Nagels zijn een zeer belangrijke factor van ons lichaam en dragen bij aan de verfijning en schoonheid die het lichaam biedt. Zonder onze nagels zouden onze handen er kaal en leeg uitzien. Ze worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken die zonder hen niet mogelijk zouden zijn. Nagels groeien van nature en moeten worden verzorgd zodat ze er mooi uitzien. Soms worden mensen geconfronteerd met bepaalde problemen met betrekking tot hun nagels, variërend van langzame groei tot vergeling, die gemakkelijk kunnen worden verholpen met behulp van eenvoudige huismiddeltjes die snel en efficiënt werken. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van hoe u olijfolie effectief kunt gebruiken voor de verbetering van uw nagels.

Olijfolie

Olijfolie is een zeer natuurlijk en oxiderend middel dat de perfecte remedie is voor elk nagelprobleem waarmee u te maken kunt krijgen:-

Verwarmde olijfolie:

 • Giet wat olijfolie in een kom en verwarm deze in een magnetron tot de olijfolie lekker heet is.
 • Doop dan je vingers in de olijfolie en houd het daar 15-20 minuten.
 • Doe dit minstens drie keer per week om je nagels gezond te houden.

De verwarmde olijfolie zorgt voor een goede hoeveelheid hydratatie die nodig is voor je nagels. Verwarmde olijfolie is een geweldig oxidatiemiddel dat helpt om je nagelriemen rond je nagels te hydrateren, waardoor de hydratatie wordt gestimuleerd en ook de groei van je nagels wordt gestimuleerd. Als het goed wordt gedaan, zal de huid rond je nagels samen met je nagels na verloop van tijd in een fantastische staat verkeren.

Massage:

 • Masseren is een andere effectieve manier om je nagels gezond te houden.
 • Masseer dagelijks olijfolie in je nagelriemen en je nagels om het vocht vast te houden.
 • Doe dit ‘s nachts en laat het een nacht staan. U kunt het ook op elk moment van de dag masseren wanneer u niets doet.

De constante massage zal je helpen om meer gehydrateerde vingernagels te krijgen in vergelijking met wat je eerder had. Het masseren van olijfolie is een eenvoudig proces en kan snel worden voltooid. Je nagels masseren met olijfolie is een geweldige manier om de olie handmatig over je huid en vingertoppen te verspreiden, zodat je de olie in alle hoeken en gaten van je vingers kunt krijgen..

Buffer:

 • Om een ​​nieuwe glans op je vingernagels aan te brengen, breng je olijfolie rechtstreeks op je nagels aan en maak je vervolgens schoon met een schone doek als buffer. Dit geeft een nieuwe glans aan je nagels zoals je nog niet eerder hebt gezien.
 • U kunt ook een droge spons gebruiken om uw huid langzaam te strelen om huidbeschadigingen te voorkomen. Hoe zachter je bent, hoe schoner en gezonder je nagels zullen zijn.

Bufferen is de perfecte manier om je voor te bereiden op elk evenement waar je je nagels schoon en goed verzorgd wilt hebben. Het vereist heel weinig tijd om te voltooien en is een van de gemakkelijkste olijfolie-huismiddeltjes voor je vingernagels.

Bedekken:

Om een ​​nieuwe glans toe te voegen,

 • verhoog de hydratatie van uw nagels en vingers laat uw vingertoppen 15 tot 20 minuten in warme olijfolie weken en droog vervolgens uw handen op natuurlijke wijze zonder af te vegen.
 • Leg dan twee handschoenen over je handen en laat het een nacht staan.
 • Doe dit minstens twee keer per week voor prachtige resultaten.

Gebruik altijd schone handschoenen en was de handschoenen die je hebt gebruikt de volgende ochtend, zodat er geen resten van de olijfolie achterblijven als je de handschoenen weer moet gebruiken. De handschoenen zijn bedoeld om de olijfolie vast te houden zodat de vingers na verloop van tijd vochtig blijven. Het is een geweldige remedie om je nagels te laten groeien als je dit specifieke probleem hebt.

Gebruik indien mogelijk niet-absorberende handschoenen, zodat er de hele nacht minder olijfolie uit uw handen komt.

Oliën zoals tea tree olie en olijfolie staan ​​bekend om het versterken van de nagels. Olijfolie voor teennagels is ook een goede manier om de teennagel gezond te houden. Het kan snel in je huid worden opgenomen en lost de broze nagels op. Ze helpen ook om het vocht te herstellen en het effectief in de nagels te verpakken. Probeer dit vandaag nog en zie de beste resultaten in een maand.