съвети за грим за носители на очила идеи форма на лицето

Съвети за грим за хора, които носят очила

Здравейте, скъпи носители на очила! Тази публикация е специално за вас. Нося и очила и често се питам дали да се гримирам или не и кой цвят на сенките да избера – светъл нюанс или по -тъмен нюанс, може би?

Затова започнах да търся повече информация по темата. И ето резултата от моето изследване. Следното Съвети за грим за хора, които носят очила Намирам го за особено полезно.

Съсредоточете се върху безупречната си кожа

Ключът да изглеждате перфектно се крие в безупречната кожа на лицето. Затова поставете акцент върху грунда! Изберете фон дьо тен в правилния нюанс, нанесете пудра за лице, също в подходящия за вас цвят. Ако е необходимо, прикрийте петна и зачервявания с коригираща писалка. Равномерният тен е идеалната основа за по-нататъшен грим.

Избягвайте впечатлението, че просто сте поставили очилата върху лицето си, без да сте се опитали предварително да постигнете перфектния вид.

Голият поглед към устните ви

Голият поглед е ярост, а голите устни са идеални за тези, които носят очила, особено тези от вас, чиито рамки са тъмни или твърде големи.

Блясък за устни вместо червено червило

съвети за грим за носещи очила идеи звезди примери Дженифър Анистън

Подчертайте очи – повече мигли!

Това, че носите очила, не означава, че трябва да правите без грим за очите. Но тук важат други правила. По -добре би било да оставите сенките настрани и да подчертаете миглите си. Напишете енергично миглите си и създайте още по -драматичен вид с помощта на дълбока черна очна линия.

Привличащите погледа трябва да са вашите мигли, а не клепачите

Съвети за грим за носители на очила идеи звезди примери актриси с очила

Ако носите очила без рамка, бихте могли да добавите цвят към тях. Неутралните нюанси като бежови и прасковени сенки за очи са много приложими в този случай. В комбинация с голите устни бихте постигнали напълно фин и в същото време впечатляващ вид.

Спирала и очна линия за употреба

Съвети за грим за носещи очила идеи за очила без рамка

Съблазнителни устни

Ако голият поглед не е за вас, посегнете към червеното червило. Това разбира се не е забранено. Всеки цвят червило може да се комбинира с очила с рамки в неутрален нюанс като черен или светлокафяв.

Съблазнителни розови устни за разлика от рамката на черните очила

съвети за грим за носители на очила идеи шик с очила

Изберете цвета на червилото си в зависимост от рамката на очилата

съвети за грим за носители на очила идеи форма на лицето хипстър стил

Цветни сенки за очи

Гримът на очите за носещите очила може да включва и цветни сенки. Но внимавайте с цветовете и техния микс. Бъдете внимателни към цветовите нюанси на дрехите си и разбира се на рамката на очилата. Сега трябва да съчетаете цвета на червилото с този на сенките за очи. Устните с изгладен вид са перфектно допълнение в този случай.

Създайте цветни акценти чрез сенките

Съвети за грим за идеи на носители на очила

Дано тези бяха Съвети за грим за хора, които носят очила Помага ви. Опитайте се да ги използвате в ежедневието си.

Научете и за текущия Тенденции в грима през 2014 г информирам.