Nagelkunst voor de feestdagen is tegenwoordig een populaire trend. Als het gaat om feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar of zelfs Pasen, is het een lief gebaar om relatieve nail arts op de nagels te spelen die het vakantieseizoen betekenen. Je kunt proberen een paar op vakantie geïnspireerde nailart-ontwerpen te maken, zoals die hieronder.

Vakantie Nail Art-ontwerpen:

We hebben met de hand geplukt top 9 vakantie-geïnspireerde nail arts die we leuk vonden. Je kunt proberen dezelfde of een beetje andere nail arts te creëren, zoals die hieronder worden getoond.

1. Kerst Snoep Nail Art:

Kerst Snoep Nail Art

Probeer een look uit zoals de candy canes vakantie nail art van de kersttijd. Gebruik daarnaast wat vrije handschilderingen of waterstickers voor de snoeprietontwerpen en enkele kleine decalsneeuwvlokken. Je kunt enkele kleine stippen volgen voor het sneeuweffect. Werk af met een transparante topcoat.

2. Palmboom zomervakantie nagels:

Palmboom Zomervakantie Nagels

Als we het hebben over vakantienagelkunst, dan betekent zomervakantie het strand, de palmbomen en de zonsondergang. Maak een schilderachtige nail art met een silhouet uit de vrije hand, zoals deze. Gebruik een verloopstijl met sponzen en kleuren naar keuze voor het zonsondergangeffect. Gebruik je nail art brush of een zwarte stripper voor de palmbomen. Werk af met een transparante topcoat.

3. 4 juli Nagels:

4 juli Nagels

Je kunt deze gemakkelijk te doen 4 juli-nagels op je vingers uitproberen met een nailart-penseel, een glinsterende rode lak en wat losse glitters. Vergeet de blauwe bovenaan niet. Werk af door lijnen in wit te tekenen met een witte nail art-pen of een witte striper. Bedek het ontwerp met een transparante topcoat.

4. Kerstnagels met rendieren en sneeuwvlokken:

Rendieren en sneeuwvlokken Kerstnagels

Goed in schilderen uit de vrije hand? Probeer een kerstontwerp zoals dit voor vakantie-nagelkunst. Alleen wit en rood is alles wat je nodig hebt voor kleuren.

5. Bezaaide en versierde kerstnagels:

Bezaaide en versierde kerstnagels

Probeer een met Rijnsteen en deco bezaaide kerstnagel zoals deze. Je kunt deco-nagelsneeuwvlokken krijgen in Rijnstenen. Dit is in feite een Frans tipontwerp. Dus als je dol bent op coole vakantie-nagelkunst voor nagels, probeer dan ontwerpen zoals deze. Gebruik daarnaast wat meer deco-materialen zoals sterstickers en strass-steentjes in andere kleuren, namelijk. Blauw en rood.

6. Paashaasnagels:

Paashaas Nagels

Je kunt een paashaasnagel zoals deze gemakkelijk maken met regenboogkleurige striping-tapes en zwarte nagellak voor de basis zoals hierboven weergegeven. Bedek het hele ontwerp met hologram glitterlak. Gebruik nu acrylpoeder en mengmedium om een ​​pasta van acryl te maken. Gebruik een speciale acrylborstel om de konijnengezichten in te pakken. Gebruik roze acrylpoeder voor de binnenkant van de oren van het konijn. Gebruik voor de ogen, neus en mond van het konijn wat zwarte nagellak met een nail art-penseel of dottingtool. Probeer het.

7. Sneeuwman-nagels:

Sneeuwman Nagels

Probeer een sneeuwpop-nailart zoals hierboven uit met je dottingtools en nailart-penseel. Gebruik verschillende kleuren om de sneeuwmannen in te kleuren.

8. Een Bling Finish Water Decal Nail Art:

A Bling Finish Water Decal Nail Art

Probeer deze kerst een nailart zoals deze uit met je favoriete rode nagellak, een nagellak met leisteenafwerking voor slechts één vinger en wat sneeuwvlokken met waterstickers voor alle vingers. Gebruik wat stippen met een tandenstoker of dottingtool en bedek de leisteenkleurige nagel met grote en middelgrote strassteentjes met behulp van nail art-lijm. Bedek met een topcoat. Geweldig toch?

9. Franse kersttips met stickers en glitterstripper:

Franse kersttips met stickers en glitterstripper

Probeer een nail art zoals deze voor een verschil voor die normale Franse tips. Je kunt stickers in kerststijl krijgen, zoals kerstbomen, de kerstman, sneeuwpop en dergelijke. Als u dergelijke stickers echter niet kunt krijgen, kunt u schilderen uit de vrije hand proberen. Gebruik ook enkele pailletten voor één nagel, die knopen van de jurk van de kerstman zullen betekenen. Ga je deze proberen?

Vond je dit bericht leuk? Welke ben je bereid om uit te proberen in je komende vakantie?