символ на колелото на късмета

Колелото на съдбата и нейните знаци

Ние вярваме, че езотериката има много положителни ефекти върху съвременния човек. Но както всички други неща, твърде много от него също може да навреди. Така че имаме кратки инструкции как да използваме този елемент:

Каква е вашата позиция по отношение на езотериката?

съдбата знак езотерична енергия

Черната котка е знак на съдбата?

колело на късмета черна котка

– Приемайте само това, което ви се струва релевантно;

– Правете разлика между интуиция и суеверие (знаците трябва да се тълкуват индивидуално – черната котка и числото 13 могат да означават нещо напълно различно за вас, отколкото за другите хора)

Суеверни ли сте??

колело на късмета номер 13

Когато черна котка ви пресича пътя …

съдбата подписва суеверна черна котка

– Търсете средата между чувството и интелекта; ако имаме и двете, тогава имаме нужда и от двете!

Емоциите срещу разума

съдбата подписва емоции причина

– Не забравяйте, че свободната воля е призната във всички религии и вярвания и е много важна! Така че не сте осъдени или ангажирани с нищо и винаги имате шанс да направите нещата по -добре и, за съжаление, също по -лошо! Затова не прехвърляйте отговорността за съдбата си на някой друг чрез езотерика.

Всеки е отговорен за собствения си живот

монета колело на решения на съдбата

– Отрицателните чувства могат да имат и чисто психологически причини, които могат да бъдат анализирани и преодолени; проверете това, преди да избегнете ситуация чисто по инстинкт на червата и може би пропуснете важна възможност от потиснат страх!

Бъди смел

колелото на съдбата страх успех бъде активен

Преодолейте страховете си

колелото на съдбата преодолява страха

Прочетете правилно сигналите и знаците

Днес искаме да се обърнем към темата „Сигнали и знаци на щастието“. Ако се научите да ги тълкувате правилно, тогава вероятно ще подобрите много неща в собствения си живот и чувства. Разбира се, не можем да обясним напълно тази тема в днешния пост. В края на краищата се опитваме да обясним най -често срещаните сигнали и признаци на щастие.

За да вземете правилното решение

колелото на късмета взема правилните решения

Правилният избор

Така че колело на Съдба се обърне във ваша полза, трябва да се научите да вземате правилни решения в живота си. Кой вариант намирате за радост и ентусиазъм? Вероятно това е най -подходящото за вас!

Кое е правилно, кое не е наред?

съдбата подписва решения

Но преди да изберете нещо, трябва също да проверите дали лошите чувства може би не са свързани с определен страх и дали всъщност сте задържани от това, а не от вътрешното си чувство …

Какво да правя…?

колелото на късмета взема важни решения

Или може би това е голямо предизвикателство и просто сте склонни да не искате да се напрягате? Помислете дали този път няма да си струва.

Трябва да направя твърде много неща?

Ако едно действие ви носи лоши емоции и чувства, тогава трябва да промените нещо. Дори ако всички признаци на здрав разум показват, че решението е добро, може да се окаже, че под повърхността на водата има камъни, за които имате интуитивно предчувствие … И тук е важно да видите дали зад него стои голям страх. Може да се сблъскате с цялата ситуация с обстоятелства, които ви напомнят за нещо негативно от миналото?

Успехът е добър знак

… Грешките могат да показват, че трябва да промените посоките, защото това колело на Съдба има други планове за вас. Но може би трудностите са налице и просто, за да засилите волята си за по -късни успехи или да ви покажат собствените си слабости.

Имайте успех или неуспех в работата, зависи от вас

съдбата знак страх успех

Добре известни песни, мечти, повтарящи се герои

Има много причини да смятате, че тези неща не са се случили случайно и ви посочват. Но трябва да се научите да го използвате здравословно. Веднага щом започнете да получавате паническа атака от неблагоприятни числа, значи сте надхвърлили тази граница. Трябва да гледате на всичко като на знак, а не като предварително решение. Ако знак предсказва нещо лошо за вас, има смисъл. Трябва да го намерите и тогава ще бъдете много по -добри в дългосрочен план!