Продължаващата коронарна криза промени ежедневието на милиони хора по света. Освен комендантския час и носенето на маска за лице, понастоящем няма възможности за пътуване по света. Националните граници са затворени, авиокомпаниите са на път да фалират и много повече, което получаваме в новините всеки ден. Единственото, което ни остава, е да останем вкъщи и да мечтаем за прекрасни пътувания и красиви места. Можем да ви помогнем днес с добри съвети и да ви покажем топ 5 на най -красивите плажове в света. Също така ще докладваме накратко за това, за да събудим интереса ви към дълго пътуване след пандемията. Бихте ли искали да се присъедините към нас на това виртуално пътуване до мечтаните места на плажа??

 Плажът Pfeiffer в Калифорния е нашият номер 1 от най -красивите плажове в света. Той се отличава с красивата си природа и спокойното море.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Пфайфер Бийч Калифорния заливът скали наоколо

  • Топ 5 на най-красивите плажове в света – Pfeiffer Beach, Калифорния

Тези, които обичат да се разхождат, да карат колело и да лагеруват през горите от секвоя, ще дойдат в слънчева Калифорния. Този американски щат има какво да предложи на многобройните си гости, туристи и посетители, например от разнообразни дейности на открито и оживен нощен живот до блясъка на висшето общество.

Но сега искаме да стоим далеч от суматохата на Холивуд и да ви покажем един от най -красивите плажове в света, а именно Пфайфер Бийч. Името звучи типично немско, нали? Прекрасният плаж и близкият парк бяха кръстени на Джон Пфайфер, потомък на немски емигранти. Той притежаваше около 65 хектара земя в района, където се намираше и хижата му от 1884 г. Джон Пфайфер продаде имота си на щата Калифорния, поради което близкият парк носи неговото име днес. Тук можете да видите елени, миещи мечки, скунсове и много интересни видове птици по време на поход. Тихият океан и живописното му крайбрежие са също толкова впечатляващи.

Твърд като скала, която прилича на катедрала.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Pfeiffer Beach California Rock в сърфа като катедрала

Този участък от брега е едно от топ 5 на най -красивите места за мечти в света. Това е просто място между небето, скалите и морето, толкова красиво и романтично, че искате да останете тук завинаги. Сред природата се чувстваш толкова вълшебен и отпуснат едновременно. Калифорнийските кондори, най -големите птици в Северна Америка, могат да се видят всеки ден високо в небето. Минават китове в океана, а морските видри се крият в крайбрежните гори. Сребрист водопад пада от скала върху плажа от височина около 20 м и е популярна тема тук. Накратко, любителите на природата от цял ​​свят получават парите си на Pfeiffer Strand в Калифорния.

Топлата вода блика от пясъка на Hot Water Beach в Нова Зеландия.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Плаж с гореща вода Нова Зеландия гореща вода блика от пясъка

  • Плажът с гореща вода в Нова Зеландия е # 2 в нашия списък с най -красивите плажове в света

От слънчева Калифорния летим директно за Нова Зеландия, където бихме искали да посетим уникалния природен феномен Плаж с гореща вода. Не е далеч от малкия град Уитианга на полуостров Коромандел на Северния остров на Нова Зеландия. “Плажът с гореща вода” отговаря на името си, защото тук топлата вода на подземен термален извор блика от пясъка на плажа. Многобройни туристи обаче чакат с дни приливът да излезе, тъй като този участък от плажа е достъпен само за два до четири часа, когато морето се оттегли. Уникалното СПА изживяване на Hot Water Beach в Нова Зеландия си заслужава дългото чакане. Повечето посетители носят лопата или лопата, за да изкопаят дупка в пясъка. След това можете да легнете в естествения спа басейн и напълно да забравите за времето!

