Lego игри предварително

Лего игрите като устойчива алтернатива за нашите деца

Отглеждането на деца е много важен елемент при прехода към зелено мислене. Производителите на Lego игри са разбрали това. Решили сте да се откажете от пластмасата в производството на популярните градивни елементи. За да могат да си позволят това, те инвестираха повече от 150 милиона долара в разработването на иновативни, устойчиви материали.

Следвайки примера на големи компании, Lego сега също инвестира в преработка

Купчина боклуци от игри Lego

Lego си сътрудничи с организацията WWF

Lego игри сътрудничество wwf lego

В какво са инвестирани парите??

Датската компания инвестира тази голяма сума в център за устойчиви материали. В това са заети около 100 души. Занимавате се основно с изследвания в тази област.

Перспективата за постигане на желаните резултати изглежда реалистична. Най -вероятно през 2030 г. ще бъде възможно да започнете да правите парчета Lego само от устойчиви материали.

От 2030 г. тухлите Lego ще бъдат изработени от по -добри материали

Лего игри за деца

Сега рециклирането няма да се случи само в играта

Обработка на Lego игри в играта

Сътрудничество с много други компании

Устойчивото отношение на производителите на Lego изглежда се приема много сериозно във всички отношения. Това се подкрепя от многото сътрудничества, които производителите на Lego са готови да подкрепят.

Сътрудничеството между компанията Lego и WWF със сигурност е поразително. Той беше подкрепен с официален документ през 2013 г. Новото производство на Lego игри с устойчиви материали също е резултат от сътрудничеството на компанията с WWF. Това беше избрано, след като двамата подписаха нов договор тази година.

В момента много се набляга на изследванията с рециклируеми материали

Lego Games обработва пластмаса

Най -вероятно тухлите Lego няма да изглеждат по -различно в бъдеще

Лего игри тухли основни цветове

Какво представляват устойчивите материали?

Йорген Виг Кнудсторп е управляващ директор на Lego. В своите изявления той показва дълбоко разбиране за това какво представляват устойчивите материали. Много са факторите, които могат да се окажат отрицателни за околната среда в дългосрочен план. Важни са съставките в материала, начина на получаване и възможностите за обработката му след употреба. Всички тези етапи на производство и рециклиране трябва да намерят устойчиво решение. В противен случай даден продукт не може да се нарече екологично чист с чиста съвест.

Производителите на Lego игри твърдо вярват, че екологично чистото производство е осъществимо. Той също така потвърждава значителните им инвестиции.

След свръхпроизводството все повече се мисли за околната среда 

Проследяване на обработката на Lego игри

Високите цени и все по -евтиното производство не са без последствия

Lego игри тухли цветни

Пълното боравене с рециклируемите материали спешно трябва да бъде преосмислено

Дърво за обработка на игри Лего

Още повече компании трябва да последват примера на Lego

Мост за обработка на игри Lego