кожени чанти крокодилски зъби куфар

Страшни драконови кожени чанти от Fine Line Leather Design

 Често ли сте стояли напълно зашеметени на въртележката на багажа на летището, докато покрай вас се изтегляха множество куфари, които изглеждаха точно като вашите? Ако никога повече не искате да преживеете това отново, вземете радикално решение и поръчайте изключителен кожен калъф Изтънчен кожен дизайн.

Тази креативна компания произвежда различни продукти, изработени от естествена кожа с уникален дизайн. Тук ще намерите зашеметяващи кожени чанти, кожени сандъци, кутии и всякакви кутии за съхранение. Много от артикулите са стимпанк и готически стилове и имат отличителен вид.

Истинска кожа и ужасяващи дракони

кожени чанти кутия ракла куфар

Особено ако изберете куфарите и чантите от серията дракони, ще получите великолепни парчета със страховити зъби и триизмерни, големи очи. Те привличат вниманието на всички и са достатъчно страшни, за да възпират крадците. Всяко парче е направено ръчно. Кожата беше залепена директно върху дървените контейнери и импрегнирана със съответстващи шарки. Кожените изделия от Fine Line Leather Design изглеждат толкова истински и живи, че понякога ще се чудите дали наистина не са живи. Кожените чанти, куфари и контейнери перфектно имитират антични сандъци със съкровища и също така са много ефективни като кутии за съхранение у дома, особено ако харесвате нетрадиционен стил на обзавеждане.

Сандък със съкровища с очи и зъби

кожени чанти куфар крокодилски сандък

Художникът и дизайнерът зад него се нарича Mellie Z. Клиентите на компанията могат да избират от широка гама от продукти. Но също така имате възможност да поръчате артикули, специфични за клиента. Можете също да разгледате Etsy или да отидете директно на официалния уебсайт на Fine Line Leather Design. Забавлявайте се и ще намерите това, което търсите!

Кутия за съхранение в кобалтово синьо

кожени чанти очи кутия за зъби

Малка кутия със силен характер

кожени чанти очи зъби калъф за куфар

Триизмерни същества, изработени от кожа и дърво

кожени чанти очи зъби гърди

Елегантен и страховит в лилаво

кожени чанти очи зъби лилаво

Уникален калъф за книга

кожени чанти книги кутии контейнери

Страстен и женствен в червено

кожени чанти кутия пътна чанта червена

Сладък и опасен едновременно

кожена чанта кутия кутия за съхранение

Млад дракон с дълбоки очи

кожени чанти куфар зъби очи гърди

Драконовият пират в тъмно зелено

кожени чанти пътна чанта калъф куфар

Забележително разнообразие

кожени чанти зъби очи кутии контейнери