Някои от най -добрите марки часовници за мъже от А до Я

Искате ли да разберете какво предлагат известните марки часовници и тенденциите за 2016 г.? Ако е така, придържайте се към него, защото ние създадохме страхотен азбучен преглед за вас. Тук ще намерите ръчни часовници с най -високо качество. Всички те са изработени от ценни материали и с голямо внимание към детайлите. За всекиго има по нещо. Вижте сами!

Разбира се, можете също да изпратите желания от вас часовник директно до, например Валмано или Крист поръчка.

А. Дълъг&Синове

гледайте марки мъжки часовници мъжки часовници дълги И синове

източник: bondswatches

Изминаха почти два века от основаването на тази марка часовници. По -точно казано, това са 170 години. По това време, в самото начало, е построена първата работилница. Наскоро компанията отвори нов и пусна специален модел за случая.

Става въпрос за модела Lange 1. Този часовник е малко по -достъпен от много мъжки часовници преди. Този модел бележи първото голямо обновяване на марката от 1994 г. насам. По това време е създадена линия ръчни часовници с по-тесен панел и дисплей с номера на скок

Алпина

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници alpina

Следващата в нашия списък е марката за добри часовници Alpina.Голямата новина тази година е актуалният модел с часовникови инструменти. Използваната тук технология е почти същата като при Frederique Constant.

Одемар Пиге

часовници мъжки часовници мъжки часовници audemars piguet

Нека продължим с марката часовници AudemarsPiguet. Тази марка е известна с дългогодишните си иновации в областта на часовниците с минутни удари. Вече сте натрупали 150 години опит с него. Най -новото в тази област е Royal OakConcept RD1. Този часовник е създаден след дълго сътрудничество с производител на коприна.

За съжаление RD1 не се продава. Въпреки това, има много страхотни модели от марката, които показват също толкова добро качество.

Ball Watch Company

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници топка часовник co

Харесвате ли часовници, които светят в тъмното? Ball Watch Co има редица от тях в своите колекции. Ако сте истински фен на тази технология, препоръчваме ви да разгледате отблизо следните модели: Engineer II Volcan и Engineer Hydrocarbon GMT. Те показват олекотена граница, покрита със сапфир.

Дървета & Мерсие

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Baume и Mercier

Тази марка е особено очарователна за тези почитатели на луксозните мъжки часовници, които обичат да се наслаждават на момента. Защото точно тези хора имат силата да постигнат високи нива на изпълнение. Фактът, че тази марка часовници подхожда на такива хора, се доказва и от следния факт: Най -добрите ученици в Лондонското бизнес училище получават часовник от тази марка.

Бел & Кон

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Bell and Ross

Познавате ли вече тази марка часовници? Имате ли вече предвид правоъгълен вид? В настоящата колекция Bell & Въпреки това, на Ross ще намерите много конвенционални кръгли модели.

Налични са и няколко модела с ретро стил.

Blancpain

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Blancpain

Тази марка е известна сред добрите марки часовници със своите страхотни часовници за гмуркане. Част от печалбата на компанията се инвестира в проекти за опазване на околната среда и най -вече в съответни изследвания в областта на океанологията.

шеф

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Boss

Също тази година Hugo Boss създаде някои добри мъжки часовници за състезанието GQ MenOf на годината. Този път става дума за елегантни часовници, които са комбинирани с керамичен корпус.

Кафяво

марки часовници мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Braun

Браун просто остава много практичен и ефективен в областта на часовникарството. Тази година безкомпромисното качество не може да бъде пренебрегнато дори в най -малките детайли на моделите. Обърнете специално внимание на модела Braun Classic.

Бреге

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Breguet

Breguet е следващият ни избор за списъка с добри марки часовници. Забелязахме някои специални нови детайли в моделите от 2016 г. Това са например турбийонните мостове и титановите основни плочи.

