Japan staat erom bekend dat het de wereld voorziet van hun verschillende kits voor nail art deco-kits. Als je op internet googelt, kom je verschillende vormen van Japanse nail art designs tegen. Ze zijn behoorlijk populair bij het Japanse volk. Het beroemde woord “kawaii”, dat lieflijk of schattig betekent, is ook een Japans woord dat meestal wordt gebruikt voor nagels die heel lieflijk versierd zijn met schattige nageldecoratiematerialen.

Als je ooit Japan bezoekt, vergeet dan niet om veel decoratiematerialen voor nagels mee te nemen. Als naar Japan gaan echter geen optie voor je is, zoals voor velen van ons, kun je ook leuke decomaterialen online kopen en inspiratie opdoen van hun nail arts voordat je ze op de nagels aanbrengt.

Nagelkunst in Japanse stijl:

Hier is een lijst met 9 eenvoudige en geavanceerde Japanse nailart-ontwerpen die u kunt uitproberen!

1. Luchtgeborstelde nagels met Rijnstenen:

japanse nailart

Airbrush-apparatuur is een vorm van nailart-apparatuur die stencil gebruikt om verschillende patronen op de nagels te creëren. Je kunt dit type professioneel ontwerp krijgen bij een nagelstudio. Als je echter een airbrush-machine kunt pakken, kun je dat ook thuis doen. Werk af met strass steentjes.

2. Lichte Ombre Bow Glitter-nagels:

Lichte Ombre Strik Glitter Nagels

Kun je wat decoratieve strikken krijgen? Als je kunt, dan is deze nail art helemaal geen probleem voor jullie allemaal. Geef de basis in twee zeer dicht bij elkaar liggende roze tinten voor dat Ombre French-tip-effect. Houd het lichter aan de punt en donkerder aan de achterkant. Zet de strikken vast met nail art lijm, gebruik wat pailletten in een lijn op sommige nagels en teken een lijn met gouden glitter. Werk af met een topcoat.

3. Hello Kitty Japanse Kawaii-nagels:

Hello Kitty Japanse Kawaii-nagels

Hello kitty nail art Deco’s zijn een zeer bekende vorm van Japans decomateriaal. U kunt deze Deco’s en ander ijs- of strikdecomateriaal verkrijgen in online winkels. Gebruik ook wat sterren en bloemen. Doe deze op een basis van nagelfolie van verschillende kleuren en je nagels zien er echt “kawaii” uit, wat schattig betekent! Probeer het!

4. Striping Tapes Japanse Nail Art:

Striping Tapes Japanse Nail Art

Door de juiste plaatsing van striping-tapes kunnen je nagels er helemaal geweldig uitzien. Probeer deze nailart uit met de juiste stripingtapes, kleuren naar keuze, kleine steentjes, gouden glitterstrippers en natuurlijk wat topcoat!

5. Water gemarmerd nagelontwerp:

Water gemarmerd nageldesign

Je kunt eenvoudige watermarmernagels zoals die hierboven uitproberen en ook wat Rijnstenen toevoegen.

6. Japanse lettertype-nagelkunst met ombre en glitters:

Japanse Lettertype Nails Art Met Ombre en Glitters

Dit kan best een geweldig uitziende nail art zijn met glitters op twee vingers, een ombre-effect op de andere twee en op de middelvinger een aantal mooie stervormen. Gebruik daarnaast een stripper of een nailart-penseel om Japanse lettertypen te maken. Zorg ervoor dat ze een betekenis hebben.

7. Glittery bling-nagels:

Glitterende bling-nagels

Een Bling-nagel kan worden gemaakt met veel glitters, strass-steentjes, parels en metalen kralen. Probeer deze eens uit.

8. Pikachu Kawaii Japanse nagels:

Pikachu Kawaii Japanse Nagels

Pikachu-personage is een heel beroemd stripfiguur dat er heel schattig uitziet. Pikachu Deco’s zijn ook een beroemde vorm van nageldecoratiematerialen. Je kunt een nailart maken met veel waterdecals, Pikachu-deco’s, Rijnstenen, enz. Wil je het proberen?

9. Franse tip Japanse bling-nagels:

French Tip Japanse Bling Nagels

Op deze manier kan een andere vorm van uitgebreid sprankelende Bling-nagels voor Franse tips worden gecreëerd. Je hebt hier glitters en goede decostenen voor nodig. Ga je het proberen?

Ik hoop dat je net zoveel van dit artikel hebt genoten als wij. Welke ga jij proberen?