена много красиво и е разресната към задната част на главата. Предната коса е повдигната, придавайки й много характерен вид. Наистина страхотно изглеждаща прическа със странично обръсване, подстригване от мъжки тип.

Следователно можем да научим от този списък, че има толкова много обръснати странични прически, от които да избирате. Независимо дали е едностранно или около главата, всички те изглеждат много различни и стилни. Абсолютно прическата е, че всеки иска да има от мъжки до женски. Надяваме се, че този списък ще ви помогне да изберете един.