Rood is zo’n kleur die erg geliefd is bij vrouwen van alle leeftijden. Het heeft een stijlvolle uitstraling. Is het voor een jurk of een nail art of een clutch, kan rood de charme van een meisje verlichten? Je zult dol zijn op onze collectie rode nail art-ontwerpen.

Sommige hiervan zijn eenvoudige nailart-ontwerpen die u gemakkelijk kunt uitproberen. Hier zijn onze top 9 rode nail art-ontwerpen.

1. Polka Dots Rode Nail Art:

Stippen Rode Nail Art

Je kunt dit soort nailart gemakkelijk maken met de combinatie van twee kleuren via wit en rood. Lak al je nagels met wit en één met rood of je kunt ooit het ontwerp reserveren zoals hierboven weergegeven door alle nagels in rood en één in wit te lakken. Gebruik contrasterende kleuren zoals op wit gebruik rood en op rood gebruik witte stippen met een dottingtool of de achterkant van een tandenstoker. Laat het drogen en gebruik een topcoat. Dit is een heel gemakkelijk te maken ontwerp en je moet het uitproberen.

2. Bloemenrood Nail Art-ontwerp:

Bloemenrood Nail Art-ontwerp

Deze nailart kan worden gemaakt met behulp van waterstickers van goede kwaliteit of met waterafdruk, of met behulp van de vrije hand-tekentechniek met acrylverf en een nailart-penseel. Een rode nail art met bloemmotieven ziet er erg goed uit. Je moet het zeker proberen. Houd nagels wat nagels in het rood en vergeet niet een topcoat aan te brengen.

3. Kerstmuts Nail Art Design:

Kerstmuts Nail Art Design

Een nageldesign voor kerst moet zeker de kleur rood als belangrijk element bevatten. Dit komt omdat de jurk en pet van de kerstman rood van kleur zijn. Je kunt proberen om eenvoudige kerstmutsjes op je nagels te maken met je nailart-penseel en dottingtools. Gebruik rood en wit voor de doppen. Een mooi uitziend nail art-ontwerp in rood waarmee je deze kerst kunt sporten. Zou je het eens willen proberen?

4. Een Tri Color Red Nail Art:

Een driekleurige rode nagellak

Je kunt deze rode nail art maken met 3 verschillende tinten rood namelijk. Licht crème, een beetje licht en het lichtst rood als in roze. Gebruik alleen je puntentools om dit patroon te maken. Je kunt een matte topcoat aanbrengen om de glans weg te werken als je daar niet de voorkeur aan geeft of afwerken met je gewone topcoat voor een glanzende finish.

5. Net rode Nail Art Franse tips:

Net rode Nail Art Franse tips

Je kunt deze geweldige french tip nail art maken door een stempelplaat of een stuk net over een glitterrode nagellak te gebruiken. U kunt ook een Franse tip-styling van de nagels doen door zwarte lak voor de tips te gebruiken. Cool toch?

6. Rode luipaardnagels:

Rode Luipaardnagels

Deze versie is echter niet zo rood; je kunt een rode nagellak gebruiken in plaats van de lichtrode nagellak die je op de nail art ziet. Gebruik ook een gouden lak voor de binnenkant van de leopard dots. Voor de duo tone van de nail art heb je wat zwarte lak nodig. Volg zorgvuldig het ontwerp van elke nagel en maak deze nail art. Gebruik je nail art brush of een tandenstoker voor de ongelijke cirkels van de luipaardprint.

7. Stencil Rood Nail Art-ontwerp:

Stencil Rood Nail Art Design

Voor dit ontwerp kun je stencils kopen van de markt van het bladpatroon of je kunt airbrush-stencils gebruiken. Je kunt thuis ook stencils maken door plakband op de juiste manier te snijden, maar het zou een moeilijk proces zijn. Gebruik rode nagellak voor de basis. Plaats het sjabloon op twee nagels en gebruik een stuk spons gedrenkt in zilverpoets en dep het op het sjabloon. Je krijgt dit patroon. Gebruik een topcoat om het ontwerp af te dichten.

8. Red Kiss-nagelontwerpen:

Rode kus nagelontwerpen

Dit is een heel cool uitziend ontwerp en perfect voor een feest. Pak een glitterrode nagellak en lak alle nagels rood, behalve de duim en de ringvinger. Verf deze twee vingers met een huidskleurige nagellak. Gebruik nu een stomp uiteinde van een tandenstoker om halfkusontwerpen op deze twee nagels te maken en laat het drogen. Breng een toplaag aan om het ontwerp te verzegelen.

9. Rode sneeuwvlokken Nail Art:

Nagelkunst met rode sneeuwvlokken

Goed in schilderen uit de vrije hand? Probeer een kerstontwerp zoals dit. Alleen wit en rood is alles wat je nodig hebt voor kleuren.

Vond je onze rode nail arts-collectie leuk? Laat hieronder reacties achter!