Speciaal geformuleerde geltechnologie en speciale designs op de nagels met de kleurpigmenten zorgen voor de ultieme geltechnologie. Het kan worden gebruikt als een poetsmiddel in een eenvoudig penseel bij het aanbrengen; en wanneer toegevoegd met verschillende kleuren nagellak, krijg je de nail arts waar je altijd van hebt gedroomd. Gelish nail arts heeft een gelachtig effect op de nagels vanwege de kleurpigmenten van nagelkleuren, die verschijnen wanneer ze worden aangebracht.

Gelish Nail Art-ontwerpen met betekenissen:

1. Color Splash Gelish Nail Art:

Color Splash Gelish Nail Art

Je hebt witte nagellak nodig voor de heldere basis en verschillende kleuren voor de spatten, zoals je in de onderstaande afbeelding ziet. Lak je nagel wit en laat hem drogen, neem nog een blush en plons een druppel blauwe nagellak. Neem er nog twee en spatten gele en rode nagellak en je bent klaar met het ‘arty’ gelish nail art-ontwerp.

2. Zwarte strik en op witte Gelish Nail Art:

Zwarte strik en op witte Gelish Nail Art

Om deze retro zwart-witte nailart te krijgen, moet je eerst de basis wit schilderen en laten drogen. Neem een ​​dunne kwast en maak de strik op de onderkant van je nagels. Een gemakkelijke manier om dat te doen zou zijn om twee driehoekige vormen aan de zijkant te maken en ze samen te voegen, waardoor ze eruit zouden zien als een boog. Verf vervolgens de randen van je nagel met zwart en voor de afwerking druppel je een paar zwarte verf voor het maken van drie zwarte stippen op de nagels.

3. Roze en zwart Gelish Nail Art-ontwerp:

Roze en zwart Gelish Nail Art Design

Donkere tinten roze en zwart passen goed bij elkaar. Verf je duim en ringvinger met de donkerroze tint en lak de andere drie nagels helemaal zwart. Neem een ​​dunne nagelborstel en maak dunne lijnen vanaf een hoek van de randen op de roze nagels. Dit ziet er eigenlijk uit als gras. Trek gewoon aan gebogen zwarte strepen en het ziet er ongeveer uit zoals je op de afbeelding ziet. Om het een beetje glanzend te maken, voeg je zilveren glitternagelverf toe aan de randen die maximaal zijn in dat gebied en vervaagd naar het midden toe.

4. Zwarte nagels met Peach Stripe Gelish Nail Art Design:

Zwarte nagels met perzikkleurige streep Gelish Nail Art Design

Verf een gelish zwarte kleur op je nagels om een ​​glanzende en glanzende basis te maken. Neem perzikkleurige nagellak en maak met een dunne nagelborstel twee parallelle strepen op de nagels horizontaal. Neem een ​​andere nagelkleur, beter als het een lichtere kleur is dan perzik; en maak de laatste horizontale streep in de onderstaande nagel, zodat het lijkt op wat je ziet, in de afbeelding.

5. Flamingo Gelish Nail Art-ontwerp:

Flamingo Gelish Nail Art Design

Deze roze flamingo-nagelkunstontwerpen zijn schattig en comfortabel. Lak al je nagels met de roze nagellak, behalve je ringvinger. Verf dat met wit voor de basis en maak een tegenovergestelde S-vorm voor het lichaam van de flamingo. Maak zijn snavel met zwarte nagellak en maak een oog met slechts een stip ervan. Neem een ​​lichtere roze tint en vul het lichaam van de flamingo en om de finishing touch toe te voegen, neem een ​​zilveren nagelontwerp en maak een vleugel op het lichaam en je bent klaar.

6. Fluorescerend Gelish Nail Art-ontwerp:

Fluorescerend Gelish Nail Art Design

Fluorescentie is nu zo in de trend. Dus als je de trend volgt en fluorescerende kleding draagt, waarom zou je dan niet eens je nagels de trendtoets geven? Je hebt zwarte, roze en fluorescerende nagellak nodig om de nail art te maken en ook de glanzende nagellak voor de bovenstaande laag. Verf je wijsvinger fluorescerend, je ringvinger zwart en pink roze. Neem een ​​dunne borstel en fluorescerende verf om een ​​zigzag-ontwerp in het midden van de duim te maken. Verf de bovenzijde ervan met zwart totdat de rand en de onderzijde glanzen moeten hebben. Doe een roze zigzag op dezelfde manier op de middelvinger en verf opnieuw zwart op de bovenste helft.