Търсите ли да се подстрижете този път? Решихте за разединени подстригани прически, но объркани коя да вземете? Без затруднение. Покрихме всяка нишка и парченца от най -добрите и популярни прекъснати подрязвания, за които можете да се сетите. Тези прически не само разкриват нова личност във вас, но и нов стил.

Най -добрите прекъснати подрязвания за мъже с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 разкъсани прически с подстригване, които са в тенденция през 2021 г..

1. Cool Messy Pompadour Undercut:

Cool Messy Pompadour Undercut

Това е много хубаво изглеждаща разкъсана прическа с подстригване, както и да я погледнете. Страничната част на главата има умерено избледняване, като горната коса е оформена в шарка от помпадур. Тази подстригана разкъсана прическа може да изглежда малко объркана, но наистина е много стилна и готина.

2. Подрязано обратно подрязване:

Подрязано обратно подрязване

Тази подстригана прическа има добре изглеждащо разединено подрязване, което изглежда в съответствие с останалата част от прическата. Страните имат много силно избледняване, докато горната част е сресана за страхотно изглеждаща прическа. Тази кройка определено има смелостта и очарованието. Тази прическа ще изглежда страхотно и с брада.

3. Разхвърлян текстуриран киф:

Разхвърлян текстуриран киф

Това е много натрапчиво изглеждащо мъжко изключено подрязване. Страните имат умерено високо плешиво избледняване, докато горната част на косата е стилизирана в модел на коса тип коса. Подстригването определено се нуждае от грижи, за да запази куифа на място. Препоръчва се използването на продукти за коса, за да се поддържа този прищявка, която може да бъде разрушена много лесно. Цялото изрязване има пълно разхвърляно усещане.

4. Гребен на страничната част над подрязване:

Странична част Гребен над подрязване

Ако търсите разкъсана подстригване, тогава сте намерили перфектната. Тук страните на главата имат ниско избледняване, като се стесняват към върха, където косата се държи умерено дълга и е отстранена отстрани или наляво или надясно с помощта на страничната част. Подстригването изглежда страхотно, особено когато боядисвате косата си и имате добре изглеждаща брада.

5. Класически подрязан гръб:

Класически подрязан подрязан гръб

Този къс прекъснат подрязване включва кратко избледняване отстрани, ако главата е над ушите, докато горната част на главата има класически изглеждаща подстригване назад. Най -горната подстригване се движи отпред назад, като ви дава напълно страхотно изглеждаща нарязана прическа. Косата изглежда много фина и лъскава.

6. Подстригване с четка назад:

Подрезана с четка назад

Ако търсите разкъсана подстригана мъжка прическа, разгледайте този стил на четка. Тази прическа включва избледняване на кожата отстрани на главата, с наистина дълги косми отгоре, начесани към гърба за приятен, обемен вид. Човек може да използва различни продукти за коса или сешоар, за да увеличи обема на косата, както и текстурата.

7. Прекъснат подстригване с дълга къдрава коса:

Прекъснат подстригване с дълга къдрава коса

Това е дълго разединена прическа с подстригване. Тази прическа се отличава с бръмчащи избледнели страни, наистина избледняване на кожата, с наистина дълга разхвърляна прическа отгоре. Това е абсолютно чудесно за тези, които имат къдрави прически. Подстригването изглежда малко объркано и косата трябва да се поддържа ежедневно, за да се предпази от замърсявания и прах.

8. Разхвърлян и остър разединен подрез:

Разхвърлян и остър разкъсан подрез

Това е фантастично изглеждаща разкъсана азиатска прическа. Тази подстригване придава плешив избледнял страничен вид, докато горната коса е оформена в разхвърляно и остричко състояние. Наистина изглежда много уникално и тази прическа ви придава този най -добър вид от азиатски тип. Тази кройка е много красива, но много сложна.

9. Подстригване на Pomp Hawk:

Pomp Hawk Undercut

Ако търсите разкъсани подстригани прически отстрани, опитайте тази. Тази прическа придава напълно избледнели страни със странична част, която ще ви помогне да създадете горната коса в изцяло мохаук стил, съчетана с чертите на помпадур. Подстригването изглежда много чисто и привличащо вниманието. Определено ще завърти няколко глави. Косата също може да бъде боядисана по ваш вкус.

Разкъсаните подстригани прически стават все по -популярни ден след ден. И затова трябва да направите всичко за тези нови видове подстригване. Независимо дали е стилът на помпадур или стилът на четка – можете да имате всичко. Този списък обхваща всеки един от тях, така че не е нужно.