Breitling

часовникови марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Breitling

Отличителна черта на колекцията на тази марка тази година е модел пилотски часовник с цифров аналогов дисплей. Можете да синхронизирате това чрез вашия смартфон. Всичко, от което се нуждаете, е специално приложение.

Бремонт

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Bremont

Bremont отвори нов бутик в Ню Йорк и пусна много нови модели в това отношение. Колекциите на Jaguar и Boeing, както и часовниците, посветени на Купата на Америка, са все още актуални.

Булова

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Bulova

За своя 140-годишен юбилей американо-швейцарският производител на часовници Bulova се завърна към американските си корени. Марката премества централата си отново в Емпайър Стейт Билдинг. Това се случва, въпреки че марката от известно време принадлежи на японската компания Citizen. Завръщането към американския стил може да се види и в дизайна на актуалните модели.

Булгари

часовници марки мъжки часовници мъжки часовници швейцарски часовници Bvlgari

Отличителни черти на актуалните модели на Bulgari са пръстеновидният корпус, китката и супер иновативните технологии, които се използват при производството на часовници Bulgari. За развитието на последния се работи със специалистите в областта на защитата на данните – WISeKey. Всички лични данни се съхраняват в криптографски чип. Можете също така да създадете връзка със собствен смартфон.

Burberry

часовникови марки мъжки часовници швейцарски часовници Burberry

Ето последната марка добри часовникови марки за мъже, започваща с буквата B, която бихме искали да ви представим. Става въпрос за Burberry. Знаете ли, че в тази компания изпълнителният директор и ръководителят на отдела за проектиране са едно и също лице? Това е Кристофър Бейли. Той е талантлив художник и мениджър, който прави повече от 8 милиона годишно. Ако погледнете актуалните модели мъжки часовници от Burberry, вече не се изненадвате, че това е така.

Casio

гледайте марки casio мъже начин на живот

На първо място, бихме искали да ви запознаем с японската луксозна марка Casio.Тази година моделът Dual Dial World Time с модерната си Bluetooth технология е много забележим. Възможна е синхронизация чрез вашия смартфон. Това е само един от многото елегантни модели, които също са в съответствие с най -новите технологии.

Картие

марки часовници cartier мъжки начин на живот

Cartier впечатлява с някои модели, които имат незабравим характер, който някак дори излъчва мистика. Тази година например можете да изпитате мъжката версия на шикозния дамски часовник Ballon Bleu, чийто дисплей е покрит с блестящи диаманти.

Чертина

марки часовници certina луксозни мъжки часовници

Certina разширява популярната хронографска линия DS. Изживяваме вече известните модели Action, Eagle и Podium в напълно нова, модерна версия. В допълнение към по -модерния дизайн, тези часовници показват и подобрена система за сигурност.

Шанел

марки часовници chanel мъжки начин на живот

Ако представлявате добрите марки часовници, няма как да подминете Chanel. Намираме новата версия на модела Boy.Friend с по -впечатляващия му вид много убедителна.

Това е нещо за особено суетните господа.

Chaumet

часовници марки chaumet мъжки часовници начин на живот модни тенденции

Говори се за една от универсалните марки добри часовници! Разгледайте показаните модели. Не може да не ги харесвате.

Chopard

марки часовници chopard луксозни мъжки часовници

Chopard пуска на пазара нови модели, създадени в партньорство с Porsche Motorsport. И благодарение на новата серия шофьорски часовници Mille Miglia GTS, компанията се превърна в един от най -големите спонсори на ралито Mille Miglia.

Кристофър Уорд

гледайте марки christopher ward луксозен начин на живот

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате моделите на тази марка часовници, за да разберете, че това е британска марка. Високият клас за всички продукти също ще бъде запазен тази година, въпреки че сега продуктите се предлагат на много по -ниска цена.

