Стрелец зодиакален символ

 Здравословната диета за Зодия Стрелец

Хората под зодия Стрелец са предразположени към депресивни състояния. Те се стресират много лесно и често имат нервни сривове. Също така не е необичайно те да имат пристъпи на паника и нарушения на съня.

Зодия Стрелец

Стрелец зодия илюстрация здравословно хранене

Продукти за нервната система

Слава богу, има много продукти, които успокояват нервната система. На тях хората, които са в стрелец според хороскопа, трябва да акцентират. Следните продукти определено трябва да присъстват в менюто: зеленчуци, варени яйца, боб. От последните особено се препоръчват грах, ориз, ягоди, къпини и малини.

Варените яйца биха могли да направят чудесна закуска

зодия Стрелец идеи за закуска варени яйца

Оризът е идея за здравословно хранене

ориз зодия Стрелец яжте здравословна храна

Яжте боб

боб зодия стрелец здравословна храна

Пресен грах

зодия стрелец грах здравословна храна

Ягодите са не само здравословни, но и особено вкусни …

Зодия Стрелец, здравословно хранене с ягоди

Малини плодове

зодия Стрелец плодове ядат малини

Яжте къпини

зодия стрелец яжте къпини

Строгото хранително меню

Повечето хора подценяват значението на перфектното меню за хранене за добър сън. Но това е, което най-малко е позволено на стрелците. В никакъв случай не трябва да пропускате закуската. Той трябва да предлага достатъчно калории, но в същото време да бъде много лек. Стрелците никога не могат да преяждат. Ако някога го направите, определено не късно вечерта. В този момент ще трябва да се ограничите до кисело мляко или салата.

Можете да пиете кисело мляко късно вечерта, когато сте гладни

кисело мляко за здравословно хранене зодия Стрелец

Или прясна салата …

зодия стрелец яжте салата

Жлъчния мехур

Жлъчният мехур е орган, към който според хороскопа на Стрелец човек трябва да се държи с най -голяма предпазливост. За да не се нарушава тяхната функция, човек трябва да яде малки порции по -често и също така да консумира много малко мазнини. Съществуват и редица подправки, които насърчават правилното функциониране на жлъчния мехур. Това са канела, куркума и карамфил.

канелени пръчици

зодия Стрелец здравословно хранене канела подправки

Добавете куркума към ястието

зодия Стрелец подправки куркума

Черният дроб като слабо място

Друго слабо място в Стрелец е черният дроб. За щастие, редица продукти са супер полезни за насърчаване на чернодробните функции. Просто сложете акцент върху яденето на кълнове, яйчни жълтъци, соя и агнешки черен дроб. Тези продукти са полезни, защото са с високо съдържание на витамин В4.

Здравословното въздействие на соята

зодия стрелец здравословно хранене соя

Забавна идея за закуска

Стрелец зодия яйце жълтък сърце

Погрижете се за косата си

Често представителите на зодия Стрелец показват липса на минерална сол. Това може да се разпознае по липсата на блясък в косата, по не съвсем здравата коса и нокти. Всеки, който не е вегетарианец, трябва да консумира месо на скара, приготвено на открит огън. Особено се препоръчват зайци, дивеч и домашни птици.

Месото е част от менюто

Стрелец зодия подходящо хранене домашни птици

плодове

Според хороскопа гроздето, стафидите, мангото и сушените плодове са много полезни за Стрелеца. Зелето, магданозът, червеният пипер и чесънът също трябва често да са на масата им.

Стафидите също са здравословни

Стрелец зодия здравословно хранене стафиди

Яжте грозде

Зодия Стрелец яде грозде здравословно

Манго плодове

зодия Стрелец здравословно хранене манго

Костна система

Стрелците винаги са много добре развити и изключително елегантни. Въпреки това, те са склонни да получат травми в областта на бедрата и бедрата.

Какво да запомните?

Ние считаме всички съвети от статията за важни. Но ето някои, които бихме предпочели да повторим, защото са фундаментални. Трябва да пиете много вода, да пушите малко и да предпочитате да ядете 4 пъти по -пестеливо, отколкото 3 пъти по -обилно на ден.