Het is altijd een wonder met welke dingen we op de proppen komen. Het begon met nieuwere mengbare haarkleuren zoals mauve of blauw en escaleerde toen naar de nieuwe kledingstijl waar je nu een zorgeloos verward haar kunt dragen en het een bedhoofd-look kunt noemen. Nu kunnen we eindelijk de hippie-outfits combineren met een perfect rechte pony en dat wordt een klassefactor, misschien een nieuwe stijl. Dit is waar we nieuwere stijlen voor onze nagels hadden bedacht en dit is er een die hier ombre-nagels wordt genoemd.

Wat is dit?

Hoe Ombre Nagels Te Maken

Als we de term ombre gebruiken, bedoelen we meestal een type of een patroon van kleurmenging zodat de kleurovergang niet precies wordt aangegeven. Ombre betekent de vloeiende overgang van de ene tint naar de andere door een zachte lijn die opgaat in de twee kleuren en een prachtig patroon veroorzaakt. Dit is een soort nail art waarbij je twee kleuren kunt mengen of gewoon ombre voor één kunt gebruiken.

De benodigde materialen:

ombre nagels

Voor deze look heb je een spons of een watje nodig als back-up. Sponzen hebben sneller de voorkeur vanwege de onberispelijke afwerking op de nagels. Houd een wattenstaafje bij de hand en wat katoen- en nagellakremover. Houd op basis van uw beslissing twee of meer nagellakflessen in de buurt.

Procedure begint:

Hoe Ombre Nagels Te Maken

  • Ombre-nagels, vooral als je kiest voor een nude-nagel, hebben veel voorzorg nodig. Begin daarom met het weken van je nagels in een warmwaterbak met eventueel ronddrijvend handreiniger of zeepsop. Je nagels moeten schoon zijn zodat de kleur goed blijft plakken.
  • Als je hiervoor een handverzachter of vochtinbrengende crème hebt gebruikt, zorg er dan voor dat je die volledig van je nagels hebt geveegd, zodat de kleuren goed blijven plakken. Na het wassen, vijl of knip je je nagels proportioneel om een ​​egale look te krijgen. Dit is echter geen verplicht punt als je nagels al goed zijn gedaan en gevijld. Droog je handen goed af.
  • De volgende stap is het aanbrengen van een zachte nagellak of base coat die bij voorkeur transparant moet zijn als je voor meer dan twee kleuren gaat. Je kunt er zelfs een gebruiken met een eenvoudige glans of die met de nude-look. Laat de base coat drogen en zorg ervoor dat er geen oneffenheden op de base coat zitten. Zodra de basis klaar is, begint u met het aanbrengen van de primaire kleurlaag. Als u slechts één kleur gebruikt, hoeft u geen andere primaire laag aan te brengen. Terwijl je topcoat droogt, giet je op een stuk plastic of papier, de dikke soort, twee of drie druppels van de gewenste kleur waarin je het ombre-effect wilt hebben. Gebruik hier de nagellakborstel voor de druppels. Je kunt hier ook meer dan één kleur gebruiken. Met een tandenstoker of een veiligheidsspeld mix in de kleur en dan komt het gebruik van de spons.
  • Doop het sponsje in de nagellakklodder en dep vervolgens je nagelpunten met het sponsje. Je zou merken dat de ombre vorm begint te krijgen. Je sponsconsistentie moet gemakkelijk luchtig zijn om te veel kleur te voorkomen tijdens het ombre-effect op de overgangslijn, dus het wordt vaak aangeraden om de sponshoek te gebruiken om de overgangslijn te creëren.
  • De overgang, indien herhaald, zal dezelfde procedure volgen. Laat het ombre-gedeelte nu uitdrogen en verzegel de look met een fijne heldere toplaag.

Alternatief:

ombre nagels

Je kunt zelfs de nagellakkleuren op een strook papier toevoegen en ze vervolgens op de toplaag plakken om de ombre-look te krijgen, wat een veel eenvoudigere en snellere versie is in vergelijking met de sponzen. De vooruitzichten kunnen echter een beetje verschillen.