Гражданин

мъжки часовници граждански часовници марки модни тенденции мъже

Гражданите дизайнери обичат военния стил и в момента предлагат много нови завладяващи модели във военна визия. Впечатляващ пример в този контекст е ограничената серия Royal Marines Commandos, която има 1000 копия.

Корум

мъжки часовници corum марки часовници мъжки начин на живот

Corum е млада марка сред добрите производители на часовници. Компанията Corum се утвърди чрез творческия характер на своите модели. Имате множество елегантни модели мъжки часовници, които са били очаровани от радиаторните решетки на Rolls-Roys.

Може би минималистичният модел Golden Bridge ще ви хареса много повече?

Сайръс

мъжки часовници cyrus тенденции ръчни часовници мъжки

Нека продължим с младите часовникови марки. Защото Сайръс е положителен пример за това. Основан е преди пет години от братята Лоран и Жулиен ЛеКамп. Марката е кръстена на основателя на Персийската империя. Позоваване на това се прави и в дизайна на часовниците. Персийска монета е използвана като модел за всеки отделен модел.

Диор

dior часовници марки мъжки часовници часовници мъжки

Chiffre Rouge от Dior е на пазара повече от десет години. Тези модели вече са достигнали много високо ниво на качество. Най -новите модели на Dior също са ясно класирани в категорията мъжки часовници от най -висок клас.

Де Грисогоно

de grisogono часовници марки мъжки часовници мъжки часовници

Преди всичко зад успеха на тази марка стои един поразителен човек и това е Fawaz Gruosi. Компанията му е създадена през 1993 г. Основателят разчита на много интересна стратегия: той прави модели часовници с черни диаманти, които по онова време не са особено модерни. Този дизайн веднага се появи оригинален и уникален и осигури на марката достойно място сред най -добрите марки часовници.

дизел

дизелови часовници марки мъжки часовници часовници мъжки

Размерът на часовника има ли значение за вас? Ако е така, отидете на дизел. Моделите са големи по стил и размер.

Lockpick

dierich uhren мъже мъже часовници гледайте мъже

Пропуснахте ли името на тази марка? Може би защото той също не е толкова нов. Марката е основана от френския дизайнер Еманюел Дитрих. Занимава се с производство на маркови часовници от дълго време. Работил е и за известните марки Hermes и Luis Vuitton.

Ебел

часовници ebel ръчни часовници марки мъжки часовници

През последните години дизайнерите на Ebel се фокусираха върху производството на красиви дамски часовници. Мъжете бяха лесно пренебрегнати. Да видим дали това се е променило в момента …

Emporio Armani

emporio armani часовници мъжки часовници мъжки часовници

Най -скъпите модели на тази марка часовници се отличават от останалите със своя швейцарски стил. Тази италианска марка в момента предлага серия Bold Motion с изключителни мъжки часовници. d Свързвате някои модели с кварцово задвижване, наред с други неща.

Фията

Мъжки модни ръчни часовници Fiyta Uhrenmarkan

Започваме с очарователната китайска марка Fiyta. Основан е в Шенжен преди повече от 20 години. Най-новите модели имат супер актуалната гама R&Г. Часовниците се продават в повече от 1000 магазина в Азия и 25 страни извън този континент.

FP Journe

Часовници FP Journe марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Искате ли да направите уникална и вълнуваща инвестиция? Часовниците с марката FP Journe са добра възможност за това. С цветния дизайн много от моделите са абсолютно ценни парчета, които със сигурност са достойни за най -добрите колекции.

вкаменелости

Изкопаеми часовници марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Тук идва име за всички фенове на добрите марки часовници. Моделите от Fossil имат масивен, класически вид. Те също така са на атрактивни цени и по-широко достъпни в сравнение с много други марки.

Скудерия Ферари

Часовници Scuderia Ferrari марки мъжки луксозни часовници мъжки ръчни часовници

Познавате ли мъжките часовници Ferrari? Ако имате автомобил от тази марка и търсите часовник, с който да отидете, изберете Hubolt. Scuderia Ferrari, която идва от световноизвестната и мощна компания Movado, също пасва на логото на танцуващия кон.

