French Nail Tips worden met de dag populairder, omdat alle mooie dames willen dat hun nageltips op verschillende manieren worden ontworpen. Je zult blij zijn te weten dat je niet veel geld hoeft uit te geven in een salon om French Nail Tips te krijgen. In plaats daarvan kunt u gewoon een paar eenvoudige stappen volgen en ze zelf krijgen, gemakkelijk en comfortabel. De meeste criteria voor het maken van dit soort ontwerp zijn om lange nagels te hebben, omdat ze er beter uitzien vanwege de verschillende randen.

Beste Franse tip nagelontwerpen thuis:

Laten we stap voor stap de Franse tipnagels ontwerpen die echt helpen om een ​​perfecte manicure te doen.

Witte French Tip Nail Art:

Witte French Tip Nail Art

Witte Franse nageltips komen het meest voor en zijn het meest geliefd. Maar velen van ons weten niet dat dit ook de gemakkelijkste Franse nageltips zijn om te maken. Knip eerst je nagels met een nagelknipper om alle nagels op dezelfde manier vorm te geven. Houd ze rechthoekig of maak de randen rond. Neem glanzende nagellak of een lichte crèmekleurige nagellak om de vacht te maken; waardoor de nagels er een beetje roze uitzien. Als je een nagelgids hebt om op de tips te plakken, dat zou je werk gemakkelijker maken, maar maak je geen zorgen als je er geen hebt. Neem gewoon je witte nagellak en borstel de kleur lichtjes op de toppen van je nagels en laat het er gelijkmatig uitzien op alle nagels en je bent klaar.

Zwart en rood French Tip Nail Art Designs:

Zwart en rood French Tip Nail Art Designs

Verf de toppen van je nagels met een rijke rode kleurgel, de afbeelding hieronder laat zien dat je geen lange nagel nodig hebt om dit te doen, maar toch zou het effect van de nail art er goed uitzien op lange. Nadat je de rode verf hebt opgedroogd, neem je het dunste van de borstel en kleur je deze met zwart om de stroken net onder de rode verf te maken en om de glans toe te voegen, lak je de nagels met glanzende nagellak. Dit is genoeg om je een elegant ogende nail art te geven, net zoals je op de afbeelding ziet.

Zwarte nagellak met kleurrijke studs op de tips:

Zwarte nagellak met kleurrijke noppen op de tips

Geef je nagels een funky look met zwarte nagellak en kleurrijke nagelnoppen. Kleur de nagels gewoon met zwart als basis en laat het drogen. Neem glanzende nagellak of een nagellijm en breng deze aan op de punten. Plak je verschillende gekleurde nagelnoppen één voor één en maak horizontaal twee volledige strepen. Het zorgt ervoor dat je nagels er net zo mooi uitzien als je op de onderstaande afbeelding ziet. Funky en gemakkelijk zijn ze niet??

Violet met zebrapatroon French Tip Nail Art Designs:

Violet met zebrapatroon French Tip Nail Art Designs

Om een ​​mooie Franse nageltip met zebra’s te maken, neem je een basiskleur, bijvoorbeeld violet, en schilder je deze eerst als basis. Verf vervolgens de punten met witte nagellak; en om de strepen te maken, neem je zwarte nagellak in een dunne borstel en maak je verticale strepen en maak je zelfs gebogen lijnen om de nailart er niet eentonig uit te laten zien. Je bent bijna klaar; neem gewoon vijf kleine ronde noppen van dezelfde kleur en plak ze tussen de twee verschillende kleurpatronen van violet en het zebra-ontwerp.

Witte French Tip Nail Art met roze en zwarte rand:

Witte French Tip Nail Art met roze en zwarte rand

Volg de stappen van witte Franse tips om het eerste deel van deze nail art te doen. Laat je ringvinger over voor een ander nagelontwerp, omdat we kunnen zien dat het een schuine streep heeft met roze in het midden en links is zwart geverfd en rechts heeft het zebrastrepen. De zebrastrepen zijn gemaakt door een basis van wit aan de rechterkant en strepen in zwart te geven, net zoals we in de vorige zagen. Neem roze kleur op een dunne borstel en schilder een horizontale streep net onder de witte punten en een zwarte streep onder de roze.

Ten slotte kun je met French Tip Nails-ontwerpen echt een geweldige look voor je nagels krijgen met eenvoudige ontwerpen. Dus probeer thuis de stap voor stap French tip manicure en verras je vrienden.