joachim löw национален треньор релаксация удовлетворение

Новини за Йоахим Льов

Йоахим Льов е не само най -популярният национален треньор, но и една от най -популярните знаменитости в Германия. Според проучване на „Der Spiegel“, на въпроса: „Коя знаменитост олицетворява Германия, както желаете за вас?“, Се оказа, че Jogi заема трето място, веднага след Гюнтер Яух и бившия канцлер Хелмут Шмит.

Нашият национален треньор не само изглежда елегантен и изискан, но и има силна, положителна харизма, която не само завладява сърцата на жените. Йоахим Льов намира място в сърцата на германци от различни поколения. Неговият ангажимент, постоянство и решителност често са били възнаграждавани от многобройните победи на германския отбор. Всички преживяхме върха с щастливи сълзи в очите на Мондиал 2014. Германия е новият световен шампион.

В интервю за Badische Zeitung националният треньор каза: „Ако някой го заслужава, тогава този отбор“ и „Това дълбоко чувство на щастие ще продължи вечно“. Невероятен отборен дух, перфектно умение и професионализъм, както и огромна сила на волята са според него някои от най -важните съставки за рецептата на световния шампион. Всеки направи всичко възможно. Заслужената победа накара всички сърца на Германия да затуптят по-бързо.

Треньорът винаги е там

joachim löw национален треньор jogi сериозно лице

Йоахим Льов също е човек със социална отговорност. В речта си за приемане в Баден-Баден, когато спечели Германската награда за медиите, той каза: „Ние също трябва да представяме ценности като интеграция с всички убеждения-срещу расизма и антисемитизма, срещу насилието и ксенофобията.“ Той също така нарече германските национални играчи „футболни външни министри, които играят“. Екипът е пример за подражание в мултикултурния си състав. „Ние се фокусираме върху хората, а не върху техния произход“, подчерта Льов.

Дайте важни указания

Йоахим Льов, Холандия, Германия, Европейско първенство 2012 г

Германия празнува победата на Мондиал 2014

joachim löw национален треньор световен шампион

Световен шампион със стил

joachim löw национален треньор световен шампион със стил

Чудили ли сте се някога какъв частен човек стои зад тази горда фигура??

Националният селекционер рядко говори за личния си живот. Въпреки това открихме няколко неща в stortbild.de. В интервю той разказва за модните си предпочитания и пороците си. Löw обича спагети и червено вино, особено Риоха, трилъри и бежови тонове между вашите четири стени. Домът му е оазис на спокойствие, релакс и свободно време. Той чете добра книга, кани приятели. Той просто иска да усети хармония и да й се наслади заедно със съпругата си. Обича да слуша немска музика – Grönemeyer, Udo Jürgens, но и кубинска музика и латиноамериканска музика като цяло. Любимите му парфюми са от Lagerfeld и Armani. Льов описва себе си като човек, който яде много сладкиши – сладкиши, шоколад, сладолед, десерти.

Мъжественост и решителност

joachim löw национален треньор елегантен стил на облекло

Уверен и решителен

joachim löw национален треньор jogi честност мъжественост

Всички можем само да се радваме, че договорът му беше удължен до 2018 г. и че ще продължим да имаме страхотен национален селекционер. Вече очакваме с нетърпение Евро 2016 и стискаме палци за националния отбор.

 Вълнуващите полуфинали в Бразилия 2014

joachim löw полуфинал бразилия германия

Сериозно напрежение

националният треньор на joachim löw jogi мисли за това

Елегантен наблюдател

joachim löw национален треньор замислен jogi

Присъствам с цялото си сърце

световното първенство на Йоахим Льов 2014 срещу САЩ

Всички празнуват заслужената световна титла

Йоахим Льов празнува Световната купа Бразилия 2014

Националният селекционер в действие

joachim löw budnestrainer световен шампион

Джоги го направи

joachim löw jogi остава национален селекционер

Последни мисли преди важния мач

Йоахим Льов обмисля националния селекционер

Доволен и горд

joachim löw jogi развълнувана популярна знаменитост

Гледайте уверено в бъдещето

joachim löw jogi личен сериозен национален треньор

Черпете нови сили чрез релаксация

joachim löw национален треньор jogi ваканция релакс