Фредерик Констант

Часовници Frdrique Constant марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Попаднахме на Frdrique Constant относно часовникарската марка Alpina в първата ни статия по темата. Има и много интелигентни модели под негово име, които могат да се синхронизират чрез мобилен телефон.

Тези модели са разработени в сътрудничество с Fullpower. Това е компания, която работи и с Nike и Apple.

Георг Йенсен

Часовници Georg Jensen марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Георг Йенсен не работи изключително в изключителния сектор, но има много добри модели и в тази област. Прекрасен пример за това е стилният модел в скандинавски стил Henning Koppel.

Girard-Perregaux

Часовници Girard Perregaux марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Girard-Perregaux е една от добрите марки часовници, които обогатяват живота ни отново и отново с ретро модели. Дизайнерите на Girard-Perregaux често продължават да разчитат на размера XXL.

Греъм 1695 г.

Часовници Graham 1695 марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Марката е създадена, за да създаде модел, посветен на часовникаря Джордж Греъм. Външният вид е елегантен, но в същото време избягва самото официално впечатление.

Граф

Графични часовници марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Първият модел от тази добра марка часовници се нарича Baselworld. С този мъжки часовник стана ясно, че е важен доставчик. Настоящите модели доказват, че това също се е случило успешно.

Gucci

Gucci часовници марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Какво ще кажете за стилен и гласово контролиран интелигентен часовник? Има редица такива модели от добре познатата марка Gucci.

Познайте / GC

Guess GC часовници марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Някои от новите модели са създадени в сътрудничество с Martian Watches от Калифорния. Тук имате микрофон и високоговорители, които могат да се контролират от собствения ви глас.

Хамилтън

Часовник Hamilton марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Знаете ли какво предлага Хамилтън миналата година? По случай 80 години от рождението на Елвис беше създаден специално посветен на него модел. Elvis80 се характеризираше с кварцово задвижване.

Този мъжки часовник се различава от електрически управляваните модели Ventura по механизма си. Моделите обаче показват много прилики в стила, където можете да видите много прилики.

Хари Уинсън

Часовниците Harry Winson марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Нямате търпение за новините от поредицата Хари Уинстън Опус? Отново има нещо страхотно за вас на пазара!

Хермес

Часовници Hermes марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Часовниците Hermes са известни с деликатните външни и тактилни материали. Тук се използват кожа, коприна, стъкло и керамика. Успехът на тези часовници не е само там. Това може да се обясни и със сериозността, с която Хермес гледа на производството на часовници. Компанията има свои собствени производители на циферблати и калъфи за часовници.

Hublot

Часовници Hublot марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Малко са моделите, които са постигнали популярността на дизайна на Big Bang на Hublot. Той бе лансиран от гениалния Жан-Клод Бивър и все още е на пазара.

H Мозер

Часовник H Moser марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

H Moser е доказателство за това колко далеч могат да стигнат малките производители на часовници с подходящи маркетингови стратегии и оригинални продукти с най-добро качество. А също и за факта, че швейцарският стил на часовници почти винаги е гаранция за успех.

IWC

Часовници IWC марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Компанията IWC избира отличителна тема за своите луксозни часовници всяка година. Тази година те бяха представени от луксозните пилотни часовници.

Jaeger-LeCoultre

Часовници Jaeger LeCoultre марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Jaeger-LeCoultre също успява да остане на върха на популярността отново и отново чрез добре подбрани теми. Знаете ли вече настоящата поредица, вдъхновена от небето и астрономията? Той стартира през 2015 г. В тази колекция от изключителни мъжки часовници е създаден контраст в собствен стил с трезви, сдържани модели. Разнообразието във формите се забелязва веднага. Има класически кръгли и правоъгълни необичайни форми. Размерите също са много различни.

