Направи си сам: направи най -модерните аксесоари с плексиглас!

Може да не е първият материал, който ви идва наум, когато мислите за DIY, но плексигласът може да се използва за направата на фантастични и уникални аксесоари за дома. Вдъхновени ли сте от атрактивни, прозрачни аксесоари с фин, лек вид онлайн или в магазин за мебели? Онлайн там Акрилна кройка по поръчка по поръчка и така лесно можете сами да си направите аксесоари. Това не само е много по -евтино, но е и много по -забавно! По този начин можете да създадете свое собствено уникално парче от този универсален материал. В допълнение, самостоятелно създадено творение също прави особено добър подарък.

1. Вашият собствен уникален терариум

Малките растения в стилни мини витрини са чисто нова тенденция. Растенията не се нуждаят от голяма, затворена саксия, за да изглеждат добре в интериора. Това важи особено за много популярните в момента пречистващи въздуха инсталации. Някои дори могат да живеят само в ефир. Поставете свой собствен мини-музей на бюрото или друга маса и се наслаждавайте на красивия зелен и чист въздух всеки ден. Особено приятно е, когато добавите медни тонове, както е на тази снимка!

Редактиране на плексиглас Направете свой собствен терариум за аксесоари от плексиглас

2. Подложки за чаши със собствен дизайн

Никога не можете да имате достатъчно подложки! За съжаление, често в магазините за декорация откривате само същите шарки и щампи. С плексиглас, който също се нарича Акрилно стъкло известен и с малко въображение, можете лесно да направите свои собствени подложки в точно моделите и цветовете, които ви харесват най -много и които се вписват идеално във вашия интериор.

Оставете креативността си свободна и със сигурност ще постигнете изненадващ и уникален краен резултат.

Редактиране на плексиглас Направете свои собствени аксесоари от плексиглас

3. Практически календар (уговорка)

Все още ли липсва стенен или настолен календар във вашия апартамент? Искате ли вашите творби за деня и следващите седмици да са на разположение с един поглед по творчески начин? Можете да направите този вечен, стилен календар сам за по -малко от час и тогава ще се забавлявате с него с години. Защото с правилната химикалка можете да си водите бележките месечно

изтрийте го отново и запишете нови задачи. Направи си сам за ефективно управление на времето, а също и със стилен външен вид за вашия дом.

Редактиране на плексиглас Направете свои собствени календари с аксесоари от плексиглас

4. Уникални касички

Касичките отдавна са престанали да съществуват само под формата на розово прасе, което е яло вашите монети и банкноти и което не е играло съществена роля в интериорния дизайн. Тези фантастични касички от плексиглас представят красотата на вашите (стари) монети перфектно! Направете целта на спестяванията си видима на плексигласа и ще видите, че можете да постигнете целта си за спестяване два пъти по -бързо. Тъй като тези касички са толкова красиви и вървят чудесно заедно, лесно можете да направите няколко от тях и да ги подредите декоративно на стената. Направете своя собствена необикновена касичка за следващата ви ваканция или друго дълго съкровено желание!

Редактирайте плексигласовите аксесоари, направени от плексиглас, сами спестявате

5. Пластмасови кутии

Тези красиви пластмасови кутии могат да бъдат намерени дори в най -скъпите дизайнерски заведения. Нищо чудно, защото отпуснатата им визия не само ги прави изключително шик, но и поддържа съдържанието им без прах. Те могат да се използват и за най -различни цели: като странична маса, рафт или стилен разделител на стаята. Тези кутии вървят перфектно с всеки стил на обзавеждане. Направете ги сами и добавете малко повече блясък в дома си. Между другото, тези кутии също са страхотни подаръци. Със сигурност ще създадете нови приятели с такава креативна пластмасова кутия!

Обработка на плексиглас Направете свои собствени кутии за аксесоари от плексиглас

Искате ли повече информация за най -добрия начин за обработка на пластмасови листове? В това Блог намерете полезни статии.