Vrouwen over de hele wereld zijn zich er terdege van bewust hoe belangrijk hun nagels voor hen zijn. Daarom moeten ze, om ze te onderhouden, een manicure bezoeken om hun nagels te vormen. In feite zijn nagels een van de eerste dingen die veel mannen opmerken over vrouwen. Goed onderhouden en smetteloze nagels weerspiegelen de persoonlijkheid van verzorgde vrouwen. Hoewel afgebroken en gebroken nagels vaak duiden op een meer ongevoelige persoonlijkheid.

Watermarmer Nail Art-ontwerpen:

Tegenwoordig brengen vrouwen nail art naar een heel nieuw niveau. Om de trend te blijven en een meer eigenzinnige nagelstijl te presenteren, stappen vrouwen uit hun comfortzone door nail art aan te trekken die echt de stemming weerspiegelt waarin ze zich bevinden.

1. De Poppy Remembrance Day Marble Nail Art:

Poppy Remembrance Day Marble Nail Art

Dit type marmeren nail art betekent dat het een meer eigenzinnige manier is om een ​​klaproosbloem uit te beelden. De basisvorm van de bloem is als referentie aangehaald en geschilderd in donkere tinten rood en zwart, waarbij wit de overheersende kleur is. Het ziet er eigenzinnig, stijlvol en cool uit.

2. Rainbow Water Marble Nail Art:

Nagelkunst van regenboogwatermarmer

Geïnspireerd door de kleuren van de regenboog, worden stukjes nagellak in verschillende kleuren horizontaal in zachte streken geverfd. Dit veelkleurige nailart-ontwerp zal zeker een hit zijn bij vrouwen die niet bang zijn om een ​​risico te nemen. Dit is de beste Water Marble Nail art voor beginners.

3. Winter Flower Marble Nail Art Design:

Winterbloem Marmeren Nail Art Design

Deze nail art bevat een halve bloem die verticaal op de nagel wordt geverfd. Rustgevende kleuren zoals blauw en wit worden gebruikt om het een meer ‘winterse’ look te geven. De zijkant van de nagel wordt gebruikt als uitgangspunt voor deze nail art. Dit type nagelontwerp is perfect voor vrouwen die niet al te gewaagd zijn met hun keuzes.

4. Fire Flower Water Marble Nail Art:

Vuurbloem Watermarmeren Nail Art

Laat je nagels verzwelgen door modieuze vlammen. Deze nail art doet denken aan brandende vlammen en is horizontaal over de nagel geverfd in vuurtinten – rood, oranje, geel en zwart. Deze nail art is perfect voor vrouwen die besluiten om de hele nacht door naar een nachtclub te gaan. Diep, donker en mysterieus is waar deze look om draait.

5. Valentine-geïnspireerde Water Marble Nail Art:

Op Valentijnsdag geïnspireerde Watermarmer Nail Art

Voor de dag gewijd aan liefde, kan deze nail art worden gedragen door vrouwen die een date moeten bijwonen met hun significante ander. Geschilderd over de nagel in bijna als een bladachtig ontwerp in meer neutrale tinten van lichtroze, crème en wit, is er voldoende ruimte tussen elk motief om rommelige nagels te voorkomen. Dit is een van de beste Water Marble Nail art-ontwerpen.

6. Psychedelische Swirl Water Marble Nail Art:

Psychedelische Swirl Water Marble Nail Art

Deze funky nailart is op de nagel geschilderd in een swoosh-manier die een werveling vertegenwoordigt. Aandacht voor detail is een must, want één verkeerde beweging kan het hele patroon bederven. Funky kleuren zoals blauw, oranjegeel en rood zijn perfect voor meisjes die een beetje flirterig willen worden met hun nagels.

7. Rood & Crème Water Marmeren Nail Art:

Rood & Crème Water Marmeren Nail Art

Dit ontwerp is rustgevend en zeer stijlvol. Deze ontwerpen zijn over de nagels geverfd in strepen van verschillende grootte die uit alle hoeken van de nagel komen, en passen bij meisjes die mooie nagels willen voor een koele zomerdag. Aardbeien en room zouden het nailart-ontwerp perfect aanvullen.

8. St Patrick’s Day-geïnspireerde Water Marble Nail Art:

St Patrick Day geïnspireerde Water Marble Nail Art

Het beroemde klaverblad geassocieerd met de patroonheilige van Ierland is een grote inspiratiebron voor deze nail art. Het klavertjevierblad is royaal over de nagel geverfd in overeenstemming met de geest van St. Patrick’s Day. Een koel, licht pilsbier voor meisjes dat alcohol kan consumeren, zal dit nailart-ontwerp perfect aanvullen.

9. Kerst Candy Cane Water Marble Nail Art:

Kerst Candy Cane Water Marmeren Nail Art

Om de ware geest van Kerstmis te vieren, worden snoepkleurige strepen horizontaal over de nagel geverfd. De pop van groen, rood en wit zal net zo fris zijn als de pepermunt waarop het is geïnspireerd.

De Water Marble Nail art designs zijn erg populair en je kijkt naar de beste nail art. En je houdt van commentaar op je feedback.