Een zeer populaire vorm van nail art is de glas-in-lood nail art. Dit is eenvoudig te doen en opnieuw te maken. Je hebt hier niet echt tekenvaardigheid voor nodig, maar je moet wel vaste handen hebben. Voor de meeste gebrandschilderde nagelkunsten heb je een zwarte striper nodig als een must. Je hebt ook veel kleuren nagellak nodig die bij je gebrandschilderde nagelkunst passen. U mag geen gewone nagellak gebruiken. Soms kun je nagellak combineren met glitterlak of ruimte vrijhouden om ze op te vullen met transparante nagellak en losse glitters van verschillende kleuren.

Gebrandschilderd glas Nail Arts:

Deze vorm van nail art ziet er echt leuk en lief uit. Een glas-in-lood nail art kan bij elke kleur kleding passen vanwege de enorme keuze aan kleuren die je kunt opnemen in dit soort nail art-ontwerpen.

Vandaag presenteren we 9 van onze met de hand geselecteerde gebrandschilderde nailart-looks die zelfs jij kunt uitproberen.

1. Glitterende glas-in-lood-nagelkunst met metalen pailletten:

Glitterende glas-in-lood-nagelkunst met metalen pailletten

Een prachtige nailart zoals hierboven kan worden gemaakt met glitterstriper en een paar nagellakken naar keuze. Voeg wat blings of metalen pailletten toe aan je ene nagel voor een extra jazzy look. Voor twee andere nagels kun je losse rode glitters gebruiken vermengd met gouden glitters op een transparante base coat of een glitterlak zoals OPI.

2. Vrije hand Gemakkelijk te doen gebrandschilderd glas Nail Art:

Gratis hand gemakkelijk te doen glas-in-lood nail art

Voor het bovenstaande ontwerp moet u beginnen met het tekenen van de demarcatie uit de vrije hand met een striper of een nailart-penseel. Creëer ruimtes die je vult met kleuren. Vul nu de ruimtes met de achterkant van een tandenstoker in met de kleuren. Herdefinieer vervolgens de afbakeningen, deze keer heel zorgvuldig en netjes. Gebruik een transparante toplaag om het zo gecreëerde ontwerp te behouden. Werk af met een transparante topcoat. Probeer het!

3. Gebrandschilderd glas kerkraam nagelontwerpen:

Gebrandschilderd glas kerkraam nagelontwerpen

Gebruik uw vrije hand tekenen vaardigheden om het bovenstaande ontwerp te maken. Teken wat kruispatronen en gebruik een hoogglans zilverpoets voor een paar nagels. Gebruik dit zilver met andere kleuren en zwarte striper voor het glas-in-loodeffect. Probeer deze.

4. Abstracte gebrandschilderd glas Nail Art:

Abstracte gebrandschilderd glas Nail Art

Dit kan eenvoudig worden gemaakt, zelfs als u geen goede handen hebt met schilderen. Probeer deze nail art met striper in zwart en enkele gekozen kleuren zoals hierboven. Ik hoop dat je dit met gemak kunt uitvoeren. Dit past bij al je traditionele of westerse kleding en ziet er ook nog eens heel goed uit.

5. Glitter Pools en glas-in-loodeffect:

Glitterglans en glas-in-loodeffect

Als je een mooie verzameling glitterlakjes hebt met kleine pailletten, sommige met kleine glitterstrengen, dan kun je dit ontwerp gemakkelijk maken. Markeer de ruimtes die je wilt kleuren met wat plakband en vul de ruimtes vervolgens in met de keuze aan glitterkleuren. Je kunt het ook doen met verschillende gekleurde effen glitters of losse glitters.

6. Water decal gebrandschilderd glaseffect:

Watersticker glas-in-loodeffect

We houden van deze. Ben jij er ook dol op? Het ziet er geweldig uit en kost niet veel tijd om te doen. Maar het moeilijke hier is om zo’n bloemig gekleurd waterembleem te bemachtigen. Helaas vind je dit soort nail art-waterstickers misschien niet in India, maar als je het kunt krijgen, is er niets leuks aan!

7. Vintage glas-in-lood-nagelkunst:

Vintage glas-in-loodnagelkunst

Je kunt dit nailart-ontwerp uitproberen, maar je moet voorzichtig zijn bij het invullen van de kleuren, zodat de ene niet met de andere wordt gemengd. Wees voorzichtig en doe het met vaste handen. Re definieert de afbakeningen met een markering.

8. Gestempelde gebrandschilderd glas Nail Art:

Gestempelde glas-in-lood nail art

Stempelen is een techniek waarmee u ontwerpen kunt uitstansen uit mallen die opslagfolies worden genoemd. Als je een stempelbeeldplaat met glas-in-loodontwerp kunt pakken, kun je deze nail art vrij gemakkelijk doen. Voor de basis kun je sponstechniek toepassen en vervolgens de afdruk van het glas op de nagels uitstampen. Probeer het!

9. Folie-gebrandschilderd glas Nail Art:

Folie glas-in-lood nail art

Pak wat nail art-folies en probeer dit ontwerp uit. Bedek de nagels met folie en teken daarna de afbakeningen met een zwarte striper. Of je kunt kleine stukjes folie gebruiken en deze op een zwarte ondergrond gebruiken. Beide zullen werken! Ziet er geweldig uit, nietwaar?

Vond je dit artikel leuk? geef ons je feedback!