Грижа за лицето отвътре – спорт и естествени защитни продукти вместо козметика

От една страна, лятото разкрива нашата красота. По -щастливи сме, защото имаме повече слънце и ни е топло. Ние също прекарваме дълго време навън. Това подсилва нашата положителна харизма. Кожата ни става тен и обикновено ни прави по -привлекателни. Това е едната страна на медала. От друга страна, лятото е доста опасно за очите ни. Слънчевите лъчи са агресивен фактор, който ускорява процеса на стареене в тялото ни.

Хубави съвети за кожата

Грижи за лицето Орхидеи Красота Съвети за грижа за кожата

Как да намерим златната среда? Къде е точно тя? Как изглеждаме загорели и весели през лятото и как да останем млади в същото време? Това преминава през правилната грижа за кожата.

Продължете с интензивното подстригване, направете го навик и следвайте някои специални правила за летния сезон.

Ако сте усърдни, може да изглеждате по -млади, отколкото сте в действителност, въпреки напредналата си възраст.

Красота от природата

Грижа за лицето без козметични продукти красиви съвети за кожа

Всичко започва с добро хидрогениране

Всички сме чували, че добрата хидратация е ключът към доброто здраве и да изглеждате млади. Но знаете ли какво точно означава това? Първо, трябва да пиете достатъчно вода. Но това не е достатъчно. Трябва да използвате много вода в дневните грижи за тялото си. В допълнение към почистващите продукти, трябва да измивате лицето си обилно с вода веднъж или два пъти на ден. Яжте храни, които също са с високо съдържание на вода, като плодове и пресни салати.

Намалете количеството сол, защото пречи на усвояването на водата в тялото.

Пийте повече вода, за да сте здрави и красиви

Грижа за лицето пийте достатъчно вода лятна грижа за кожата

Водата – естествен източник на красота и здраве

Съвети за грижа за лицето поливайте чистата кожа на лицето

Винаги премахвайте грима преди лягане

Ако спите редовно с грим, можете да забравите да изглеждате по -млади в дългосрочен план. Дори органичните продукти запушват порите и това им пречи да се регенерират. Редовно премахвайки тези повърхностни козметични продукти от лицето си, ще изглеждате по -млади. Ако не го направите, в един момент гримът ви също няма да ви помогне да изглеждате наистина свежи.

Никога не забравяйте да премахнете дневния си грим

Гримът за лице премахва красивите съвети за грижа за кожата

Не подценявайте UV защитата

Определено трябва да използвате продукти, които предпазват кожата и косата ви от UV лъчи. Някои хора не вярват на козметичната индустрия. Те не купуват лосион или крем за UV защита, защото не искат да третират тялото си с химикали. Това е добре, но има много други алтернативи и трябва да изберете една от тях, ако искате да запазите младежкия вид. Има много етерични масла, които могат да играят тази роля.

UV защита от слънце 

Грижа за лицето лятна грижа за кожата UV млечен крем

Освен това трябва просто да използвате слънцето отговорно. Не ходете на плаж или легнете на терасата или тревата без чадър при горещо време, направете го рано сутрин или късно следобед.

Носете забрадки и шапки. Това ще запази кожата си здрава и ще избегне опасностите, свързани с прегряване и изгаряния на кожата.

Носете шапка в слънчеви дни!

Грижа за лицето лятна грижа за кожата, носеща крем шапка с UV мляко

Упражнявайте много

Истинската красота идва отвътре. Под това разбираме, разбира се, здравословно емоционално отношение към живота. Според нас това включва много упражнения и спорт. Благодарение на това, вие освобождавате тялото си от токсини и спирате процеса на стареене по напълно естествен начин. Можете също така да подобрите значително здравето си чрез спорт и упражнения. Вие знаете най -добре коя храна ви дава енергия или дали имате нужда от повече вода. Здравословната диета не е нещо, към което трябва да се насилвате, тя трябва да бъде приета като нещо напълно естествено.

Всички спортове са полезни за кожата и тялото ви

Грижа за лицето Редовни упражнения Бягане Съвети за хубава кожа

Избягвайте стреса

Красивата кожа е знак, че приемаме живота такъв, какъвто е. Щастливи сме за всички хубави неща в ежедневието, въпреки трудните ситуации, в които изпадаме. Бръчките са знак за нашата загриженост. Така че ваша отговорност е да приемете философски живота и да се предпазите от ежедневния стрес.

Истината е проста: Тези, които успяват да видят нещата небрежно въпреки напредналата си възраст, също изглеждат съответно по -млади.

Стресът може само да направи кожата ви да изглежда по -стара

Грижа за лицето избягвайте стреса грижа за красива кожа

Спете достатъчно през нощта

Красива кожа без сън – това не е възможно! Не казваме, че трябва да се откажете напълно от купоните и нощния живот. Но трябва да спите добре и дълго през нощта. Това помага за регенерацията като нищо друго и ви кара да изглеждате млади.

Сънят, от друга страна, също е много здрав за кожата ви

Грижа за лицето здраве и спокоен сън красиви съвети за кожа

Не се страхувайте от старостта

Огледай се наоколо! Има толкова много хора, които въпреки възрастта си изглеждат по -млади, отколкото са в действителност. Можете да постигнете това и с правилното мислене. Най -важното е да останете оптимисти и позитивни. Това отношение включва също да не се страхувате от старостта, а да се наслаждавате на живота всеки момент. Това, както и стандартът на живот, който се подобрява всеки ден благодарение на науката, гарантират, че изглеждаме фундаментално по -млади. Така че просто не се притеснявайте толкова и се наслаждавайте на живота на всяка възраст!

Красива кожа на всяка възраст – няма проблем! 

Грижа за лицето красива кожа на всяка възраст

Естествена грижа за лицето

естествена грижа за лицето красиви съвети за кожа

Чаени торбички против тъмни кръгове

Грижи за лицето естествени маски за лице торбички чай красиви съвети за кожа

Красота от природата чрез правилната маска за лице

Грижа за лицето избягвайте стреса красиви маски за лице за грижа за кожата