Джийн Ричард

Часовник Jean Richard марки мъжки модни мъжки ръчни часовници

Ето още една марка часовници, която заслужава вашето внимание. Те са кръстени на часовникаря от 17 -ти век, който се е обучил: Даниел Жан Ричард.

Тази американска марка часовници беше призната от президента Обама. Може ли да има по -добри доказателства за най -добро качество?

Юнгханс

Мъжки модни ръчни часовници Junghans Uhrenmarkan

Тази марка часовници съществува от 1861 г. В момента това е най -големият производител в Германия. Той се характеризира не само с класическия си стил, но и с перфектно функциониращата електроника и интелигентни механизми.

Ларс Ларсен часовници марки луксозни часовници lars larsen кръгъл циферблат черно червено

Първата марка в нашия списък се казва Lars Larsen. Лицето, на което са кръстени часовниците, е било старо морско куче. Датчанинът беше капитан на кораб на име Агнес Луиз. В свободното си време се занимава с часовникарство и създава модели, които да издържат на лоши метеорологични условия.

Марката и настоящата компания Lars Larsen е разработена от неговия внук.

Ларсон & Дженингс

часовници марки луксозни часовници мъжки златна кожа кръгъл циферблат

При Ларсон & Дженингс, скандинавският минимализъм и британският престижен стил се срещат. Международната компания продава часовници с най -високо качество на сравнително достъпни цени.

Линде Верделин

часовници марки мъжки часовници футуристичен дизайн титан

Преминаваме към марка със седалище в Лондон. В момента Linde Werdelin си сътрудничи с взискателната датска компания Frmandskorpset. Заедно те създадоха модела Octopus Frogman, който се характеризира със своя титаниев калъф за часовник.

Louis Vuitton

часовници марки мъжки марки цветен циферблат кръгла кожа неръждаема стомана

През последните години Louis Vuitton има много нови модели, които са свързани със спортни събития и съответно са проектирани в спортен стил. Може би това е най -подходящото за вас в момента.

Longines

часовници марки мъжки кожени стоманени кръгли циферблати longines

Longines е много впечатляващ със своите исторически модели. Дизайнерите на тази световноизвестна марка сякаш винаги намират страхотни модели за подражание в архивите. Във всеки случай настоящите модели също са очаровани от добрите стари модели.

Връзки на Лондон

часовници марки мъже луксозен черен циферблат кожена гривна връзки на лондон

Отличителният вид на тези мъжки часовници не трябва да се бърка. Тук са реализирани собствените идеи на тази марка, които също са комбинирани с подробности от марките Marc Newson и Louis Vuitton.

Luminox

часовници марки мъже луксозни марки luminox ластик кръгъл циферблат

Много марки часовници постигат бизнес облика. Но са малко тези, които показват груб, военен стил. Такъв е случаят и с Luminox в най -новите колекции. Миналата година марката отбеляза 25 години от основаването си.

Мовадо

часовници марки мъже луксозна марка movado модерен дизайн кръгъл циферблат черна кожа

Акил Дитесхайм е едва на 19 години, когато основава компанията. Това се случи през 1881 г. По това време компанията се нарича La Chaux-de-Fonds. По-късно е преименуван на Movadop.

Най -известният модел датира от 1947 г., създаден е от Нейтън Джордж Хорвит и вече е музейна експозиция.

Той се намира в Нюйоркския музей за модерно изкуство.

Майкъл Корс

марки часовници мъжки луксозна марка michael kors титанов кръгъл циферблат

Може би знаете, че Майкъл Корс също е модна компания? Да, той също е производител на часовници. И марката вече е продала повече от 5 трилиона модела. Те могат да бъдат намерени във всички ценови диапазони.

Морис Лакроа

марки часовници мъжки луксозни аксесоари черна каишка maurice lacroix

Морис Лакроа разчита на успеха на хронографската серия Pontos S. Досега всички модели от тази серия бяха успешни. Спортните водоустойчиви модели са едни от най-добрите по рода си на пазара.

