Kunst in zijn mooiste vorm, te zien in tatoeages en bodypaintings, heeft nu ook zijn weg gevonden naar de nagels. De nagels van vrouwen en meisjes overal zijn een bron van trots en schoonheid. Eenvoudig geschilderd in monochrome kleuren, straalt het elegantie uit, maar wanneer het wordt gedaan in verschillende ontwerpen en patronen met een vleugje kleuren, ziet het er funky, cool en zelfs eigenzinnig uit, in overeenstemming met de nieuwste trends en mode.

Nagelkunst is tegen de traditie ingegaan om een ​​meer onconventionele en ontzagwekkende look te creëren. Het is een rage onder de jongere generatie, waarbij iedereen zijn eigen stijlen en ontwerpen wil opnemen. Met talloze tinten nagellak en ander gereedschap voor nail art-apparatuur die voor dit doel beschikbaar zijn, kun je die nagels nu versieren met een verscheidenheid aan thema’s die bij elk seizoen, elk feest of elk feest passen. U hoeft niet langer te vertrouwen op de diensten van schoonheidssalons om uw nagels te stylen, aangezien nail art-kits het zelfs voor beginners mogelijk hebben gemaakt om dit geweldige kunstwerk te proberen.

1. Aardbeiennagelontwerp:

Aardbeiennageldesign

Gedaan met een rode basis en omzoomd met een donkergroene tint voor de bladkroon met gele vlekken, ziet dit nagelontwerp er zinderend heet uit. Combineer het met een eenvoudige zomerjurk in levendige tinten geel of puur wit en je nagels zullen zeker de aandacht trekken.

2. Aardbeienlekkernijen:

Aardbeien lekkernijen

Een artistiek creatief ontwerp met alles behalve de ringvingernagel in French manicure-stijl. De ringvinger is geverfd met een rode basis en witte stippen om hem te laten opvallen, terwijl de middelvinger is verfraaid met een kleurrijk kralenpatroon om hem een ​​aparte look te geven. Dit schattige ontwerp is inderdaad een genot voor zowel jonge meisjes als vrouwen.

3. Leuk aardbeiontwerp:

Leuk aardbei-ontwerp

Dit nagelontwerp is een eenvoudig maar delicaat patroon dat wordt uitgevoerd in overheersende tinten wit en rood met een vleugje groen en roze. Het heeft een schattige sportieve look die typisch is ontworpen voor mensen die jong van hart zijn.

4. Tweekleurig aardbeiprintontwerp:

Tweekleurig aardbei-printontwerp

Fleur je dag op met deze vrolijke aardbei-nagelprint. Gedaan in de kleuren babyroze en somber rood en versierd met felgroene bladeren en zwarte stippen, het heeft de essentie van een aardbei gevangen in levendige tinten.

5. Aardbeiontwerp voor korte nagels:

Aardbeienontwerp voor korte nagels

Hoewel je kunt spelen met leuke en stijlvolle ontwerpen op lange nagels, zijn er even schattige en funky nailart-afdrukken en ontwerpen beschikbaar voor korte nagels, zoals deze. Het is smaakvol ontworpen in een mooie roze tint met witte stippen en een groene bladkroon op de basis van de nagels.

6. Aardbeienmix:

Aardbeienmix

Dit nagelontwerp is decoratief gedaan met een aardbei-thema dat uniek is voor elke vingernagel. Het is een mooi beeld van kunst in zijn zalige vorm. De verschillende tinten roze samen met witte strepen en stippen en een donkergroene bladbasis in een sterk geglazuurde textuur geven de nagels een ontzagwekkende look.

7. Roze aardbeiennagels:

Roze Aardbei Nagels

Terwijl nagelafdrukken van aardbeien over het algemeen worden gedaan in traditionele en kleurrijke tinten rood, zien ze er heerlijk uit in roze. Deze sierlijke print voegt charme en uitstraling toe aan een conventioneel aardbeienontwerp.

8. Aardbeienteennagelontwerp:

Ontwerp met aardbei teennagel

Nagelkunst beperkt zich niet alleen tot vingernagels. Ze zien er ook even leuk en trendy uit op teennagels. Dit aardbeiontwerp op de grote teennagel met de rest van de nagels geverfd in een mooie magentaroze tint, zorgt ervoor dat de voeten er net zo betoverend uitzien als op de vingers.

9. Nog een Strawberry Nail Art:

Nog een Aardbei Nail Art

Een typisch aardbeienontwerp op een gele basis met een sprankeling van gouden nagellak als toplaag. Het heeft een vrolijke uitstraling met een zomers thema.