комуникират правилно съседи шпионка

Научете се да общувате правилно със съседите си

Комуникацията правилно със съседите не винаги е лесна. Определено се нуждаете от много търпение и способност да не губите нервите си. Винаги има проблемни съседи. Те включват например тези, които сякаш не забелязват, че шумът, който вдигат, смущава много хора в другите апартаменти.

Повечето от нас вероятно биха го потвърдили – ситуации като тази са неизбежни. Но със сигурност има стратегии, които ни помагат да общуваме правилно и да избягваме сериозни последици.

Добрата връзка с ближния наистина може да си струва златото

комуникират правилно

Общувайте правилно устно

Вероятно всички сме съгласни, че на първо място трябва да се опитаме да поговорим със съседите и така да изясним възникналите проблеми и недоразумения. Оказва се, че много често хората не осъзнават, че притесняват други хора. Преди да натрупате гняв и лоши емоции, трябва да предадете въпроса на съседите си.

Обикновено става неудобно и се предприемат стъпки за предотвратяване на възникването на подобни ситуации.

Обсъдете възможно най -много неясноти със съседа

комуникират правилно съседите

Можете да имате много повече общи проблеми със съседите си, отколкото си мислите

общуват правилно съседи япония

Няма писмени съобщения

В този контекст бихме искали да отбележим, че оставянето на писмени съобщения не е толкова добра идея. Те ви атакуват, без да дават възможност на човека да се защити. Това прави повечето хора супер агресивни. Възможно е след това да не можете да правите нещата добре, без значение колко добре общувате.

Опитайте, както казах, в разговори или може би чрез телефонно обаждане. Дори да напишете картичка, опитайте се да бъдете достатъчно приятелски настроени. Посочете внимателно проблема. Предполагайте сами! Запитайте се как бихте се почувствали, ако получите такава карта.

Дори ако нещо се обърка, винаги можете да говорите за това

правилно общуват съседи спор

Доверието е важно, дори ако става въпрос само за поливане на цветя, докато сте на почивка

общуват правилно съседи старица

Занаятчия – съсед

Това също е класически случай, нали? Той е фен на редизайна и те просто не спират! Освен това те се правят в най -неудобните часове на деня.

Комуникирате правилно, когато се позовавате на закона. А именно, има разпоредби за това докъде и по кое време на деня трябва да се извършват такива силни ремонти. Направете малко проучване и посочете това на съседите си.

И тук важи правилото: Може би съседите не са знаели, че всичко това е толкова досадно.

Ако сте нов в квартала, трябва бързо да спечелите доверие

общуват правилно съседи любопитни

Съседите ви може да знаят много повече за вас, отколкото си мислите

правилно комуникирайте разговорите на съседите

Разбира се, най -добре е познат квартал, който ще продължи цял живот

общувайте правилно съседите добри отношения

Съседът, който обича да организира партита

Музиката е хубава, но всички имаме различни вкусове. Той засяга не само стила, но и силата на звука и времето, в което се наслаждава. Освен това партитата имат страничен ефект – там също има много хора, които говорят силно и да, всъщност крещят.

Когато китара, пиано и други музикални инструменти влизат на живо, тогава всичко може да стане много критично.

Всеки иска да остави кориците си в своето царство

съседите комуникират правилно според музиката

Трябва да предупредите тези съседи, че се нуждаят от подсилена изолация. Давайте им отново и отново – не подхождайте агресивно към тях. Полицията и законът са нещо, на което трябва да се позовем при спешни случаи. Но ако е необходимо, направете го, за предпочитане анонимно, за да избегнете допълнителни проблеми. Подобен инцидент обикновено би помогнал да се предотвратят такива големи тържества.

Но всъщност не е така, че можем да се радваме на поверителност в големия град

правилно да общуват съседите силно

Семейни проблеми

Особено важно е да общувате правилно със съседи със семейни проблеми. В такива ситуации нещата могат бързо да излязат извън контрол. Трябва да сте много бдителни, ако подозирате, че сред съседите ви има насилие. Трябва да бъдат информирани полицията и специалните органи. В крайна сметка това също може да спаси животи.

Често забелязваме много повече, отколкото искаме да издържим

съседите комуникират коректно, търпеливо

Просто трябва да се постигне споразумение в името на мира

комуникират правилно съдиите съседи

Колко е хубаво да започнете деня с усмивка от вашия съсед

съседите комуникират правилно според кафето

Съседът, който толкова обича животните

Всъщност голяма част от проблемите със съседите са свързани с домашни любимци. Почти 30% от случаите са свързани с него, според някои статистически данни. През повечето време собствениците обичат домашните си любимци толкова много, че са много чувствителни към темата.

В никакъв случай не се проявявайте агресивно към тях или към животните. Подчертайте, че и те ви харесват, но ако не се грижат правилно, ще има някои здравословни и други проблеми, свързани с тях.

Всичко, което съседите не харесват, може да се обърне срещу нас при липса на комуникация

съседите комуникират правилно според съседите

заключение

В крайна сметка, ако искате да общувате правилно, това се свежда до показване на възможно най-много съпричастност и възможно най-малко агресия. Не забравяйте, че на всеки може да се случи да си карат нервите един на друг.

Ново в квартала? – Тогава се опитайте веднага да спечелите сърцата на съседите!

общуват правилно срещат съседи