Хайди Клум частни и професионални снимки

Супер щастлива разведена на 40

Тя е на 41 години, разведена и има четири деца. Тя е супер щастлива. Това са всички причини, поради които Хайди Клум може да бъде призната за модел за подражание за много съвременни жени. Тя просто изглежда страхотно и излъчва радост и хармония.

Хайди Клум винаги излъчва положителна енергия

Хайди Клум Сийл се разведе щастливо

 Уверен и успешен

Хайди Клум топ модел и топ майка

Обича да показва тялото си

Хайди Клум обича да показва стегнатото си тяло и да провокира с него. Това несъмнено е и най -големият им актив. Наскоро Хайди пусна нови записи. Те са направени от вашия приятел Мартин Кристен. Но тя го публикува лично в Twitter. Двамата се събраха около половин година, след като се разделиха с Сийл.

 Зад сцената от Германия Next Top Model

Хайди Клум зад кулисите Следващият топмодел на Германия

 Раздялата

Скандалните раздяли и драмата около тях съставляват голяма част от образа на Хайди Клум. Флавио Бриаторе е баща на едно от децата ви. Но той я напуска, докато е бременна. Сийл я среща преди раждането на детето и решава, че това е жената в живота му. През 2005 г. се жени за Хайди Клум в Мексико. Те подновяват обетите си всяка година и все още имат три деца. Но може би за всичко това имаше причина: може би и двамата не се чувстваха напълно сигурни в стабилността на брака си и искаха да го скрият … Те се разведоха след няколко години. Всичко приключи бързо и неочаквано. Точните причини все още не са известни.

Хайди и Сийл преди раздялата

Хайди Клум Сийл все още е влюбена снимка

От някои твърдения обаче може да се заключи, че Сийл предпочита да прекарва времето си с приятели в барове и дискотеки, отколкото с Хайди Клум.

Сънят се спука

Хайди Клум и Сийл като семейна двойка

Като във филм

… и като във филм, след раздялата тя бързо намери любовта на неочаквано място. Сега тя е с техния бодигард, Мартин. Те са заедно повече от година. Но моделката обявява, че не би искала да се омъжва отново. Защото освен разочарованието от Сийл и Бриаторе, зад гърба си има разбит брак – този със стилиста и дизайнер Рик Пипино.

Рик Пипино е първият съпруг на Хайди Клум

Хайди Клум и Рик Пипино

Тогава Хайди беше за кратко с Флавио Бриаторе

Хайди Клум и Флавио Бриаторе

Сватбената рокля

Както самата Хайди Клум обяви, тя беше само на 23, когато първият им брак приключи. Тя мечтаеше за сватба и бяла рокля. Но трети път щеше да е твърде много за нея. Чувства се толкова щастлива и удовлетворена. Това ясно се вижда в нея. Ще откриете и това?

Хайди с двете си дъщери и приятел Мартин Кристен

Хайди Клум и новият приятел Мартин Кристен

Супер мама с четирите деца в движение

Хайди Клум с четирите си деца

Хайди и дъщеря Лина се забавляват край морето

Хайди Клум насаме с малка дъщеря

Със сина си Йохан

      Хайди Клум и син Йохан

 Хайди Клум рекламира wix.com