Pauwen zijn de mooiste en een van de meest kleurrijke dieren. Pauwenveren zijn geliefd bij iedereen en vanwege de levendige en levendige kleuren zien ze er erg interessant uit. Deze kleuren worden vaak gebruikt in nailart-ontwerpen en dragen bij aan de schoonheid van een vrouw. Hier zijn enkele van de meest voorkomende, gemakkelijk te maken, kleurrijke en interessante nagels die zijn ontworpen waarin pauwenveren en kleuren in verschillende vormen worden gebruikt.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen met afbeeldingen:

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen met afbeeldingen

Lange nagels zien er geweldig uit met het blauwe en groene pauwontwerp. Het glittereffect zorgt ervoor dat het ontwerp er levendig en helder uitziet. De traditionele veer van de pauw is heel mooi gemaakt en het kleurgebruik is ook verstandig gedaan.

Prachtige Peacock Nail Art Designs

Gelijk geknipte korte nagels zijn bedekt met het verenontwerp. De oranje toets voegt levendigheid toe aan de kunst en geeft een zeer heldere uitstraling. Op kleine nagels moet het artwork met veel zorg en aandacht worden gedaan om de mooie uitstraling te geven.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 3

Deze funky moderne nail art ziet er slim uit. Met het ontwerp dat van de ene nagel naar de andere wordt voortgezet, maakt het de algehele uitstraling erg casual en toch slim en levendig. Het is gemakkelijk te maken en de kleurkeuze voor de kunst is ook mat, maar ziet er erg levendig uit.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 4

De pauw heeft hier een modern tintje gekregen met het gestippelde effect. Stippen zijn in de mode en de combinatie met pauwkleuren toont de vernieuwende presentatie van het kunstwerk. Het is ook heel netjes gedaan en elke kleur maakt een verschil. De glitterachtige contouren geven veel glans aan de nagels.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 4

De afbeelding van het gezicht en lichaam van de pauw op de middelvinger en de veren die op de nagels op een naakte basis worden voortgezet, is een heel nieuw concept. Het gebruik van kleuren is levendig en goed geschikt voor alle huidskleuren. Bovenal is de nail art erg fijn en kost het veel tijd en moeite voor zo’n perfect resultaat.

Zelfs met de donkere basis zijn de pauwenveren erg mooi uitgekomen. De kleine nagels zijn een bijkomend voordeel dat een voller uiterlijk geeft aan het eenvoudige nagelontwerp. Bovendien zorgt de minimale glitter die wordt gebruikt voor het markeren ervoor dat de nagels er heel helder uitzien.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 5

Zilver is de favoriet van elk meisje. Het gebruik van pauwenverendesign met zilver is een nieuwe wending in deze nailart. Zwarte highlights en zilveren glitter voegen een mooie textuur toe aan het algehele uiterlijk. Deze nail art past goed bij alle lengtes van nagels en de keuze van zilveren nagellak kan worden gedaan op basis van de teint, waardoor er ook een reikwijdte van innovatie ontstaat.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 6

Deze nailart is de dichtstbijzijnde replica van een echte pauwenveer. Het is heel verstandig gedaan en de kleurkeuze en de perfecte streken in combinatie geven een realistische uitstraling. Het ziet er ook helder en levendig uit.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 7

Deze nail art is echt zo mooi als een pauw. Op alle nagels wordt kunst aangebracht, waardoor het er nog realistischer en natuurlijker uitziet. Gedaan op een nude basis, komen de kleuren van de echte pauw ook heel goed tot zijn recht.

Prachtige Peacock Nail Art-ontwerpen 8

Dit ziet eruit als een pauw in een funky uiterlijk. Deze nail art past goed bij alle soorten en tinten kleding en heeft een zeer innovatieve stijl. Peacock-kleuren zijn heel goed gecombineerd en geven een fusie van de traditionele en moderne kunst.

Deze nail arts is heel eenvoudig en je kunt het ook helemaal zelf doen. In het begin kan het even duren, maar met oefening kunnen we allemaal perfectie bereiken.