Модни мъжки костюми от 70 -те години, мъжки облекла

Модата на 70 -те за мъже – така изглеждаше наистина страхотно тогава!

В много други аспекти на живота 70 -те може да са малко скучни. Но това със сигурност не се отнася за стила и облеклото.

Дивите 70 -те години

Модни мъжки мъжки облекла 70 -те години 70 -те

Мнението на тълпата води пътя в модата на 70 -те за мъжете

Може да се каже, че това беше повратната точка, в която човек започна да се ръководи от мнението на масите на първо място. По това време се появи, така да се каже, уличната мода. Наблюдава се по -голяма диференциация между социалните групи от същите класове. Роклите изиграха водеща роля в това и мъжката мода от 70-те години не беше изключение.

Мъжка мода през 70 -те години

Модно мъжко облекло от 70 -те години черно -бяла снимка

Уличен стил и спортна мода

През модата на 70-те за мъже и жени можете да видите, че тенденциите от висок клас, създадени от топ дизайнери, вече не играят толкова голяма роля. Тълпата не беше продиктувана в това отношение, напротив – те започнаха сами да решават какво ще ги привлече или не.

Нови тенденции – непринудени и непринудени

Модно мъжко модно яке от 70 -те години

Освен това изразяването на лични характеристики излезе на преден план, а не демонстрирането на по -нисък или по -висок социален статус. Кой е бил най -вероятно да почувства тези тенденции тогава? Това изглежда е марката Benetton. По това време той става лидер в модната и спортна индустрия.

Любов! Няма повече война

Това мото стана особено забележимо в мъжката мода на 70 -те години. Защото при дамите вече бяха познати крещящите нюанси и тесните, подчертаващи тялото форми. Но че представителите на силния пол също се обличат по този луд начин? Това е постижение на модата от 70 -те за мъже. Ясно.

Джон Ленън

Модно мъжко облекло от 70 -те години на Джон Ленън Мир

Ако искате да разберете какво точно имаме предвид, погледнете музикалната сцена. Вижте как изглеждаше мъжката мода в Abba и популярните музикални групи през десетилетията преди тях!

Умна дамска и мъжка мода

Мода за мъже от 70-те години подхожда на дамска модна черно-бяла снимка

Тъкани с флорален мотив

Модни мъжки мъжки облекла 70 -те ежедневни двойки

Музиката прави модата

Току -що засегнахме един особено важен аспект. Модата на мъжете и жените от 70 -те години се определя от известните музиканти и актьори. Те очевидно бяха модните икони на онова време. Джон Траволта и „Неделна нощна треска“ са името и терминът, които продължават да бъдат много отличителни за развитието на модата по онова време.

Афиш на „Треска в неделя вечер“

Моден плакат за музикална култура за мъже от 70 -те години

Уличната култура

Модни мъжки мъжки облекла 70 -те години костюми улични

Поглед назад към 70 -те години и ехото на 2015 г.

Модата на мъжете от 70 -те години и всички нейни аспекти изглежда са вдъхновили много настоящи дизайнери за своите колекции. Тази тенденция се наблюдава при силния пол от редица години. Това стигна толкова далеч, че 70 -те години дори бяха вдигнати в сватбените тенденции.

Ролята на музиката

Модно мъжко мъжко облекло от 70 -те години събужда душата

През 2015 г. дизайнерите разглеждат модата на мъжете през 70 -те през приглушените нюанси на кафяво, зелено, синьо и червено.През лятото, благодарение на тази тенденция, всеки – жени и мъже – може да си позволи да носи супер хладни и забавни нюанси.

Карирани тъкани в силни цветове 

Мода 70 -те мъжка мъжка мода casual

Ежедневни мъжки панталони

   Модни мъжки мъжки дрехи от 70 -те години и панталони карирани материи

Геометрични шарки и ярки цветове

     Модни мъжки мъжки дрехи 70 -те мъжки ризи аксесоари

Не само съвременни, но и футуристични

Модни мъжки мъжки костюми от 70 -те години