Възглавница от черешови костилки може да ви спести много дискомфорт в студените нощи. В края на краищата неотопляемата спалня вече не е просто нещо от миналото. Във времена, когато все повече хора се отопляват с дърва и разчитат по -малко на централно отопление, под завивките може да стане наистина студено. За такива случаи обаче има основни възглавници, които могат да се затоплят и да се вземат в леглото. Ако нямате толкова топъл и практичен аксесоар, просто прочетете и разберете как можете да шиете възглавница от черешови костилки …

Така че можете да шиете цветни и практични възглавници от черешови камъни

Шийте възглавници от черешови костилки използвайте топлина

В Швейцария децата отдавна са свикнали с определен домакински ритуал през зимните вечери. Възглавница от черешови костилки се слага в затоплящата печка в кухнята за всеки член на семейството и те получават възглавница по пътя към леглото. Подгряващите легла са идеални за изгонване на студа от студените чаршафи в неотопляеми спални.

Възглавниците от черешови камъни биха могли да бъдат идеалното затопляне на легло и крака

Възглавници от черешови камъни шият всякакъв размер

Каква страхотна идея за подарък?!

Възглавници от черешови камъни шият идеи за подаръци

Възглавниците от черешови камъни облекчават коликите при бебетата

Възглавници от черешови камъни шият бебешки колики

Как да шиете нагрята възглавница от черешови костилки

Възглавниците от черешови камъни са лесни за използване. Загрейте тези напълно естествени, домашни нагревателни подложки във фурната или в микровълновата и те ще осигурят приятна топлина и ще облекчат стомашната болка и мускулното напрежение. Съхранявани в хладилника, те са идеални и като студени опаковки за лечение на синини и ухапвания от насекоми.

Черешите са вкусен и сочен плод

Шийте възглавница от черешови костилки Яжте череша Съберете черешови костилки

Благодарение на техните устойчиви, естествени съставки, тези подгряващи (и охлаждащи) подложки също са алтернатива без пластмаса на бутилките с топла вода и конвенционалните опаковки с лед. С това просто ръководство „Направи си сам“ ще ви покажем как да шиете собствена възглавница от черешови костилки.

Шиенето на възглавници от черешови костилки е лесна задача. Не вярвайте?

Възглавници от черешови камъни шият необходимите материали, парчета плат, ножици

Какво ви е необходимо за вашата домашна възглавница от черешови костилки:

 • Достатъчно памучен плат за размера на възглавницата, която искате да шиете.
 • Черешови костилки: Имате нужда от 300 g до 450 g в зависимост от размера на домашно загрятата подложка, която искате да направите.
 • игла и шевна машина
 • прежда
 • ножица
 • Стари парчета плат или калъфки за възглавници са чудесен материал за вашата домашна възглавница от черешови костилки. Можете също така да използвате стара кърпа или ръкав за риза – оставете творчеството си да се развихри!

Това е всичко, от което се нуждаете

Възглавници от черешови камъни шият ножици с конец от череши

Допълнителен съвет: Използвайте здрав материал за калъфките за възглавници, напр. Б. деним, платно или завеса. Избягвайте всякакъв вид синтетична тъкан, която може да се стопи в жегата.

Синтетичните материали са запалими. Затова използвайте естествени материали

Възглавници от черешови камъни шият DIY проекти и идеи за подаръци

Как да съберете черешовите си костилки: През лятото, когато черешите са в сезон, запасете се с костилки от череши. След като ядете, сварете черешовите си костилки в тенджера с вода за десет минути, за да отстраните останалата каша. Загрейте ги във фурната при 90 ° C за един час, докато изсъхнат, за да предотвратите образуването на мухъл. Това също убива нежелани насекоми.

Черешовите костилки осигуряват равномерна топлина през зимните нощи

Шийте възглавници от черешови костилки Съберете и пригответе костилки от череши

Домашна възглавница от черешови костилки – инструкции за шиене

По -долу ще намерите подробни инструкции как стъпка по стъпка да шиете своя собствена възглавница от черешови камъни.

 • Нарежете тъканта според размерите на възглавницата, която искате да шиете. Точният размер зависи изцяло от вас. Около 21см x 29см е удобен размер за начало. Като алтернатива можете да използвате чиния като шаблон и да шиете кръгла, домашно приготвена възглавница от черешови костилки. Без значение какво избирате, ще ви трябват две парчета плат със същия размер.
 • Поставете двете еднакви парчета плат от дясната страна заедно и ги подравнете.
 • Зашийте три страни заедно, оставяйки около 1,5-2 см свободни по шева. Ако сте решили да направите вашата възглавница от черешови костилки „направи си сам“ в кръгла възглавница, оставете приблизително 4 инча отворени. Без значение какъв дизайн правите, отворът трябва да е достатъчно голям за костите на черешите.
 • Завъртете калъфката за възглавници изправена.
 • Напълнете го с достатъчно черешови костилки, така че възглавницата да се чувства удобно – тоест полумека и гъвкава. Черешовите костилки трябва да прилягат плътно, но все пак да могат да се движат в рамките на възглавницата. Внимавайте да не препълните възглавницата си с костилка от череши, която си направи сам, което ще доведе до изпъкване по шевовете.
 • Зашийте възглавницата.
 • И сте готови! Вашата възглавница от черешови костилки вече е готова за употреба.

Вече завършихте шиенето на възглавницата си от черешови камъни „направи си сам“

Възглавници от черешови камъни шият домашни нагревателни подложки

Инструкции за нагряване на възглавницата с костилка череша

Можете да затоплите възглавницата си от черешови костилки или в микровълновата, във фурната или на радиатора.

Най -бързият начин е в микровълновата. Загрейте домашната си възглавница от черешови костилки на 600 вата (или най -ниската възможна настройка) за една до две минути.

Ако е възможно, трябва да използвате остатъчната топлина във фурната. В противен случай загряването на вашата домашна нагревателна подложка при 90 ° C отнема около десет минути и струва значително повече енергия.

Така че можете да шиете различни възглавници от черешови костилки, да ги използвате и да ги подарите на любимите си хора

Зашийте възглавници от черешови костилки, като използвате парчета плат с шарки