Страшните прически стават изключително популярни сред мъжете от всички раси. Черните мъже преобладаващо носеха косата си по този начин в по-ранните дни. Но днес мъжете, независимо от своята каста, вероизповедание и религия, се набиват по този начин, за да стоят уникални сред тълпата. Смятате ли, че косата ви е прекалено къса, за да я носите със страшен стил на кичур? Е, не се притеснявай. Винаги можете да посетите близкия, но професионален салон, който може да се погрижи за това много бързо. Следвайте съветите, дадени от вашия фризьор, за да можете правилно да се грижите за страховитите си кичури.

9 Най -нови и лесни прически за мъже Dreadlock:

1. Страх от ирокез:

Mohawk Dread

Ако имате къса коса, тогава може да отидете за този страх от Mohawk. Mohawk е сред любимите на всички и е вечнозелен стил, който просто никога не излиза от мода както сред мъжете, така и сред жените. Този тип прическа ви кара да изглеждате универсални, като по този начин добавяте самочувствие във вашата личност.

 • Подходяща възрастова група са мъже над 18 години.
 • Най -добрият сезон за изпробване на този стил са всички сезони.
 • Тази прическа е подходяща за всички типове коса.
 • удължената кройка на лицето е адаптивната за този стил.

2. Страх от зигзаг:

Ужас на зигзаг

Ако имате средни страхове, тогава можете да помислите за този стил. В предната част можете да изберете стил зигзаг. Може да се нуждаете от стилист или дори да използвате мъниста към страховете си и да ги завържете отзад- не с ластик, а с един от самия страх. Модата на зигзаг в предната част на косата изисква много време и поддръжка, ако смятате, че няма да успеете да го направите, тогава е по -добре да не отидете на един от най -професионалните стилове на дрехи.

 • Идеалната възрастова група за този стил са мъжете над 20 години.
 • Зимата е най -добрият сезон за изпробване.
 • Изкривеният тип коса е подходящ за тази прическа.
 • Подходящ тип лице за мъже с закръглено и удължено подстригване на лицето може да оформи косата им по този начин.

3. Dreadlock Up-do:

Dreadlock Up-do

Ползата от дългите страхове е, че те могат да ви помогнат да имате както непринуден, така и полу-непринуден вид. Ако искате малко полуформален външен вид, завържете страховете си отзад като този по-долу. Дори и по -късно за вас да е само още един небрежен ден в офиса, тази мода ще отговаря напълно на вашите изисквания. Той ви осигурява възхитителен външен вид и е лесен начин да привлечете жените.

 • Мъже над 23 годишна възраст подходяща за този стил.
 • Най -добрият сезон е лятото и зимата.
 • кривата коса е подходяща за тази прическа.
 • Подходящи са всякакви разфасовки на лицето.

4. Половин ужас:

Половин ужас

За стилен външен вид можете дори да завържете половин ужас като опашка, а другата половина да виси свободно. Не забравяйте да завържете половината здраво и адекватно, така че да е непокътната и да не се разхлаби наполовина, така че трябва да използвате добра гумена лента за свързване. Това е една от най -добрите прически на африканския ужас. Предната част на косата ви остава сплетена до степен, която ви осигурява ултрамодерен външен вид.

 • Идеални за този стил са мъжете над 25 години.
 • Най -добрият сезон е лятото и зимата
 • Подходящ за текстурата на косата обикновено е подходящ за всички типове коса.
 • Адаптивен тип за тази прическа са мъже с кръгла форма на лицето.

5. Разхлабени ужаси:

Свободно поддържани ужаси

Можете дори просто да оставите страховете да висят с дебели страхове отпред, т.е.пред раменете, докато други остават свободни отзад. Това също може да изглежда добре, ако ги оформите добре с гел, за да ги държите на място, докато сте на парти, в противен случай можете да премахнете гела. Русите дрехи трябва да се поддържат спретнати и добре поддържани, за да изглеждате перфектно. Тази прическа ви придава полуформален вид.

 • Подходящи за мъже над 25 години.
 • Най -добрият сезон е лятото и зимата.
 • Подходящ за текстурата на косата обикновено е подходящ за всички типове коса.
 • Най -добрата форма е пригодена за мъже с кръгла кройка на лицето.

6. Тънки страхове:

Тънки страхове

Дръжте страха си от двете страни на раменете си, оставяйки го да виси свободно и след това носете шапка, за да получите този прост, но модерен вид за вашите страхове. Цветове като червена, бяла, оранжева, черна шапка ще бъдат много модерни. Тази мода е подходяща за всякакви поводи. Ако поддържате косата си добре възпитана, тогава със сигурност ще привлечете милион очи.

 • Подходяща е възрастова група над 25 години.
 • Най -добрият сезон за изпробване на този стил е лятото и зимата.
 • Подходящ за текстурата на косата обикновено е подходящ за хора с тънка коса.
 • Подходяща форма на лицето е всеки вид кройка.

