Nailart is tegenwoordig een erg populaire trend. Meisjes van alle leeftijden proberen tegenwoordig hun nagels een nieuwe stijl of creativiteit te geven. Er zijn verschillende trends en patronen voor nail arts die we kunnen volgen. Sommige ontwerpen opnieuw maken kan gemakkelijk zijn en andere een beetje moeilijk.

Als je echter een liefhebber van nail art bent en graag nieuwe modetrends in nail art uitprobeert, dan moet je zeker de term “3D Nail art” zijn tegengekomen. Dit type nail art is eigenlijk gemakkelijk te laten zien op je eigen nagels. Met de term 3D-nagelkunst verwijzen we eigenlijk naar verschillende soorten nagelkunst Decos.

Nail Deco’s zijn decoratieve materialen voor nagels die op de nagels kunnen worden geplakt, zoals pailletten, strass-steentjes, strikken, beroemde en andere nail art-decoratiematerialen die op de nagels kunnen worden geplakt met transparante nagellak of nail art-lijm.

3D Nail Art-ontwerpen

Nieuwste 3D Nail Art-ontwerpen:

Hier zijn 9 eenvoudige en beste 3D-nagelkunstontwerpen om je dorst te lessen. Ik hoop dat je ze leuk zult vinden en probeer ze eens uit op je eigen nagels.

1. Zebra 3D boog en stenen ontwerp:

Zebra 3D Boog en stenen ontwerp

Nagelpatronen van dieren zijn tegenwoordig erg beroemd. Je kunt dit ontwerp gemakkelijk op je nagels namaken. Je moet 3D nail art deco strikken en strasstenen kopen. Je kunt het basisontwerp afmaken en vervolgens op de nagel plakken met nail art-lijm of transparante topcoat.

2. Matte nagellak met strikken en spikes van Rijnsteen:

Matte nagellak met strikjes en spikes van Rijnsteen

Deze nail art kan eenvoudig worden gemaakt met de basislaag als matte nagellak van twee kleuren en vervolgens op de nagels de 3D-strass-strikken en spikes en ander decor plakken zoals je wilt met behulp van nail art-lijm of transparante nagellak.

3. 3D-nagelkunst met behulp van 3D acrylstrikken en strass steentjes:

Matte nagellak met strikjes en spikes van Rijnsteen

3D Nail arts kan ook worden gemaakt met acryl nail art materialen die verkrijgbaar zijn in nail art winkels. Je hebt een borstel nodig om het acrylgelmateriaal te nemen en het in de juiste vorm te gebruiken om een ​​boog te vormen. We hebben het hier niet over acryl- of stofkleuren. Voor het duo colour effect in deze nail art kun je een sponsje gebruiken. Plak de strass-steentjes met nail art-lijm of transparante nagellak.

4. Eenvoudig 3D Nail Art-ontwerp met een enkele 3D-strik:

Eenvoudig 3D-nagelkunstontwerp met een enkele 3D-boog

U kunt dit ontwerp eenvoudig maken met een enkele boog voor een enkele nagel en andere kleuren gebruiken in permutatie en combinatie zoals op de afbeelding.

5. 3D-nagelkunst met metalen / plastic kralen en beroemd:

3D-nagelkunst met metalen of plastic kralen en beroemde

Fimo stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Dit is een heel gemakkelijk medium om mooie nailart-ontwerpen te maken als je slecht bent in het schilderen of tekenen van dingen op je nagels. Je kunt de beroemde gewoon met transparante lak over een basislaag naar keuze plakken en je nail art is klaar. Daarnaast worden er ook enkele plastic of metalen deco kralen gebruikt in deze nail art.

6. 3D Nail Art-ontwerp met grote halfedelstenen en parelkralen:

3D-nagelkunst met grote halfedelstenen en parelkralen

Deze bijzondere kralen en bijzondere halfedelstenen zijn ook verkrijgbaar in diverse deco kits die je kunt kopen en gebruiken op je nagels. Een prachtig ontwerp is het niet?

7. 3D-nagelkunst en stippen:

3D-nagelkunst en stippen

Een nailart als deze kan eenvoudig worden gemaakt met stippen en enkele decostrikken. Gebruik daarnaast wat kleine steentjes voor meer schoonheid.

8. Acryl 3D Nail Art rozen en bladeren:

Acryl 3D Nail art rozen en bladeren

Voor deze nailart moet je acrylmaterialen gebruiken. U moet penselen gebruiken voor het maken van de bloemblaadjes en bladerenontwerpen. Dit zal geen gemakkelijke taak zijn totdat en tenzij je de kunst van het maken van 3D-rozen met acrylmaterialen lange tijd hebt geoefend om perfectie te bereiken.3D-bloemnagelkunstontwerpen.

9. 3D-nagelkunst met Hello Kitty en Ice Cream Stick-deco’s:

3D-nagelkunst met Hello Kitty en Ice Cream Stick-deco's

Je kunt eenvoudig een 3D-nailart zoals deze maken met behulp van 3D-deco’s van hello kitty, kleine parelkralen, strass-steentjes en andere nail art-deco’s in verschillende vormen en maten zoals ijsstokjes, enz..

xxxvideo

Ik hoop dat je onze top 9 keuzes voor 3D-nagelkunstontwerpen leuk vond. Welke van deze zou jij eens willen proberen? Laat hieronder je reactie achter.