Ашли Греъм роди първото си дете на 18 януари. Това беше първото й раждане и въпреки това беше много смела. Тя избра да го роди у дома. Няколко седмици по -късно тя намери сили и време да покаже на света малкото си бебе. Както трябва да бъде със звездите, това се случи чрез социалните мрежи. Ашли публикува няколко страхотни снимки в Instagram и разбира се те се разпространиха бързо.

Ашли документира бременността си също толкова добре

Идеи за бременност на Ашли Греъм

Насърчаване на естественото раждане

Ашли насърчава естественото раждане с пример. Всичко се случи у дома в надуваем басейн във водата. Тя роди бебето там без помощта на болкоуспокояващи. Няколко седмици по -късно тя може да сподели повече от преживяното с новороденото си дете.

Успоредно със снимките в Instagram, тя засне и видеоклип и го публикува в канала си в YouTube „Pretty Big Deal“ (можете да намерите видеоклипа по -долу). Съпругът й Джъстин Ервин я подкрепяше и беше там през цялото време по време на раждането.

Ашли Греъм винаги се е показвала като смела жена

Ашли Греъм Новини за знаменитости Начин на живот

Стилът на бебешки снимки в Instagram

Ашли Греъм и други звезди са там, за да създават силни тенденции. Това важи и за изявите в социалните медии. С новородените бебета много често виждаме, че те не се показват в лицето. По -скоро можете да видите част от ръката им. Това прави изобразяването на този много важен момент в живота изкусно и вълнуващо. Ашли Греъм направи същото.

Ашли винаги получава подкрепа от съпруга си Джъстин Ървин

Ашли Греъм Романтични идеи Тенденции Начин на живот

Знаете ли, че шоуто на Ashley Pretty Big Deal?

Ашли Греъм Тенденции Идеи Дами

След раждането у дома излезе видео, от което можете да разберете много подробности

Семейни тенденции Стилът на живот Ашли Греъм

Ето страхотната снимка в Instagram!

Тенденции в бебешки стил Ашли Греъм