столове за кухненско обзавеждане

Направете вашата кухня удобна и функционална!

Планирали ли сте кухнята си, така че всичко да има своето място? Или има чинии, чаши за подправки, чаши и прибори за хранене, които се нуждаят от допълнително пространство. Да направите кухнята удобна и функционална, така че животът ви да протича нормално и комфортно, не е лесна задача.

Ключът към функционалните и практични кухненски мебели се крие в следните предложения, които ние внимателно сме подготвили за вас.

Модерна кухня – мебели с повече място за съхранение

тигани за кухненски мебели

Да имаш табло е много полезна идея. Позволява ви да имате под ръка тенджери и тигани. Приемете го като свой DIY проект, като добавите няколко рафта към него.

Спестете много в кухненския остров

кухненски мебели чаши за вино бутилки

 Тази кухня ви дава възможност да съхранявате много кухненски прибори. Този тип форма освобождава повече място за чинии, бутилки за вино, чаши и чаши. Той е много функционален, особено ако искате да използвате кухненския остров като бар или маса за хранене.

Отворени рафтове

кухненско обзавеждане бяла маса кафяви столове

 Можете да регулирате отворените рафтове навсякъде, където има свободно място

екстрактор за кухненски мебели хром

Отворените рафтове са толкова практични, защото можете просто да вземете това, което искате. Вече не е нужно да ровите из чекмеджето.

Винаги го дръжте под ръка

рафтове за кухненски мебели

Имайте под ръка приборите за хранене на стената

прибори за кухненско обзавеждане на стената

Винаги дръжте под ръка най -важното в кухнята си. Просто закачете приборите си за хранене на задната стена! Малки рафтове могат да се използват много практически за чашите за подправки.

Подредете готварски книги

готварски книги за кухненско обзавеждане

Страхотен готвач ли сте? Въпреки това понякога може да прибегнете до кражба на идеи от готварската книга. Ето един полезен съвет за настройка на кухнята, така че да имате под ръка своите готварски книги.

Съхранявайте правилно бутилките с вино

столове за кухненско обзавеждане

Почти всеки има стелажи за вино у дома. Ако искате това под плота на масата или на стената, разгледайте нашето предложение!

Кухненско обзавеждане с ъглов дизайн

дизайн на ъглови кухненски мебели

Ъглов дизайн в необичайна форма

кухненски мебели бял ъглов дизайн

Изградете малки отделения в чекмеджетата

кухненско обзавеждане-естествено дърво

Обикновено се приема, че ъгловото пространство се губи. Приемаме това без противоречие, що се отнася до спалнята, хола или банята. По отношение на кухнята обаче всичко изглежда различно. Тук се брои всеки сантиметър. Възползвайте се от ъгловото пространство, като добавите чекмеджета или отворени рафтове.

Настолно устройство за ножове

кухненски мебели много ножове

Ако не искате да държите ножовете в чекмеджетата, можете да изберете следващото ни предложение. Това е настолно устройство, където просто хващате ножа. Той е практичен и функционален.

Извадете рафтовете и стелажите

тигани за кухненски мебели на стелажа

Плъзнете рафтовете

кухненско обзавеждане кухненски шкаф

Издърпващите се стелажи са чудесни за съхранение на малки предмети

кухненски мебели чайник лимони

Снимките под ръка представят идеята за издърпващи се рафтове или стелажи, които са много компактни и удобни за използване.

Чекмедже с отделни отделения

кухненски мебели много чаши

Чекмедже, подходящо за ножове

нож за кухненски мебели в чекмеджето

Индивидуално проектирани мебели за кутии

кухненско обзавеждане кухненско шкафче чекмедже

В тази статия сме представили няколко полезни примера за модерни кухненски мебели, които могат да освободят повече място за съхранение у дома и да направят живота ви по -лесен. Нямате друг избор, освен да готвите и да се наслаждавате на живота.