Nagelkunst is een nieuw rage en stijlstatement onder meisjes, van beroemdheden tot het buurmeisje. Het wordt tijd dat je je gewone nagellak een vleugje levendige creativiteit geeft. Maak je geen zorgen; je hoeft geen nagelstyliste te zijn om trendy nailart-ontwerpen op je nagels te creëren. Nagelkunst met dierenprints behoort tot een van de meest trendy nailart-ontwerpen waar meisjes dol op zijn. Deze zijn ook gemakkelijk opnieuw te maken.

Dierenprintontwerpen voor nagels:

Vandaag geven we je de top 9 afbeeldingen van nail arts voor dieren en eenvoudige kleine tips om ze opnieuw te maken. Even kijken!

1. Eenvoudig zwart-wit ontwerp met luipaardprint:

Eenvoudig zwart-wit ontwerp met luipaardprint

Dit kan een gemakkelijk te maken nail art zijn voor onderweg. Zo eenvoudig en goed om naar te kijken dat je het in ieder geval zeker een keer wilt proberen, zelfs als je niet zo van nail arts houdt. Dit kan eenvoudig opnieuw worden gemaakt met behulp van slechts 1 tandenstoker en zwart-witte nagellak. Je kunt ook andere kleuren gebruiken voor de basis. Het is echter het beste om een ​​lichte kleur te gebruiken voor de basis en een donkere kleur voor de stippen. Probeer het eens!

2. Glitter luipaardprint Nail Art:

Glitter luipaardprint nailart

Probeer deze nail art in glitterbasisverf en gebruik je dottingtools of tandenstokers voor de duo’s funky uitziende luipaardprints. Maak niet-gezamenlijke cirkels met je tandenstoker in bruin of zwart en vul het midden in met aquablauwe kleur.

3. Abstract nageldesign met zebraprint:

Nageldesign met abstracte zebraprint

U kunt hetzelfde ontwerp opnieuw maken door 2 kleuren te gebruiken voor de basis, namelijk. Wit en oranje. Gebruik een spons voor het airbrush-effect van de basiskleuren. Ten slotte kun je een nailart-penseel gebruiken om boomtakvormen van beide kanten te tekenen die naar het midden worden gesleept voor het zebrapatroon. Een geweldig idee voor een nailart!

4. Leuke dierengezichten Nail Art Design:

Leuke dierengezichten Nail Art Design

Als je goede handen hebt bij het schilderen, kun je proberen deze leuke nailart-ontwerpen voor dieren te maken met acrylkleuren of nagellakken in verschillende kleuren.

5. Eenvoudig zebra-nagelontwerp:

Eenvoudig zebra-nageldesign

Dit is een mix van zebra’s en een nageldesign met kleine luipaardprint. Probeer dit ontwerp uit met behulp van je nail art-borstel en tandenstokers. Dit is een zeer opvallend nailart-ontwerp. Deze moet je eens proberen !

6. Giraffe Face Nail Art-ontwerp:

Girafgezicht Nail Art Design

Probeer een schattig girafontwerp en blaas ieders geest. Het is niet zo moeilijk als je je dottingtools, tandenstoker en nailart-penseel hebt. U kunt acrylverf gebruiken om het ontwerp te tekenen.

7. Leopard en Zebra Tri Color Mix en Match Nail Design:

Luipaard en zebra tri-kleuren mix en match ontwerp

Probeer dit geweldige en coole nailart-ontwerp met 3 kleuren voor de basis. Geef die zebrapatronen met behulp van zwarte nagellak en je nail art-borstel. Voor de luipaardprint kun je het stompe uiteinde van een tandenstoker gebruiken. Probeer het!

8. Gemakkelijk Panda Bear Animal Print-ontwerp:

Eenvoudig ontwerp met dierenprint van een pandabeer

Dit soort schattige en lieve pandabeerontwerp kan eenvoudig opnieuw worden gemaakt met behulp van je puntentools en/of tandenstokers met een stomp uiteinde. Voeg ook wat strikken toe aan het hoofd van een panda om deze in een vrouwelijke pandabeer te veranderen. Het is schattig en eenvoudig. Probeer het vandaag nog!

9. Cute Faced Animal Nail Art Design:

Cute Faced Animal Nail Art Design

Je kunt dit nailart-ontwerp met dierenprint gemakkelijk opnieuw maken als je een goede hand hebt voor schilderen en tekenen. Geef verschillende vormen aan je nagels, zoals pandaberen, teddybeer, kattengezichten, konijnengezichten, rupsengezichten, kikkers, vlinders, giraffen, vlinders, enz..

Vond je deze zoete compilatie van nailart-dierenprintontwerpen leuk? Welke ga jij eens proberen? Laat je feedback achter.