Сигурно сте виждали някъде мебели от европалети. Тези дървени палети се хващат много лесно и често се използват само за първоначалното си предназначение. Можете да изградите красиви мебели с малко усилия и малко творчество и да ги поставите във вашата градина или дори в дома си. Такива мебели са толкова функционални, че всъщност можете да обзаведете целия си апартамент с тях.

Наистина е впечатляващо, че такива прости предмети, често използвани само като помощни средства, са идеални за изграждане на стилни и удобни мебели. Идеята за тези мебели „направи си сам“ идва от концепцията за устойчивост, която е много актуална и дори много модерна в днешно време.

Какво ще кажете за такава масичка за кафе?

мебели от европалети, масичка за кафе от три части

Хубавото при него е, че можете лесно да направите сами мебелите от европалети. Не е нужно да сте дизайнер или занаятчия, за да се изправите пред тази задача. Подготвили сме няколко полезни снимки и дори скици, които да ви помогнат тук.

Използвайте и въображението си!

След като мебелите са готови, можете да ги оцветите или да ги боядисате в цвят по ваш избор. Добавете и някои меки подплънки и възглавници. По този начин мебелите, изработени от европалети, ще бъдат още по -ценни за вас. Всеки път, когато ги погледнете, ще се чувствате горди. Вложеното време и работа ще ви зарадват в ежедневието и ще повишат мотивацията ви още повече.

За този оригинален фотьойл три европалети ще бъдат напълно достатъчни

мебели от фотьойли от европалети

Оживени червени и странични фенове

мебели от европалети кресла за четене с червена тапицерия

Пейката изглежда много елегантна, дори и да не е била оцветена

мебели, изработени от пейка за европалети

Как е построен??

мебели от европалети - инструкции

Сложна конструкция на легло

мебели от европалети шикозен дървен шезлонг

В естествен вид край басейна

Мебелите от европалети са до басейна

Така се прави дървеният шезлонг

Мебели от европалети - скица за шезлонг

Рафтове с различни размери и форми

мебели от европалети обикновен рафт

Трапезна маса от европалети за приятна среща

мебели от европалети, просторна маса за хранене

И така, какво ще бъде първото ви парче мебели „направи си сам“? Решихте ли за пейката или шезлонга? Може би имате съвсем различна представа. Важно е наистина да разберете функционалността и полезността на тази оригинална мебел, изработена от европалети.

мебели от европалети, маса на колела