Ben je de term “kawaii” al tegengekomen? Dit is een Japans woord dat ‘schattig’ of ‘schattig’ betekent. De term is vooral beroemd als het gaat om nail arts. Natuurlijk houden we allemaal van schattige nagels, nietwaar? Je kunt schattige nagels maken met behulp van verschillende nageldeco-materialen zoals kleine strikken, Pikachu-nageldeco’s, Rijnstenen, witte cementbloemen, beroemd, enz. Alles wat er echt schattig uitziet op je nagels, je kunt het Kawaii nail art of Kawaii noemen nagels.

Japanse Kawaii Nail Art-ontwerpen:

Hier zijn onze top 9 keuzes voor Kawaii nail art-ontwerpen. Ik hoop dat je er net zoveel van zult houden als wij van deze houden!

1. Kawaii Pikachu-nagels:

kawaii nailart

Het Pikachu-nailartontwerp is een zeer beroemd ontwerp voor nailart als het gaat om kawaii-nailartontwerpen. De bovenstaande nail art die je ziet, kan worden gemaakt met behulp van veel nail art deco-materialen zoals Pikachu-hoofden, waterdecals, strass-steentjes, pareljuwelen, kaviaarkralen, enz. Het zal tijdrovend zijn, maar het is het allemaal waard als het gaat om deze prachtige Nagel kunst.

2. Kawaii boog, strass- en sterrennagels:

Kawaii strik, strass steentjes en sterren nagels

Zoals de naam al aangeeft, is deze nail art heel eenvoudig en gemakkelijk te doen als je een paar schattige plastic nail art deco-strikken, sterren en wat strass-steentjes in verschillende kleuren zoals blauw, geel en roze kunt bemachtigen. Je zult genieten van het resultaat.

3. Kawaii Nail Art uit de vrije hand:

Kawaii gratis hand nail art

Als je goed bent in schilderen uit de vrije hand, kun je deze nail art gemakkelijk uitproberen met je penselen en kleuren naar keuze. Gebruik tandenstokers of puntentools voor de ogen. Het is heel kawaii of zo om schattig te zeggen. Probeer het eens!

4. Kawaii Stars and Pearls Nail Art:

Kawaii Sterren en Parels Nail Art

Als je het een leuk idee vindt om je nagels te versieren met decosterren en parels, dan kun je ook zonder veel moeite zo’n schattige look creëren. Dus kawaii nail art hoeft niet zo moeilijk te zijn als de naam klinkt. Ga eropuit, koop wat nail Decos en probeer deze nail art eens!

5. Makkelijk te doen gratis Kawaii Nail Art:

Makkelijk te doen gratis Kawaii Nail Art

Dit is weer een Pikachu-design-nailart, maar heel eenvoudig en gemakkelijk gemaakt met behulp van puntentools en een nail art-penseel op een wit oppervlak met zwarte kleur.

 6. Fimo Kawaii Nail Art:

Kawaii Fimo nagels kunst

Fimo klei nail art materialen of Fimo wandelstokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor deze nail art kun je een bloemen-, teddy-, strik- en sterdesign Fimo krijgen.

 7. Kawaii Sponge Bob’s Square Pants Nail Art:

Kawaii spons bob_s vierkante broek nail art

Sponge Bob’s vierkante broek is een zeer beroemde schattig uitziende tekenfilmserie. Je kunt deze nail art gemakkelijk verdragen als je mooie handen hebt bij het tekenen van ontwerpen uit de vrije hand. Je hebt nogal wat kleuren nodig, een nailart-penseel en je puntentools. Veel plezier met het tekenen van dit ontwerp.

8. Kawaii Deco-nagels met hartjes, ijsjes, strikken en strass steentjes:

Kawaii deco nagels met hartjes, ijsjes, strikjes en strassteentjes

Dit type ontwerp ziet er misschien erg ingewikkeld uit, maar als je de juiste deco-materialen in de vorm van ster, ijsjes, strikken en wat extra strass-steentjes kunt krijgen, kun je eenvoudig dit soort patroon maken door de deco-materialen over een basis te bevestigen verf.

9. Kawaii Hello Kitty Halloween-nagels:

Kawaii Hello Kitty Halloween-nagels

Tijdens Halloween-tijden kunnen we ons kleden in enge kleding of enge make-up. Zelfs dan kun je van deze Halloween-gelegenheid een leuke gelegenheid maken door een nail art te dragen die eng is maar tegelijkertijd heel schattig. Probeer deze nailart eens met schattige hello kitty Deco’s en enge pompoengezichten. Gebruik ook candybar trick or treat Deco’s en sterren voor dat nachtgevoel, omdat mensen meestal ‘s nachts snoep gaan verzamelen tijdens Halloween.

Vond je het leuk om dit artikel te lezen? Probeer eens een paar nail arts uit!