MB&F.

часовници марки луксозни мъже естествена кожа mb f

Миналата година MB празнува&За своята 10 -годишнина, голяма годишнина от основаването на компанията. За този повод е създаден специален робот часовник. Нарича се Melchior и е проектиран в сътрудничество с часовникарския специалист L’Epe. Цената на такъв изключителен часовник е 25 000 долара.

Mondaine

часовници марки mondaine кръгъл циферблат от неръждаема стомана от естествена кожа

Тази марка часовници е най -известна с моделите от серията SBB Swiss Railways. Освен това Helvetica No1 Bold и MotionX също са много популярни и търсени. Най -иновативните интелигентни технологии са интегрирани в почти всички нови модели.

Мон Блан

марки часовници мъжки луксозна марка ръчен часовник от естествена кожа неръждаема стомана montblanc

Montblanc е водещият производител на смарт часовници. Още по -впечатляващо е, че класическият вид не се губи.

Никсън

мъжки часовници ръчни часовници nixon мъжки начин на живот

Изтънченост и здрав характер. Само най -талантливите дизайнери на мъжки часовници Nixon могат да обединят това. Освен това няколко модела отговарят на много различни спортни визии и са подходящи за екстремни условия.

Номос

мъжки часовници nomos мъжки ръчни часовници

Тези часовници показват как германците тълкуват минимализма. Заснемането е много тънко и изглежда плаващо, а калибър DUW 3001 е отличен пример за това.

омега

мъжки часовници omega мъжки ръчни часовници

Часовниците Omega бяха включени в един от последните филми на Bonds. Става въпрос за модела Seamaster 300 Spectre – нова версия на не по -малко известния Seamaster Aqua Terra.

Орис

мъжки часовници oris мъжки ръчни часовници начин на живот

Много производители на добри часовници правят голяма сделка от това, че вие ​​сами произвеждате някои от частите и механизмите за часовници. Те също така дават допълнителна такса за това. Това не е случаят с Oris. Въпреки създадените вътрешно механизми и ограничени издания, цените на тази марка са относително разумни.

Пармиджани Флорие

марки часовници мъжки ръчни часовници parmigiani fleurier

Veyron е часовникът, който започна съществуването на тези марки часовници през 2004 г. Това е много скъп и уникален модел. Той е създаден в сътрудничество с автомобилната марка Bugatti, която по това време се върна на пазара след известно прекъсване. Стартираната по това време серия Veyron все още може да бъде закупена. Някои елементи имат висока стойност на събиране.

Porsche Design

часовници марки мъжки ръчни часовници porsche дизайн

Porsche Design се наложи на пазара благодарение на стратегическите партньорства. Сътрудничеството с Eterna се осъществява между 1995 и 2011 г. После приключи. Citychamp е името на новия и много по -мощен партньор на Porsche Design.

Отличителните модели часовници са останали от двата етапа и със сигурност ще останат актуални за дълго време.

Пиаже

гледайте марки мъже пиаже лайфстайл модни тенденции

Нека започнем представянето на тази добра марка часовници и нейните мъжки модели с малко история. Говори се, че кубинският бежанец Гери Гринберг е играл важна роля за тях. Той беше първият, който излезе с идеята, че часовниците могат да представляват статутен символ. Пиаже от своя страна е един от хората, установили това мислене. Когато продаваше моделите на марката Sixties, той използва много проста стратегия: той просто каза, че те са най-скъпите на пазара.

Панерай

мъжки часовници panerai луксозен изключителен начин на живот

Тази марка притежава първия часовник, изработен от въглеродни влакна. Той дори е кръстен на това нововъведение: Carbotech. Други известни исторически модели от същата марка са 1950 LuminorSubmersible, Radiomir Firenze и Radiomir 1940 EquationOf Time.