7. Завързани ужаси:

Завързани ужаси

Можете дори да завържете всичките си страхове отзад, с изключение на един или два, с цветна панделка и след това да оставите един или два ужаса да бъдат окачени свободно отстрани за непринуден и стилен вид като този по -долу. Ако с нетърпение очаквате да оцветите една от вашите брави или и двете си ключалки, можете да го направите. Това ще ви накара да изглеждате супер готини и модерни.

 • Идеалната възрастова група са мъжете над 21 години.
 • Най -добрият сезон за изпробване на този стил е лятото и зимата.
 • Подходящ за текстурата на косата обикновено е подходящ за всички типове коса.
 • Подходящ за мъже с кръгла форма на лицето.

8. Кратки дрехи:

Къси дрехове

Копнеете ли за по -дълги дредове? Е, ако не знаете за по -къси дрехи, нека го опознаем. Поддържането на кратки страхове е супер лесно и спестява време. Той ви осигурява непринуден вид и ви помага да застанете сред тълпата.

 • Идеалната възрастова група са мъжете над 21 години.
 • Най -добрият сезон е лятото и зимата.
 • Подходящ за текстурата на косата обикновено е подходящ за всички типове коса.
 • Подходяща форма на лицето са мъжете с кръгла форма на лицето.

9. Плетени ужаси:

Плетени ужаси

Копнеете ли да изпробвате някоя от най -новите прически на опашка? Изберете всеки дизайн и дизайнът ще бъде направен върху вашата коса. Друго най -добро нещо в тази прическа е, че изисква недостатъчна поддръжка. Тази прическа също ви осигурява непринуден и модерен външен вид.

 • Мъже над 21 години възрастова група подходяща за този стил.
 • Най -добрият сезон за изпробване на този стил е лятото и зимата
 • Всички видове коса Подходящи за тази прическа.
 • Адаптивна форма на лицето са мъже с кръгла форма на лицето.

Как да се грижите правилно за вашите дрехове?

Прическите Dreadlock за мъже изискват много от вашето ценно време и пари. Ако не сте наясно с факта, тогава ще получите справедлива представа от посочените по-долу съвети, които ще ви покажат правилния път. Дредовете не са като обичайната ви коса. Това изисква усилия за управление на вашите скъпоценни дрехи. Нека да разгледаме.

 1. Винаги използвайте сешоар, след като приключите с душа. Когато дрехите ви останат влажни, те могат силно да вонят.
 2. Никога не огъвайте дрехата си. Ако го направите, пригответе се да се сблъскате с тежки увреждания на косата.
 3. Използвайте восък върху дрехите си само когато са много сухи.

Това са деветте най -страшни прически за мъже, споменати по -горе. Ужасите набират популярност сред мъжете в световен мащаб. Затова мъжете, които желаят да оформят косата си по този начин, търсят все повече прически, които могат да им помогнат да се откроят сред тълпата. Всеки от нас иска да изглежда уникален. Отминаха дните, когато салонът беше основното изискване на всяка жена. В днешния свят дори мъжете стъпват еднакво заедно с жените в салоните.

Често задавани въпроси и отговори:

1. Дали дредовете изискват ежедневна грижа?

Е, това е постоянна тема за притеснение за повечето мъже с дрехи в наши дни. Ако и вие имате дрехи, най -доброто, което можете да направите, е да не си играете с вашите дредове, което е навик на повечето хора около нас. Има много методи „направи си сам“, които човек може да следва, за да поддържа дрехите им добре поддържани. Ето защо, ако вашият фризьор не ви е казал за грижата за дрехите, крайно време е да започнете да го правите.

2. Кой ужас ще ми подхожда?

Е, това е въпрос, който можете да зададете на вашия искрен фризьор. Той е най -добрият човек, който може да ви предложи, ако е професионалист, само като погледне среза на лицето ви. Дредовете зависят изцяло от вида на лицето, което дължите. Ако започнете да поддържате страховита прическа, която е предимно за мъже със заоблено лице, тогава може да не се чувствате удовлетворени, след като вече сте оформили косата си в страх.

3. Добре ли е да използвам обикновен гребен, след като се страхувам от косата си?

Е, след като косата ви е ужасена, винаги се препоръчва да използвате гребен за страх, който е специално проектиран за боядисана коса, точно както гребените са специално проектирани за прави или къдрави коси. Можете да опитате да използвате обикновен гребен, ако искате, но това няма да е от полза. Четините на обикновен гребен са склонни да навредят на страховете ви, когато разресвате косата си. Докато прокарвате гребена през косата си, може да почувствате, че някой ви дърпа косата от скалпа. Това напрежение уврежда красиво оформената ви страшна коса.