Nagelkunst voor dieren is tegenwoordig erg populair. Vooral zebrapatronen zijn een zeer gemakkelijk te maken nailart. Als je geen nagelkunstenaar bent of niet goed in het schilderen van ontwerpen uit de vrije hand, dan kunnen ook een paar strepen in alle soorten en maten zebrapatronen op je nagels creëren.

Zebrastreep Nail Art-ontwerpen:

Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde top 9 zebra nail art-patronen. We zijn er zeker van dat je er graag een paar zou willen uitproberen.

1. Zebra bloemen Franse tips:

Zebra bloemen Franse tips

Als je van Franse tips houdt, combineer ze dan met bloemenwaterstickers en wat strepen voor het zebrapatroon. Een kleine verandering ten opzichte van de normale Franse tips, wil je het eens proberen?

2. Matte en glanzende Zebra Nail Art:

Je kunt dit soort geweldige nail art met matte afwerking maken door ofwel een matte lak in zwart te gebruiken voor de basislak of een speciaal mat effect transparant lak te gebruiken over je glanzende zwarte lak. Wacht een paar seconden totdat het droog is en je basisverf mat wordt.

Matte en glanzende Zebra Nail Art

Dit is niet mogelijk met normaal transparant polijstmiddel. Neem nu je stripper en zwarte normale glanzende nagellak en teken zebrapatronen. Dat is alles, uw ontwerp is klaar. We zullen hier geen topcoat gebruiken omdat dit het matte en glanzende effect van het hele ontwerp zal bederven. Probeer dit eens.

3. Triple Tones Zebra Design Set in Stamping en OPI Glitter Polish:

Deze specifieke OPI-glitterlak kan je een geweldige look voor de nagels geven als je een glitterfan bent. Je hebt 3 kleuren nodig, nl. Deze glitterlak (of je kunt losse nail art-glitters gebruiken op een transparante lak als je geen OPI glitterlak kunt krijgen), een lichtroze lak voor het midden en een mat witte of gebroken witte verf.

Triple Tones Zebra Design Set in Stempelen

Je hebt ook zwarte speciale polish en je stempelplaten nodig voor het zebra-ontwerp. Houd goed rekening met de vorm en vul in met de 3 kleuren. Werk af door het zebra-ontwerp alleen op de witte verf uit te stempelen. Werk het ontwerp nu af met een transparante topcoat.

4. Vrije hand Ombre Zebra-nagels:

Gratis Hand Ombre Zebra Nagels

Ombre-nagels zijn tegenwoordig een vrij populaire trend. Probeer Ombre-vorm van nagels zoals deze uit met twee kleuren en een stuk spons. Teken wat zebrapatronen met je zwarte stripper en werk af met een topcoat. Probeer dit eens!

5. Glittery Zebra-ontwerp in duotoon:

Glittery Zebra Design in Duo Tone

Maak een zebrapatroon in diagonale halve lengte van je nagels met stempelset en witte basisverf. Zorg ervoor dat de andere helft in een kleur naar keuze is. Hier is de andere kleur roze. Nadat je tevreden bent met je ontwerp, gebruik je een glitterlak en bedek je als laatste het hele ontwerp met een laag transparante nagellak.

6. Gestempelde zebranagels met glitters:

Zebranagels gestempeld met glitters

Dit is een eenvoudige methode om nail art te maken in zwart-wit zebrapatronen. Gebruik glitters voor de zwarte Franse puntafbakening. Houd andere nagels in het zwart. Voor degenen in duotone, zorg ervoor dat je ¾ van de nagels in wit maakt en ¼ in zwart voor de tips. Gebruik nu speciale zwarte nagellak op een stempelset met zebrazwart en wit ontwerp en gebruik het stempelen op het witte verfgedeelte. Verzegel het ontwerp met een transparante toplaag na het aanbrengen van glitter.

7. Makkelijk te doen Zebra Nails:

Makkelijk te doen Zebra Nails

Het is niet nodig dat je een China Glaze nagellak nodig hebt voor bovenstaande nail art. Voor de basisverf kunt u een blauwe kleur naar keuze gebruiken. Gebruik nu een zwarte stripper en geef horizontale “Y” -vormen voor het zebrapatroon. Bedek het ontwerp met een laag of twee transparante topcoat om uw ontwerp te beschermen.

8. Neon zebra-nagels:

Neon Zebra Nagels

Heb je geen tijd of houd je het graag simpel? Probeer dit ontwerp uit. Verf je nagels met een neon geel en een nagel met een normale roze kleur. Gebruik stripper voor de boomtakpatronen of de “Y” -ontwerpen. Je ontwerp is klaar! Gebruik een topcoat en geniet ervan!

9. Zebra Franse Nail Art:

Zebra Franse Nail Art

Zoals Franse nagels? Probeer een zebra Frans nail art-ontwerp zoals dit. Je kunt een normale Franse punt maken met een lichte basisverf en een witte punt. Gebruik nu je stripper om de zebrapatronen te maken. Sluit je ontwerp af met een topcoat.

Vond je dit bericht leuk? Welk Zebra nail art-ontwerp ga jij vandaag proberen?