Съвети против стареене: Как да се храним, за да останем млади по -дълго?? 

Знаете ли как да използвате съвременни методи, за да различите един реномиран козметик от останалите? Разгледайте критично съветите, които ви се дават. Препоръчвате ли скъпа козметика, която съдържа много изкуствени съставки? Или ще ви бъдат предложени естествени методи и промени в начина на живот, успоредно с няколко, но висококачествени продукти за грижа?

Диета против стареене

Съвети против стареене и диета срещу стареене

С експерти, които предпочитат първия тип съвети, със сигурност ще постигнете добър ефект, но той ще бъде краткосрочен. Ще зависите от препоръчаните процедури, за да се запазят получените резултати. Естественият подход, от друга страна, е нещо, което променя представите ви за живота като цяло и насърчава естествените регенеративни свойства на организма.

Това допринася за добри резултати, които можете да получите дори без постоянни посещения при козметик и закупуване на скъпи продукти.

Решението е ваше. Ние застъпваме втория, по -естествения подход.

Ето и няколко съвета за хранене, които са в съответствие с тази философия

Съвети против стареене за спиране на времето Диета против стареене

овес

Овесът съдържа много въглехидрати. Те не са много гликемични, което означава, че няма да повиши твърде много кръвната Ви захар. Овесът също съдържа естествени химикали, които нежно матират тена и противодействат на всяко дразнене на кожата.

Здравословна закуска с овесена каша

Съвети против стареене Hafre Диета против стареене

Портокали

Портокалите са пълни с вода, което е чудесно за поддържане на кожата ви хидратирана. Те също са много добри източници на колаген и витамин С и тези съставки са фундаментално добри за стегнатостта на кожата.

Портокалите са много богати на витамин С.

Съвети против стареене Портокали Диетата против стареене

Портокалов сок като здравословна безалкохолна напитка

Съвети против стареене Портокалов сок Диета против стареене

авокадо

Авокадото е с високо съдържание на мазнини, но е здравословно. Те дават на кожата ви много необходими витамини и минерали. Яжте ги и ще натрупате енергия и ще изглеждате млади.

Съвети против стареене Авокадо Диетата против стареене

Прясна салата с грейпфрут и авокадо 

Съвети против стареене Салата от авокадо Диетата против стареене

Постно говеждо месо

Говеждото се счита за прекрасен източник на протеини. Благодарение на това в организма се образува колаген. Избирайте това месо по -често от другите видове и имате по -голям шанс за по -дълготраен младежки вид.

Пригответе ястия с говеждо месо

Съвети против стареене Говеждо Диета против стареене Съвети против стареене Говеждо филе Диетата против стареене

брюкселско зеле

Брюкселското зеле е вегетариански източник на витамини А и С. Те съдържат и фолиеви киселини, които са много важни за здравето на кожата ви. Яжте повече през лятото, когато рискът от слънчево изгаряне е по -голям.

Брюкселско зеле в менюто

Съвети против стареене Диета срещу стареене Roisen Sprouts

сьомга

Вземете повече омега-3 киселини, като ядете повече сьомга и други видове риба. Между другото, това е добра профилактика за рак на кожата.

Яжте риба поне веднъж седмично 

Съвети против стареене Сьомга Диетата против стареене

Грозде

Гроздето съдържа много ефективни вещества, които могат да противодействат на възпалението и слънчевите изгаряния. Ако забавите тези процеси, процесът на стареене също няма да е толкова бърз.

Грозде за десерт през лятото

Съвети против стареене Грозде Диета против стареене