Ротационен

Ротационни часовници марки мъжки луксозни часовници мъжки ръчни часовници

Марката е създадена от едноименната китайска компания, която е също толкова голяма, колкото Corum и Eterna. Rotary предлага устойчиви и надеждни марки часовници на много добри цени. Гамата от дизайни е много голяма. В настоящата серия има и редица топ модели. Те имат много добри механизми с кварцови задвижвания, но цените им са достъпни!

Радо

Луксозни мъжки часовници Rado Uhrenmarkan мъжки ръчни часовници

Изглежда, че никоя марка не иска толкова да подчертае швейцарския характер на своите дизайни. Това влиза в сила с новата гама от керамични часовници в нюанси на кафяво.

Ралф Лорен

Луксозни мъжки часовници Ralph Lauren Uhrenmarkan мъжки ръчни часовници

Стилът на Ралф Лорън се формира от любов към природата и дивата природа. Това е най-добре изразено в популярната и добре позната линия Safari.

88 Rue Du Rhone

88 Rue Du Rhone часовник марки мъжки ръчен часовник червен

Тази млада марка часовници съществува от 2012 г. Основана е от Elie и Pierre Bernheim. Така че сега компанията е партньор на редица събития и събития на най -високо ниво. 88 Rue Du Rhone е например на филмовите награди на Британската академия или на големите международни филмови фестивали в Маями и Женева.

Rolex

Rolex часовници с марка мъжки луксозни часовници мъжки ръчни часовници

Миналата година Rolex отбеляза 60-годишнината от създаването си. За отбелязване на случая бяха създадени 17 нови модела часовници. Иновациите са в дизайна, а също и в интегрираната електроника.

Ричард Мил

Часовници Richard Mille марки луксозни мъжки часовници мъжки ръчни часовници

От миналата година най -накрая можете да намерите някои нови мъжки модели на тези часовници с добра марка на пазара. Те са посветени на различни спортни звезди, включително Йохан Блейк, Фелипе Маса и Рафаел Надал.

Реймънд Вайл

Часовници Raymond Weil марки луксозни мъжки часовници мъжки ръчни часовници

Марката Raymond Weil съществува от 1976 г. Класическа музика и оперни парчета, които съименникът и основател на марката обичаше себе си, послужиха за вдъхновение за първите часовници.

Новите модели са вдъхновени от съвременната музика.

Сейко

Часовници Seiko марки мъжки луксозни часовници мъжки ръчни часовници

Seiko също поглежда назад към дългите традиции в часовникарството. Компанията предлага най -добрите модели за собствения си пазар. Новина е, че напоследък Seiko стана малко по -отворен. Някои от най -добрите модели вече се предлагат за закупуване извън Япония.

Swatch

Swatch часовници марки мъжки луксозни часовници мъжки ръчни часовници

Това е марка, която говори сама за себе си. Що се отнася до новините, трябва да се споменат новите модели Gran Turismo.

Седем петък

Седем петък часовници марки луксозни мъжки часовници мъжки ръчни часовници

Познавате ли тази млада марка? Тя стана известна с много успешните си модели в индустриален стил. Часовниците са произведени в Китай с висококачествените механизми Miyota. Ограничените тиражи се разпродават бързо.

Шинола

Часовници Shinola марки луксозни мъжки часовници мъжки ръчни часовници

Марката, основана през 2011 г., сега прави модели за производителя на облекло Filson. Тази компания е поета от самата Shinola през 2012 г. Първите два модела от поредицата се наричат ​​Journeyman и Mackinaw.

Ден, тази година

часовникови марки мъжки луксозни часовници китки мъжки мъжки tag heuer

Дълго време Tag Heuer беше водещата марка сред спортните часовници. Въпреки това, те получиха много голяма конкуренция през последните години. Жан-Клод Бивер изигра много важна роля в това. Състезанието обаче послужи и като мотивация за големи нови постижения в технологиите и дизайна.

