идея за дизайн на фотостена жива семейна златна рамка за картини

Проект: Проектирайте стена за семейна снимка

В днешно време сме толкова далеч, че всички имаме фотоапарати и с принтера можем практически винаги да преобразуваме пикселите в прекрасни снимки. Не съм правил никакви изследвания по темата, но съм сигурен, че сега има повече снимки на семейство от всякога.

Как тогава трябва да представите това?

Според интериорния дизайнер Емили Муганам от EM Design Interiors в Сонома, Калифорния, технологията се е променила, но желанието да се обградим със семейни снимки винаги е толкова голямо!

Според вас такава стена трябва да разказва история. Стена със снимки ясно ни показва къде сме били и в каква посока вървим сега. За такъв дизайн дори не се нуждаете от професионалист.

 проектирайте фотостена със семейни снимки

Създайте фотостена със семейни снимки стълбищна черна рамка за картини

защо: Ако окачите всички снимки на стената под ъгъл, изглежда, че сте извадили всичко от чекмеджетата и сте го поставили на стената. Една мисъл зад него може да превърне стената в произведение на изкуството.

Кой трябва да бъде нает:  Можете да направите нещо подобно през уикенда като свой собствен проект „Направи си сам“. Можете обаче да постигнете по -престижен външен вид, като наемете професионалист. Помислете и за това да накарате майстор да създаде рамките.

Решете къде искате да бъде вашата фотостена

Проектирайте фотостена със семейни снимки по оригинален, минималистичен начин

Основни стъпки: Лично поради претъпкания външен вид предпочитам да поставя такива проекти в коридори или в спалнята. След това трябва да помислите дали трябва да следвате подреждането на формата на решетка или по -скоро да бъдете асиметрични. Каквото и да изберете, връзката между изображенията ще създаде усещане за ред. Трябва също да използвате един елемент навсякъде. Това може да бъде цветът, сянката на кадрите или размерът на изображенията.

Можете да имате много снимки с различни размери, ако всички са черно -бели.

Тук виждаме пример от студио „Дейвид Рауш“ в Ционсвил, Индиана. Черно -белите снимки са със същия размер и рамка като прозорците. Така се формулира силно архитектурно изявление в стаята.

Как трябва да се реализира успешно проектът:

Трябва да се мисли за методи, при които не трябва винаги да се добавят нови изображения и да се постига завършен вид. Популярен начин би бил използването на рамки, чието съдържание може бързо да се обменя

На снимката тук виждаме творба на архитектите от студиото Slade Architecture в Ню Йорк

фото стена семейни снимки стена дизайн стълби стъпало стъклен парапет

 Тук са изложени голям брой асиметрични картини. Стената зад стълбите е направена от метал, така че картините да могат да бъдат прикрепени там с магнити.

Общият елемент тук е цветният вид. Създадено е много лично абстрактно произведение на изкуството.

Дизайнерът Mughannam постигна подобен вид, като използва магнитна боя за постигане на подобни резултати. Използвате много фини железни парчета, чрез които можете да прикрепите снимките. Ако решите да отидете с този тип, трябва да бъдете предупредени, че понякога може да отнеме много слоеве боя.

Ето една декорация от този дизайнер в Сан Франциско

Създайте фотостена със семейни снимки, хол, диван, форма на сърце

Използвайки току -що описаната по -горе техника, този човек създаде сладка форма на сърце. Идеята е реализирана в тийнейджърска стая. Стената ви дава възможност да създавате напълно различни фигури от картини.

Но не винаги трябва да създавате изображения в една и съща форма и цвят

Проектирайте фотостена със семейни фото галерии различни рамки за картини

В този пример са използвани редица ретро рамки. Беше полезно, че използваха еднакво разстояние помежду си.

Тук можете да видите фотостената от Тази фотостена, от Hufft Projects. Той е направен за къща в Канзас Сити, Мисури. Тук са използвани много различни рамки. Но постигнахте страхотен външен вид, защото най -външните ръбове са подчертани и рамките винаги са на еднакво разстояние една от друга.

Искате ли да направите такъв проект у дома? Искате ли да опитате сами??

Дизайн на фотостена семейни снимки галерия бял дизайн

 Ето един специален съвет за вас: Можете да подредите всички снимки на един голям лист хартия. След като имате правилното подреждане, можете да го монтирате на стената. Можете да маркирате местата на снимките с нокти. Ако откъснете хартията, местата на снимките остават маркирани. Работи!

Или може би можете да измислите друг метод?

Фотостената със семейни снимки създава хладни възглавници с цветно кадифеЧерно и бяло

фотостена със семейни снимки идея за дизайн живо семейство скъпи

Стикер за стена под формата на родословно дърво

фотостена със семейни снимки идея за дизайн живо семейство скъпи

Сладки, различни рамки за картини, изработени от дърво

Фотостена със семейни снимки идея за дизайн живо семейство скъпа рамка за картини

Кафяв кожен диван

Създайте фотостена със семейни снимки живи семейни скъпи диван кожа кафяв

Поразителни червени рамки за картини

Създайте фотостена със семейни снимки, които живеят по семеен ред

Ретро стил

Проектирайте фото стена със семейни снимки, живо семейно ретро