Уникално усещане за почивка сред топла вода и жълт пясък.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Плаж с гореща вода Нова Зеландия Дупка, която се рови, за да се насладите на топлата вода

  Раят на Земята – розов пясъчен плаж на Бахамите.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Розов пясъчен плаж рай на земята

  • # 3 от най -красивите плажове в света се нарича Pink Sand Beach, Бахамите

Как всъщност човек може да си представи рая на земята? Можете да откриете това на Бахамите – блестящи бели пясъчни плажове, кристално чисто море и палмови горички докъдето поглед стига! Островната държава в Атлантическия океан се състои от над 700 малки острова. Един от тях е остров Харбър, който е широк само около осем километра и дълъг 177 километра. Но тук можете напълно неочаквано да се възхитите на райски пейзаж. Този остров на Бахамите е известен със своя розов пясъчен плаж. Мястото определено е една от мечтаните дестинации на много любители на пътуванията и е един от топ 5 на най -красивите плажове в света. Но откъде идва този особено мек розов нюанс? Вие се питате това при тази невероятна гледка. Цветът идва от смесица от малки червени организми, които идват от кораловия риф пред плажа и са измити на плажа. Останките от тези микроскопични същества блестят в светло розов тон. Ето защо Розовият пясъчен плаж впечатлява с почти нереалната си красота.

 Трябва да видите тази уникална природна красота поне веднъж в живота си.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Розов пясъчен плаж Бахамите Раят на Земята нереална природна красота

Скритият плаж на любовта е естествен феномен в Мексико.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Hidden Grotto Beach в Мексико е истински природен феномен

  • Скритият плаж на пещерата в Мексико все още се нарича скритият плаж на любовта

По крайбрежието на Мексико има много красиви места, но Hidden Grotto Beach без съмнение е един от топ 5 на най -красивите плажове в света. Това наистина е добре скрит пясъчен плаж, заобиколен от тюркоазено синя вода. Това всъщност е природен феномен със скалистите си скали, които се затварят в кръг около малък плажен оазис и по този начин създават скрит рай. Това райско място се намира на необитаем архипелаг в Тихия океан. С право се нарича скритият плаж на любовта, защото се достига през воден тунел. Наоколо има магически изглеждащи скали и тюркоазена вода. Районът е обвит в вълнуващи саги и истории от Втората световна война. Днес тя е под закрилата на природата. Но плажът Hidden Grotto така или иначе кара всяко празнично сърце да бие по-бързо!

Дупка в скалата – вълшебна и обвита в легенди!

Топ 5 на най -красивите плажове в света Hidden Grotto Beach в Мексико истински природен феномен Дупка в скалата

 Плажът Уайтхейвън в Австралия веднага ще ви изуми.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Whitehaven Beach Австралия Раят на земята вашата дестинация мечта

  • Уайтхейвън Бийч в Австралия – невероятна природна красота!

Тъй като днес ви представяме топ 5 на най -красивите плажове в света, трябва да признаете едно! Всички топ 5 са ​​в конкуренция помежду си, което място всъщност трябва да се нарече истински рай на земята. Благодарение на спиращото дъха спокойствие, магически пейзажи, бели плажове и кристално чисти води, това може да бъде и Уайтхейвън Бийч в Австралия. Небесният плаж се намира на централния остров Уитсъндей, изглежда грандиозно и привлича множество туристи и фотографи целогодишно. Whitehaven Beach е направен почти изцяло от кварц, което му придава бял цвят. Веднъж видян, никога няма да забравите тази красота!

 Днес плажът Уайтхейвън е защитена зона!

Топ 5 на най -красивите плажове в света Whitehaven Beach Australia е абсолютна мечтана дестинация под закрилата на природата

За съжаление, поради коронавируса и свързаната с него криза, в момента не можете да планирате дълго пътуване. Но може би вече имате предвид мечтаната дестинация, която бихте искали да резервирате скоро? Кой от топ 5 на най -красивите плажове в света ви харесва най -много?

Hidden Grotto Beach – любимото място на влюбените двойки.

Топ 5 на най -красивите плажове в света Hidden Grotto Beach Любимо място за влюбени двойки

Плаж с гореща вода в Нова Зеландия – очаква ви природен феномен!

Топ 5 на най -красивите плажове в света Плаж с гореща вода Нова Зеландия е природен феномен

Пфайфер Бийч, Калифорния – мечтана дестинация за хиляди любители на пътуванията

Топ 5 на най -красивите плажове в света Пфайфер Бийч Калифорния мечтана дестинация на любителите на пътуванията

Pink Sand Beach, Бахамите – тази красота трудно може да се опише с думи!

Топ 5 на най -красивите плажове в света с уникална красота на Бахамските острови с розов пясък

Whitehaven Beach в Австралия – това ли е следващата ви дестинация за пътуване?

Топ 5 на най-красивите плажове в света Следващата дестинация на Уайтхейвън Бийч в Австралия