Томи Хилфигер

часовници марки мъжки часовник от естествена кожа с кръгъл циферблат tommy hilfiger

Това е една от няколкото часовникови марки, зад които стои Movado Group. Tommy Hilfiger са достъпни за по-широка група почитатели на часовника на марката, но показват компромисен стил.

Печелите от бързо променящите се линии, които в крайна сметка водят до много разнообразие в дизайна.

Татеосиан

часовници марки мъже зелени ръчни часовници tateossian

Зад тази марка стои бившият инвестиционен банкер Робърт Татеосян. Компанията отбелязва своята 25 -годишнина от основаването си. Това не е скъпа марка часовници, но показва отлично съотношение цена-производителност.

Тюдор

часовници марки мъжки ръчен часовник от неръждаема стомана tudor

Tudor направи голям пробив сред най -добрите марки в спортните часовници. Един от най -новите и интересни модели е FastriderChronoScrambler.

TW стомана

часовници марки мъже мъжки часовници гума от неръждаема стомана tw стомана

Джорди Кобеленс е името на първия часовникар на марката. Той е повикан от основателя на компанията преди повече от 25 години. Сега това е име под производителя на часовници, което практически всеки знае.

Тисо

часовникови марки мъжки кожени неръждаема стомана tissot

Първите модели T-Touch за часовници са пуснати на пазара през 1999 г. Едва ли беше изненада за никого, че Tissot беше сред първите, които представиха най -новите иновации и разработиха модерни модели. Те все още са сред най-технически иновативните марки в бранша.

Timex

часовници марки мъжки каишка часовник китка часовник от неръждаема стомана timex

Timex произвежда някои от здравите модели часовници. Вече сте преминали най -невероятните тестове. Популяризирането на последното е в основата на маркетинговата стратегия на марката, която се е доказала като много успешна отново и отново.

Тифани & Ко

часовници марки мъже истинска кожа черно злато тифани

След партньорство тази марка се отдели от Swatch Group. Не беше лесен момент, докато всички права не бяха изчистени. Тифани & Въпреки това, Co успяват да представят страхотни модели на пазара и сега показват на многобройните си фенове много актуални дизайни в мъжките часовници.

Томас Сабо

часовници марки мъже естествена кожа сив ръчен часовник розово злато thomas sabo

Томас Сабо е издигнат от звездата от Формула 1 Нико Розберг. Това казва много.

U Лодка

часовници марки мъже луксозна марка италиански часовник от естествена кожа китка u лодка

U Boat е елегантна италианска марка. Неговите модели часовници се характеризират с универсалния си характер.

Ulysse Nardin

часовници марки естествена кожа черен ръчен часовник ulysse nardin

Компанията е най -известна със своите хронометри, които работят перфектно под вода. Сега това е спонсор на шведския яхтен клуб Artemis.

Вахерон Константинчасовници марки мъже естествена кожа кафяв ръчен часовник луксозна марка vacheron Constantin

Тази почитана марка отбеляза своята 260 -годишнина миналата година. В момента ретро видът на техните статии е поразителен.

Викторинокс

часовници марки мъже истинска кожа кафяв титан инокс victorinox

Два модела бяха особено привлекателни за всички фенове на часовниците през последните години. Това са Inox и Naimakka. Компанията ги лансира като едни от най -издръжливите на пазара.

Зенит

часовници марки мъже естествена кожа кафяв месинг луксозна марка зенит

Друга марка отбеляза годишнина през 2015 г. Това е зенитът. Неговите часовници успяха да зарадват феновете на класическите автомобили, и не само те, поне така вярваме!

Ван Клиф&Арпели

часовници марки мъже луксозна марка златни ръчни часовници мъже van cleef arpels

Затваряме нашия преглед с марката Van Cleef&Излезте от Arpels. Няма толкова впечатляващи нови модели от тази марка през изминалата година. Но има много класически, които са достатъчно впечатляващи.