Не само ежегодно променящите се модни тенденции гарантират, че осъзнатите тенденции жени и мъже отварят всяка година нови възможности за творческо подчертаване на аспектите на тяхната личност. Понякога сладки и цветни, понякога тръпчиви и пикантни, нови тенденции в ароматите пораждат всяка година да преоткриете себе си, да експериментирате или да подчертаете умело собствения си стил. Ето какво е горещо в света на ароматите тази година:

 Оживено, свежо и лятно

След като наскоро доминираха ориенталски и уд аромати, 2016 г. е свежа, оживена и лятна. Не само парфюмите, но и много други продукти за грижа за тялото се характеризират с жизнени, живи и искрящи нотки тази година. След афродизиака, смолиста нота на уд, която преди това беше запазена предимно за изискани парфюми, си проправи път от изисканата аутсайдерска роля до носещия съблазнителен аромат, на динамичните, свежи аромати беше позволено да заблестят отново през 2016 г. Изпълнени с радост и искряща лекота, цитрусовите аромати по -специално блестят в пълния си слънчев блясък през 2016 г. Тук обаче са представени не само акорди на зрели италиански лимони и пикантно-сладки портокалови нотки. Екзотичният, свеж аромат на бодлива круша, круша Наши и летни нотки на сорбет също намират своя път в света на парфюмите.

мъжки аромати дамски аромати цветни тенденции 2016

Цветното разнообразие и радост на тенденциите в ароматите за 2016 г. се отразяват и в редица цветни, артистични и изключителни флакони и превръщат любимите аромати на годината в истински визуални акценти. Опаковани в елегантни бутилки, много от ароматните звезди на годината са не само искрящи и цитрусови, но и цветни, нежни и сладки.

Тук, разбира се, са представени безсмъртни рози, екзотични орхидеи и съблазнителни аромати на жасмин, които перфектно допълват лятната свежест. В допълнение към мандарините, сочните червени плодове и остър грейпфрут, нежните, чувствени акорди на сандалово дърво и омагьосващ мускус са особено блестящи тази година. Това не само създава особено чувствени, страстни композиции, но също така помага плодовата, цветна лекота да се носи през цялата година.

дамски аромати мъжки парфюми парфюми модни тенденции 2016

През есента и зимата 2016, освен нахалните, свежи любими аромати, можете да изберете и гурмански аромати, които ви изкушават със сладък шоколад, маршмелоу и други деликатеси.

 Билкова подправка не само за мъже

Оживената свежест на 2016 г. разчита, особено, но не изключително, на мъжки парфюми, както и на лимонени нюанси върху ободряващи билкови добавки. Кориандър, градински чай, индийско орехче и нотки на пипер също са силни, динамични и сложни. По-специално, мъжките аромати получават характерна, мъжествено-тръпчива нотка, която често се допълва от ром, тютюн и други смели акценти. В допълнение към мъжкия аромат, има и ясна, ободряваща свежест в мъжките аромати 2016, която придава на много аромати младежки усет, но не губи своята сложност.

мъжки парфюми дамски аромати нови тенденции лято 2016

Не само за мъжете, но и за жените, флоралната свежест е флиртуващо закръглена от фините подправки. По -специално, акордите на розов пипер играят роля и придават на женските аромати 2016 вълнуваща специална нотка.

 Като цяло 2016 г. е свежа, ободряваща и смела както за жените, така и за мъжете. Експериментирането е позволено и екзотичните нюанси и сложните композиции от флорални деликатеси и билкови подправки вече не са запазени за най -изключителните фини парфюми. Цветно, оживено разнообразие, майсторски съставено от цветя, узрели плодове и вълнуващи билкови нотки, които могат да се носят през цялата година и излъчват радост на живота, жажда за приключения и самочувствие. Можете да намерите списък с най -популярните парфюми за 2016 година тук.

мъжки парфюми дамски парфюми 2016

мъжки аромати дамски аромати парфюм световни модни тенденции 2016

мъжки парфюми тенденции парфюми 2016