Звучи ли ви терминът „изграждане на екип“ скучно и търсите вълнуващи алтернативи? Тогава сте попаднали на правилното място! От съществено значение за служителите и работодателите е да се създаде добра атмосфера по време на работа. По -специално лятото предлага много възможности в това отношение. Така или иначе се чувствате много по -добре на открито и ако след това организирате страхотни тиймбилдинг игри или други дейности, добрата атмосфера е гарантирана.

Различните форми на футбол винаги са добра идея

всички играят идеи за изграждане на тийм с топката

Пет супер забавни идеи за изграждане на екип

Правилно или грешно – Игра на открито

Всъщност можете да играете тази игра както на открито, така и на закрито. Но е ясно, че навън става много по -вълнуващо. Страхотната обстановка помага, ако искате да се отпуснете.

Това прави цялото нещо също толкова успешно и забавно. Всеки човек трябва да измисли две лъжи и една истина за себе си. Останалите ще определят кое е истинско и кое не. Атмосферата по -късно вечерта в парка или при езерото е особено подходяща за такава игра. Малък пожарен лагер ще създаде още по -приятна атмосфера.

Много игри са еднакво подходящи за деца и възрастни

Размяна на топки идеи за изграждане на екип

Човешки възел

Човешкият възел е една от най -популярните тиймбилдинг игри през последните няколко години. За да направят това, хората трябва да се поставят в кръг. Взимате ръката на човека отдясно и чуждата ръка на случаен принцип в кръг. По -долу става въпрос за формиране на кръг отново, без да отпускате ръцете си.

Картингът също винаги създава добро настроение на служителите

всички страхотни в картинг идеи за изграждане на екип

Безшумен футбол

Опитвали ли сте някога да играете футбол, без да говорите? Това е голямо предизвикателство, защото хората са свикнали да общуват с много викане и емоции. Ако обаче спрете да говорите, ще трябва да разчитате много на езика на тялото и интуицията. Ако желаете, можете да разрешите безшумни жестове.

Опит в морски стил – винаги страхотен

Идеи за изграждане на екип от дървена лодка

Учене на имена – изграждане на екип за по -нови групи

Създава се група от 10 до 20 души и всеки трябва да се опита да запомни имената на другите. Това става с помощта на топка. Първо всеки хвърлящ ще каже името си, а другите трябва да се опитат да го запомнят. След това преминете към следващата стъпка. Всеки, който хване топката, трябва да даде името на човека, който я е взел. По принцип можете да опитате същото с хобита и друга информация за хората в групата.

Служителите на футбола играят на открито

Идеи за футбол - идеи за изграждане на екип

Пейнтбол, картинг или други популярни тиймбилдинг игри

Понастоящем членовете на вашия екип са под особено интелектуален стрес? Тогава просто искате да изпуснете парата и да се отпуснете. Пейнтбол, картинг и други подобни много активни дейности може да са най -добрата идея в този случай. Почти със сигурност ще зарадвате всички участници! По -специално пейнтболът е може би най -добрата алтернатива, ако искате да сте сигурни, че всички ще се забавляват с него.

Игра на поляната – страхотен тийм билдинг 

заедно на открито - идеи за изграждане на екип

Популярни алтернативи за тиймбилдинг

Нашият свят се променя, корпоративната атмосфера също. Все по -малко хора са доволни, че животът им включва само работа и семейство. Вие сте социално ангажирани и искате да промените общото положение в света към по -добро. Част от имиджа на добър работодател все повече участвате. Поради тази причина социалните алтернативи на традиционното изграждане на екип стават все по -модерни. Например, можете да организирате благотворителна организация заедно или да работите доброволно някъде. Други алтернативи на обичайното изграждане на екип са дейности, които превръщат екипа ви в кръг от приятели. Можете да хапнете заедно, да посетите културно събитие или, ако всички са съгласни, да отидете заедно на почивка.

Повечето хора ще се радват на тиймбилдинг в гората

Хора на поляната - идеи за изграждане на екип

Съвети

Например, можете да намерите много различни идеи и игри за изграждане на тийм в Интернет. В зависимост от формата и броя на групата и в зависимост от часа, можете да изберете подходящата за вас. Но дори и най -добрите идеи няма да ви помогнат, ако не спазвате някои златни правила при организирането на подобни събития. Те ще продължат да ви помагат да извлечете максимума от всеки тиймбилдинг.

Научете за служителите от игрите

Изграждането на екип не само помага на служителите да се сближат. Те са чудесна възможност за мениджърите и шефовете да научат повече за тези хора. Ще разберете кой общува по -добре и кой е по -вероятно да се справи по -добре независимо. Това може да ви помогне и в ежедневната ви работа.

Изграждането на екип трябва да бъде забавна дейност 

Служителите не трябва да се чувстват принудени да играят или да се занимават с някаква дейност. Трябва да се забавлявате с тях естествено. В противен случай те просто ще се чувстват така, сякаш крадете свободното им време. Ако идеите за изграждане на екип са добри, лесно ще намерите някой, който да ви помогне да ги организирате. Всеки път може да си различен. Всеки се чувства като ръководител на екип и всеки се чувства по -малко потиснат от всякаква йерархия. Общувайте с всички служители и ако на някой му е по -трудно да се свърже с останалите, той трябва да бъде подкрепен в това. Всичко това помага и в ежедневието.

Интегрирайте малки екипни сгради в ежедневието

Съвременните работодатели са ориентирани към резултатите. За тях не е задължително да има значение колко часа служителите правят нещо, а дали служат на целта си или не. Мотивираните и щастливи хора са по -бързи и по -наясно със своите задачи. Така че интегрирайте малките идеи за изграждане на екип в ежедневието – същите дейности, но по -кратки и по -спонтанни. Това ще направи работното място много по -привлекателно.

Приключенските ваканции край морето винаги са популярни за изграждане на екип

Идеи за изграждане на екип - всички на плажа

Малка война в гората – така всеки показва своя характер

Идеи за изграждане на екип - всичко в гората

Някои игри за изграждане на екип могат да бъдат интегрирани в ежедневието

Идеи за изграждане на екип - веднага след работа

Идеи за изграждане на екип - ръцете заедно

Сумо футболът може да бъде забавен за много хора

Идеи за изграждане на екип - сумо футбол

Идеи за изграждане на екип - страхотни идеи за проводници

Идеи за изграждане на екип - страхотни идеи, които всеки харесва

Идеи за изграждане на екип - страхотни бележки

Спортът става все по -популярна алтернатива за тиймбилдинг

Идеи за изграждане на екип за гората

Идеи за изграждане на екип - забавни футболисти на сумо

Идеи за изграждане на екип близо до езерото

Идеи за изграждане на екип заедно до огъня

Детските игри понякога могат да се превърнат в страхотни идеи за изграждане на екип 

Идеи за изграждане на екип за тийнейджъри и млади хора

Заедно на поляната - идеи за изграждане на екип